reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

nonek trzymam kciuki!

ja dzisiaj poszlam pobrac krew (oczywiscie zaslablam :-p) i stwierdzilam ze skoro jestem to iech mnie moja dr obejrzy bo w weekend pobolewal mie brzuch (pewnie nerwy bo tesciowa ;P) no i mi karte ciazy odnowi bo tamta zalalam i sie rozerwala i nie nadaje sie do niczego.
zbadala mnie z laska wielka, o serce jest, nie popatrzylam na malego, spal i w sumie nie wiem nic, pooc wszystko dobrze ale nie powinien mnie bolec brzuch no i ta infekcja (bo jestem po anginie i troche mnie trzyma jeszcze) wiec mam isc do szpitala to tam niech mnie zbadaja i dadza leki i mam sie nie emocjonowac ciaza.
i ruchow absolutnie czuc nie miala prawa zadnych wiec mam czekac 2 tygodnie az cokolwiek poczuje
poczulam sie olala, spychologia totalna i karty ciazy mi nie odnowila bo nie wystawi wtecznie z tamtymi badaniami mam isc z tamta w strzepach do szpitala. Jak powiedzialam ze mam prace po 10 godz siedzaca w klimie z ludzmi to niewazne. zwolnienia nie dostane :)
wyszlam i dalej nie wiem nic :) w srode wizyta prywatna z wynikami i juz wiem ze zostane u tej prywatnej dr - bo przynajmniej ona mowila ze czesto bole podbrzusza sa z powodu bakterii ale nie moglam posiewu zrobic (pielegniarka nie robi tylko lekarz w gabinecie tam na NFZ a jej to do glowy nie przyszlo) no i po antybiotyku jestem ti musze odczekac

wiem ze nie skladnie ale znowu mnie tak wk%#$&%^*(%!!!

reklama
doczytałam was do końca;-)

Melonowa- kurcze nie szalej z nerwami, bo skurcze teraz to nic dobrego. Kochana proszę się oszczedzać i nie martwić. na pewno tata si gdzieś załapie- musi, bo musi być dobrze, oststnio zawsze sobie to powtarzam, choc wiem niekiedy sytuacje przerażają...

Ursula, uwielbiam twoje posty, smieje sie przy nich nieziemsko ;)

rojku i innym dziewczynom bardzo dziekuje za listy- oj przydadza sie, ale zajze do nich bliżej 9 miesiąca, bo wszystko zapomnę ;-)

ciuszki z lumpeksów popieram, po waszych wpisach, chyba mamie kangura weszłam na allegro i kupiłam sukienke z guma pod biustem za 31 zł;-) czekam az mi podeslą, czy aby jest taka fajna jak na zdjeciu, choć wziełam 42 rozmiar aby była wieksza

co do weekendu- kochane pochwale się - skończyłam w niedziele STUDIA PODYPLOMOWE jejejeje nareszcie ;-) byliśmy też na parapetówce i najadłam sie takich pysznosci że ach...

Nonek na pewno zdasz egzamin, trzymamy kciuki

Agataka witaj w gronie mezatek i życzenia na nową drogę życia przesyłam

andzia - tak jak pisała Meago może na nastepnych wizytach bedzie już w porzadku- oby, 3mam kciuki i jestem z tobą ;-)

wkleiłam wam mój brzucholek- w odpowiednim watku ;-)

Witam :) Ja niestety od dzisiaj będę miała mniej czasu, moje dzieci nie chodzą już do przedszkola. Stwierdziliśmy z mężem, że wolimy zaoszczędzić te 1500 zł miesięcznie i do czegoś potem dołożyć :tak: mam nadzieję, że dam radę. Dzisiaj wracają Rodzice i powiem Wam, Maciek posprzątał ale wiecie jak to faceci. Więc wstałam i trochę jeszcze ogarnęłam, no i teraz leżę z bólem.:angry: Dzwoniłam do mojego lekarza, mam jutro pojechać i sprawdzić jak tam mały Leon. Od razu zrobi nam usg połówkowe, nie mogę się już doczekać.

Dziewczyny mam dylemat. Tak jak Wam pisałam, mniej więcej dwa tyg temu zaczęła boleć mnie ósemka. Poszłam do dentysty, ząb zatruty. Dzisiaj mam wizytę, i nie wiem co dalej zrobić. Ząb nadaje się do leczenia kanałowego ale do tego potrzebne jest zdjęcie rtg albo do wyrwania. Nie wiem czy do ekstrakcji zęba potrzebne jest też zdjęcie?? nigdy nie miałam wyrywanego zęba i strasznie się boję, niestety ja bez znieczulenia nawet nie wchodzę do dentysty:no:. i co tu robić?!?!?!?:baffled:

poszłam na Promocja i Reklama na uniwerku w Poznaniu - bo kieruje działem marketingu w firmie, szumnie nazwany działem-bo kieruje tylko 3 osobami hehehe
dziekuje dziewczyny

reklama
maego bardzo dziękuję za pomóc. Jako osoba bardzo dzielna przesunęłam wizytę na środę:baffled: właśnie najchętniej zostawiłabym go w takim stanie do porodu a potem niech robią co chcą. Tylko nie wiem czy z zatruciem można aż tyle czekać wrr aż mnie telepie na samą myśl.
:zawstydzona/y:
kurczę nie wiem czy nie będę musiała pojechać do lekarza dzisiaj bo strasznie mnie boli, nie ma to jak inteligencja- sprzątać... a teraz ruszyć się nie mogę.:angry::angry:

laperedhil nie ma to jak móc liczyć na państwową służbę zdrowia

Do góry