martula1985 mąż cie kocha i stara ci pomoc
jak na razie zajmuje cie gotowaniem
kamilka87 zdrówka dla męża życze i trzymam kciuki za wyjazd
gdynianka1 kuruj się kochana my będziemy czekac i trzymac kciuki
dziewczyny to napiszcie jeszcze co trzeba zabrac do spitala to bardzo przydatne informacje ;p
co do tej owulacji to my zaczynaliśmy przed a kończyliśmy po ;p i niby chłopak hehehe
Jolka6621 udanej zabawy
Agatka2 emocje opadną i będzie wszystko dobrze
udanego ślubu ;p
nonek90 zdolniacha z tego twojego psiaka ;p
andzia86 serduchem jestem z Toba :* trzymam kciuki żeby z malenstwem jednak było wszystko w porządku
meago u mnie jak na razie się zgadza CHŁOPAK ciekawe czy tak będzie do końca
avocado a od kiedy powinno się zapisac do szkoly rodzenia? Chodzicie do jakiejs prywatnej czy sa na NFZ?
kamilka87 jak tam mąż? Jedziecie dzisiaj?
Ja wczoraj mialam dzien latania jak wrócilam przed 20 to padłam jak kłoda … mąż jeszcze mnie nakarmil kebabem ;p i poszlam spac. A dzisiaj hmm nie wiem może będę leniuchowac …
Nie wiem czy wam mówiłam ze tata przywiezie nam taki regal drewniany z wanienka i przewijakiem ;p pracuje w Niemczech i dostal od jakiegos Niemca za darmo
Kurcze nie wiem co zrobic caly czas zastanawiam się nad studiami mgr czy zaczac je teraz, czy dam rade …. Chciałam jechac do trunia na studia zaoczne na pedagogike sądowniczo-penitencjarną ale nie wiem co wtedy z dzidziusiem bo to caly weekend będzie bo nie stac mnie na to żeby jeździć w ta i powrotem …. A może zostac w Bydgoszczy na ped.opiekuńczą nie wiem
a nie mam z kim pogadac bo co zaczynam to ciagle slysze to poszukaj jeszcez pomysl itp. A jak mówiła teściowej o Toruniu i o tym profilu to ze nie warto na sadowniczy isc a nawet nie dokończyłam jej co po tym będę miala
KUR*** mam już dosc ….
PRZEPRASZAM WAS ALE NIE MAM Z KIM POGADAC
Wczoraj się poryczałam bo ciagle sama jestem mój maż nie chodzi ze mna na badania bo nie dostanie wolnego … a gdzie ide tam sa razem pary … prosila czy wezmie wolne na srode bo mam obrone i będę jedyna z mojego roku i nie chciałbym isc sama to powiedział ze nie dostanie bo kierownik jest na urlopie
….. chyba lapie mnie dolek
JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA MARUDZENIE