reklama
Andzia- Bedzie dobrze trzymam kciuki:-) nie oddalaj sie bo bedzie ci gorzej pisz normalnie o ruchach o szykowaniu kupowaniu.. twoje dziecko nie ma az tak zlych notowan czekaj co sie bedzie dzialo zrob dodatkowe badania i bedzie dobrze
meago no ja bym zaryzykowala i pojechala no ale tu mam tesciowa jego mamusie i ona nie da rady go zostawic wogole to taka z niej panikara ona juz z samą goraczka jechala by po 3 razy do szpitala i tak bylo z Adamem i od nowa tak jest z mezem jestem zmeczona wrrr
meago no ja bym zaryzykowala i pojechala no ale tu mam tesciowa jego mamusie i ona nie da rady go zostawic wogole to taka z niej panikara ona juz z samą goraczka jechala by po 3 razy do szpitala i tak bylo z Adamem i od nowa tak jest z mezem jestem zmeczona wrrr
meago to wtedy w niedziele ... chyba ze tfu tfu ja zlape to dziadostwo to dopiero pewnie jak odchoruje nie wiem zreszta bo ona wymyslila ze chcialaby zeby widziala ze poszedl do lekarza po tabletki na cisnienie noszzz narazie ma w razie wysokiego pod jezyk... a wiadomo ze w pon pojdzie i zalatwi te co bedzie bral codzinnie no nic narazie czekamy...
chyba ide spac bo ostatnio mialam zawalone noce i w dodatku dziecko tak kopie mnie po pecherzu i gdzies po szyjce ze az to nie mile jest i po 15 razy latam siku
chyba ide spac bo ostatnio mialam zawalone noce i w dodatku dziecko tak kopie mnie po pecherzu i gdzies po szyjce ze az to nie mile jest i po 15 razy latam siku
Ostatnia edycja:
R
rojku
Gość
andzia jeszcze wszystko się naprostuje
meago z tym chińskim kalkulatorem u mnie się nie zgadza w obu przypadkach
kamilka87 facet sobie sam poradzi, a jak nie, to niech mamuśka z nim zostanie, a potem ją synuś odstawi do autobusu
meago z tym chińskim kalkulatorem u mnie się nie zgadza w obu przypadkach
kamilka87 facet sobie sam poradzi, a jak nie, to niech mamuśka z nim zostanie, a potem ją synuś odstawi do autobusu
DoMisia1985
Fanka BB :)
Andzia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, pamiętaj że zawsze jesteśmy tu, żeby Cię wspierać !!!
Ufff już prawie spakowana, w niedzielę wyjazd, Już nie mogę się doczekać.
Pytałam się mojego gina o te twardnienia brzucha, powiedział że jak się będzie powtarzać to nie czekać tylko odrazu brać dwie Nospy. Lepiej wziąśc odrazu niż miałaby się szyjka zacząć skracać.
Idę spać, bo padam, miłych snów :-)
Ufff już prawie spakowana, w niedzielę wyjazd, Już nie mogę się doczekać.
Pytałam się mojego gina o te twardnienia brzucha, powiedział że jak się będzie powtarzać to nie czekać tylko odrazu brać dwie Nospy. Lepiej wziąśc odrazu niż miałaby się szyjka zacząć skracać.
Idę spać, bo padam, miłych snów :-)
Kurcze czy tylko nasza grupa listopadowa jakaś taka przyciągająca problemy jest?
Andzia spokojnie, słuchaj meago
Kamilka nie zazdroszczę sytuacji, ja generalnie przy tej ciąży jestem w jakiejś psychicznej rozterce i będąc w Twojej sytuacji pewnie bym nie umiała podjąć decyzji.
A co do ucisku na pęcherz i kopania nie tam gdzie trzeba to mam to samo :/
Idę spać może jutro humor będę miała lepszy
Andzia spokojnie, słuchaj meago
Kamilka nie zazdroszczę sytuacji, ja generalnie przy tej ciąży jestem w jakiejś psychicznej rozterce i będąc w Twojej sytuacji pewnie bym nie umiała podjąć decyzji.
A co do ucisku na pęcherz i kopania nie tam gdzie trzeba to mam to samo :/
Idę spać może jutro humor będę miała lepszy
reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Andzia- głowa do góry. Jesteśmy tu od tego, żeby Cię wspierać. Trzymamy kciuki, aby wszystko było jednak dobrze. Będzie dobrze, zobaczysz.
Kamilka- miejmy nadzieję, że jednak Cię ten paskudny wirus ominie. Trzymamy kciuki za udany jednak wyjazd;-)
Nonek- ja mam w tym roku 5 wesel. Jutro pierwsze, a ostatnie póki co 28 września. Ale wybieram się na razie tylko na 2. Bo każde wesele to jednak spory wydatek, a poza tym reszta z tych par u mnie na weselu nie była, bo się im nie chciało przyjść. Jedna para miała 500m do mojego domu weselnego, ale woleli iść na dyskotekę
Agatka- wszystkiego najlepsiejszego na nowej wspólnej drodze życia:-)
Marys- też nie mogłam się przełamać, a jednak warto;-)
Miałam Wam coś napisać, ale żebym to ja pamiętała co...Skleroza nie boli. Zostały mi 2 dni pracy, ale czad nie mogę sobie wyobrazić takiego wolnego. Idę lulu, miłego weekendu
Kamilka- miejmy nadzieję, że jednak Cię ten paskudny wirus ominie. Trzymamy kciuki za udany jednak wyjazd;-)
Nonek- ja mam w tym roku 5 wesel. Jutro pierwsze, a ostatnie póki co 28 września. Ale wybieram się na razie tylko na 2. Bo każde wesele to jednak spory wydatek, a poza tym reszta z tych par u mnie na weselu nie była, bo się im nie chciało przyjść. Jedna para miała 500m do mojego domu weselnego, ale woleli iść na dyskotekę
Agatka- wszystkiego najlepsiejszego na nowej wspólnej drodze życia:-)
Marys- też nie mogłam się przełamać, a jednak warto;-)
Miałam Wam coś napisać, ale żebym to ja pamiętała co...Skleroza nie boli. Zostały mi 2 dni pracy, ale czad nie mogę sobie wyobrazić takiego wolnego. Idę lulu, miłego weekendu