reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

hehe dziewczyyynnyyy ja zmykam na zajęćia ale co mi sie dziś sniiłłooo...że rodziłam i przytuliłam dziewczynke :) i że karmiłam je przewijałam :) cudny sen. najpierw snił mi się synek teraz córcia :)

ale się zdenerwowałam i czar pięknych snów prysł..
czekam na kolezanke ma po mnie przyjechac
a sie wk*...bo mam normalnie na 8 ale nie mam jak dojechac a kolezanka dopiero na 9 więc jade z nią
no a jedna dziewczyna z klasy pisze czy bede , ja mówie ze bede ale na 9
i pyta czy mam referat na dziś który nie ja mialam zrobić tylko ona, ale ja zawsze mam w zanadrzu coś

zrobionego bo na ludzi z grupy nie mozna liczyc

ale widze ze się przyzwyczaili do tego i oni w h**a walą

a ja robie i się męczę o.o

jakies nieporozumienie chyba

przyzwyczaj ludzi że Ty pracujesz a oni siedzą i zbierają laury...eh

miłego dnia dziewczyny !

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc dziewczyny

Ja dopiero się obudziłam, śniło mi się że pojechalam na porodówkę i zjadłam jakas trutkę bo myślałam, że cukiernki. Masakra.Co to za sny....

meago - bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, jesteś wielka! :) Daj koniecznie znać, jak po wizycie

akaiah - ludzie są bezczelni i przyzwyczajeni do lenistwa, Ty się przede wszystkim nie denerwuj!

Mnie się coś przestawiło, najpierw myślałam, że mdłości mi przechodzą, bo pozostałe tylko poranne wymioty, ale od paru dni jest odwrotnie, rano w miarę ok, a po 16.00 się zaczyna :-(

Miłego dnia dziewczynki!

Cześć dziewczyny. Ale macie sny... Mi ostatnio nic się nie śni, albo nie pamiętam.
meago jak po wizycie?

akaiah teraz często ludzie tak mają, że chcą, żeby ktoś za nich odwalał całą robotę, a oni chodzą do szkoły tylko po to, żeby chodzić. Z resztą to nie tylko w szkole, bo i w pracy też tak często jest, nic nie robić, a wypłatę odebrać.
amethys dopiero wczoraj widziałam w wiadomościach, to co się stało w Londynie. I bezczelni, nawet nie uciekali, rozmawiali z ludźmi, normalnie masakra jakaś.
Kurcze, kiedy przyjdzie do mnie wreszcie jakiś przypływ energii, już któryś dzień z rzędu nic mi się nie chce, na nic nie mam ochoty. Dobrze, że jest Antoś, pewne rzeczy przynajmniej muszę robić...
Miłego dnia!

Hej wszystkim, jak sie wam spalo;) ja na szczescie horrorow zadnych nie mialam, ale za to troske zmarzlam w nocy:/

Dzisiaj mnie bardzo kluje w lewym boku na dole brzucha, myslicie ze to moze byc cos powaznego:-(

reklama
Cześć dziewczęta :)
Jestem strasznie niewyspana .... no masakra a jeszcze dziś mam kilka zleceń .... Wieczorem jedziemy do Bru= Brighton... mieszkałam tam pięć lat i tam mieszka moja siostra a ze jedzie na urlop wiec zostawia nam dom ... Mam zamiar leżeć i pachnieć ... no może jeszcze pójdziemy nad morze co by dzieciaki miały radość i atrakcje.... Wieczorem spotykam sie z przyjaciółkami - taki babski wieczór - Wracam w poniedziałek mam nadzieje ze świeża i wypoczęta . Puki co muszę ugotować obiad posprzątać, popracować i spakować chłopaków ..a ze energia mnie rozpiera to damy rade :)
Miłego dnia laseczki :)

aaaaa Meago czekam na wieści co tam u ciebie w brzuszku słychać
Przepraszam ze wam wszystkim teraz nie odpisze ale musze was doczytać ;)

Do góry