Witam weekendowo :-) dzisiaj idziemy na wesele, a mi się tak okropnie nie chcę
pół nocy nie spałam, mam nadzieję, że jedzenie będzie dobre i chociaż w ten sposób się pociesze
Gdynianka nabierz sił i wracaj do nas szybko!
Agatka powodzenia, żeby wszystko gładko poszło i wszystkiego najlepszego Wam życzę na Nowej Drodze Życia :*:-)
Andzia mam nadzieję, że wszystko będzie jednak dobrze z Twoim synkiem. Meago wie co pisze, więc postaraj się chociaż troszkę mniej denerwować. Tulę!
Avocado lista extra, chyba sobie ją skopiuję i zapiszę, za parę miesięcy będzie idealna
Melonowa mi zostało jeszcze półtora roku studiów inżynierskich w dodatku dziennych, ale myślę, że dam radę. Więc Ty z zaocznymi pewnie też byś dała radę
mam sporo koleżanek z maluszkami i studiujących i jeśli tylko uczelnia jest tolerancyjna to nie ma problemu
jeśli tylko będziesz miała z kim zostawić maleństwo to myślę, że warto zaczynać.
U mnie kalendarz chiński się nie zgadza, a seks uprawialiśmy prawie cały czas i jest chłopak. Nie mam pojęcia kiedy miałam owulację, bo to był dopiero drugi cykl po przestaniu brania tabletek hormonalnych i jeszcze cykl mi się nie uregulował
Tylko modliłam się, żeby nam się udało zajść po przeżyciach z endometriozą itd. a płci kompletnie nie planowaliśmy