reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Ja na ostatniej wizycie miałam robione USG 3D/4D dostałam nagranie i płytkę. Tak jak pisałam w wątku badań, moim zdaniem ten widok 3D/4D nie ma sensu w tak wczesnym etapie. Mój maluszek jest prawie nie widoczny, chudzina, nic specjalnego. Dopiero na USG połówkowym jest super efekt. Z kolei na USG 3D/4D w 30 tygodniu można już w ten sposób zobaczyć dokładnie buźkę dzidzi. Moja Basia była prawie identyczna, jak się urodziła. Super pamiątka.

U nas wyszło słoneczko, lecę z Basią korzystać z pogody:-)

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa,mogę do was dołączyć? Jestem obecnie w 12 tyg ciąży i termin porodu mam na 7 listopada :) mieszkam w Irlandii :) tu opieka ciezarnej trochę inaczej wyglada :) chciałabym dołączyć do jakiegoś normalnego forum gdzie można będzie sobie miło pogawedzic o kruszynkach,z poprzedniego forum zrezygnowałem bo panowała strasznie sztywna atmosfera,mamy sie za bardzo wymadrzaly :) mam nadzieje ze tu z wami będzie miłej i razniej dotrwac do listopada :)

senorita witaj wśród nas :-) ja też od niedawna tu jestem, ale dziewczyny są bardzo miłe i nie są sztywne :)
ja już po sobotnich porządkach. leżę, bo znów mam mdłości. jejku, jak ja bym chciała już listopad:) żeby móc mieć już przy sobie dzidziusia. widzę, że zaczynamy zakupowe szaleństwo :-D ja będę się powstrzymywać do oporu. a dziś spotkała mnie miła nowina- dziadkowie zakupią wózek naszemu maleństwu. pierwszy wnuk/wnuczka, to chcą wspomóc.

Ja też właśnie skończyłam sprzątanie,taką miałam dzisiaj energię, jak dawno nie miałam. A teraz siedzę, zmęczona...
Narobiłyście mi smaka na grilla i teraz siedzę i się zastanawiam, czy nie zadzwonić do szwagierki i zaproponować;-). Kiedyś w styczniu nam się zachciało, to my w kuchni, w ciepełku, a faceci na dworze, na tym mrozie smażyli mięsko i kiełbaskę. No ale co, żony chciały, to chłopcy musieli. A takie było smaczne w środku zimy... mhmmm...:-D:-D:-D
Wiecie, miałam dzisiaj straszny sen. Śniło mi się, że byłam w toalecie i najpierw papier zrobił się cały we krwi, a potem wypadła mi jakaś bryła krwi. I ja tak płakałam, siedziałam przy stole z moją mamą i jej powiedziałam, że chyba poroniłam, a potem siostra pojechała ze mną do mojego lekarza i się okazało, że dzidzia ma się dobrze i serduszko bije. I się obudziłam. Okropny ten sen, oby się więcej nie powtórzył...
MOże snią mi się takie rzeczy, bo mam takie myśli, czy oby na pewno jest wszystko w porządku, bo jakoś tak nie czuję tej ciąży. Sama nie wiem...

senorita witamy :) tu jest swietna atmosfera :-)

maddlena nie martw sie to pewnie przez to ze sie martwisz masz takie sny, chyba każda normalna kobieta spodziewającasię dziecka się martwi. Ja też myślę o tym - staram się głośno nie mówić bo to najgorszy scenariusz... na pewno będzie wszystko dobrze :) trzymam za to kciuki

ja się wyleguje z mężem na kanapie nic mi się nie chce hehe
:laugh2: zastanawiałyście się może nad imionami dla maluszków?

nam sie podoba dla chłopca Jakub , mamy problem z imieniem dla dziewczynki moze Pola ... hmmm nie wiem

Kurde, to jest masakra jakaś. Przed chwilą zjadłam lody, porzeczkowe, kwaśne, a teraz zajadam się chipsami zielona cebula. Niezła mieszanka. Wiem, chipsy nie zdrowe, ale od czasu do czasu, jak mi się zachce, to sobie pozwolę...

Witaj senorita

Dziewczyny mnie dopadła przed chwilą ochota na naleśniki z dżemem i twarogiem :-) na obiad miałam gołąbki,dzisiaj strasznie głodna jestem.Zastanawiałam się nad imionami dla chłopca podoba Nam się Aleks,Maksymilian,Aleksander dla córci Amelka,Nikola,Wiktoria,Pola też bardzo ładne :-)

ticker.php

Witaj senorita

Dziewczyny mnie dopadła przed chwilą ochota na naleśniki z dżemem i twarogiem :-) na obiad miałam gołąbki,dzisiaj strasznie głodna jestem.Zastanawiałam się nad imionami dla chłopca podoba Nam się Aleks,Maksymilian,Aleksander dla córci Amelka,Nikola,Wiktoria,Pola też bardzo ładne :-)

ticker.php

No nam sie własnie jak narazie tylko Pola podoba
wczesniej Zuzanna ale teraz tyle tych Zuziek jest ze masakra

reklama
Do góry