reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Ja mam Rh- a mój ma A Rh- a nic nie slyszalam o takim badaniu
DoMisia1985
Fanka BB :)
Niestety na skierowaniu nie mam pieczątki lekarza Trudno jutro pójdę do przychodni i zrobię już tam bezpośrednio badania. Tam pewnie nie będzie problemu.
Już mi się wszystko też pomieszało z tym Coobsem. Na NFZ mam oznaczyć grupę krwi i czynnik Rh, a od prywatnego Coombsa. Czy to to samo, bo się strasznie już pogubiłam ??? w pierwszej ciązy oznaczałam tylko przeciwciała Rh, nie oznaczałam Coombsa, więc nie wiem...
Już mi się wszystko też pomieszało z tym Coobsem. Na NFZ mam oznaczyć grupę krwi i czynnik Rh, a od prywatnego Coombsa. Czy to to samo, bo się strasznie już pogubiłam ??? w pierwszej ciązy oznaczałam tylko przeciwciała Rh, nie oznaczałam Coombsa, więc nie wiem...
Magda86Poznań
no ja dziewczyny w środe wizyta. bedzie przezierność, no i leci 12 tydzień (na suwaczku przebyte 11 i 3 dni w środe bedzie) wiec może jakiś fałd zwisający lub stojący zobaczę hehe
ciekawe kto tam siedzi.
teściowa jak narazie podpadła że jej sie imie Leon dla chlopca nie podoba... a tak jest w miare ok.
dziś jedziemy kupic auto- oby było ok, bo już mnie meczy szukanie ich przez meza i ciagłe pytanie...a ten, a może ten...
ehh
po drodze nam trzy wykupili, wiec może ten bedzie nasz.
macie tak ze wieczorami macie wiekszy brzuch?
ja jak biore prysznic to mam wrazenie że jest a rano już z nowu nie mam.
ciekawe kto tam siedzi.
teściowa jak narazie podpadła że jej sie imie Leon dla chlopca nie podoba... a tak jest w miare ok.
dziś jedziemy kupic auto- oby było ok, bo już mnie meczy szukanie ich przez meza i ciagłe pytanie...a ten, a może ten...
ehh
po drodze nam trzy wykupili, wiec może ten bedzie nasz.
macie tak ze wieczorami macie wiekszy brzuch?
ja jak biore prysznic to mam wrazenie że jest a rano już z nowu nie mam.
Caroline_1810
Zaciekawiona BB
Dziewczyny pojawiam się tu ostatni raz.. niestety moja ciąża okazała się ostatecznie ciążą obumarłą a co jeszcze to wykaże badanie histopatologiczne, którego wynik dostanę za tydzień... niestety miał być 10 tydzień a był 7/8.... zarodek, który już się pojawił i zaczął tętnić powoli się kurczył...została mała kropeczka i tętno powoli zanikło... zdecydowałam się na zabieg za sprawą konsultacji u byłej lekarki, która powiedziała, ze teraz to juz kwestia mojego zdrowia ... no i potwierdziła diagnozę lekarza - ciąża obumiera, zarodka prawie brak, za duże ciałko żółte - patologiczne... dla mnie powiem szczerze zupełne zdziwienie i szok... dotychczas super ciąże, super porody, zero poronień... no ale trzeba mieć więcej pokory i niestety nie liczyć na powodzenie non stop ... cóż... mam tylko nadzieję i proszę Boga, by za jakiś czas się nam udało po raz trzeci owocnie ... boję się tylko, że jeżeli wykaże że to był zaśniad... no to będzie gorzej.. byle tylko zdrowie dopisało i pogoda ducha ... Powodzenia !! I lekkich porodów no i ciepłego lata bez ukropów!! Czekam by tu wrócić ....może w ciągu roku się uda Ciepłe pozdrowienia z cieplutkiej podkrakowskiej prowincji!!!
maddlena
Caroline_1810 bardzo mi przykro, trzymaj się i oby niedługo udało się znowu...
reklama
Carolina trzymaj sie przykro to slyszec
MagdaPoznan u mnie to samo chcemy sprzedac merceddesa zeby kupic cos kombi bo juz 2 dzieci i podroze polska Niemcy.. I maz sraczki chce dostac ze nikt sie nie odzywa i 2 sraczki bo miciagle truje to a moze takie a to? Juz odpadam...
Co do brzucha mam to samo... Wieczorwm banka a rano prawie brak:/ ale to wina raczej gazow i wzdec
MagdaPoznan u mnie to samo chcemy sprzedac merceddesa zeby kupic cos kombi bo juz 2 dzieci i podroze polska Niemcy.. I maz sraczki chce dostac ze nikt sie nie odzywa i 2 sraczki bo miciagle truje to a moze takie a to? Juz odpadam...
Co do brzucha mam to samo... Wieczorwm banka a rano prawie brak:/ ale to wina raczej gazow i wzdec