reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Moich chłopaków woziłam quinni speedi sx. Trzy kołowiec z pompowanymi kołami.Wpinałam na początku maxi cosi fotelik... bardzo wygodne. Sprawdzał sie super w mieście jak i w lesie... byłam bardzo zadowolona.... w sumie nie planujemy zakupu nowego wózka .. ten nam wystarczy...później planuje kupic jakąś lepsza parasolke.

reklama
Witajcie listopadowe Mamuski:) poradźcie coś bo jakieś dziadostwo się do mnie przyplątało, kaszle, smarkam, czuje się strasznie, od kilku dni kuruje się miodem z cytrynką, czosnkiem, paracetamolem,rutinoscorbinem ale nadal wyglądam nie wyrażnie. Poza tym martwie się o Maleństwo. Pomocy!!! czy przeziębienie w pierwszym trymestrze nie jest niebezpieczne???

Apropo wózka my mamy Tako Laret z pompowanymi kółkami, gondola, spacerówka i nosidełko ja jestem bardzo zadowolona jest bardzo zwrotny i fajnie się go prowadzi całość kosztowała około 1500 zł jest dość duże eksploatowany, składany do auta i rozkładany, zupełnie nic się z nim nie dzieje ciągle jak nowy :)

j
byłam dziś u Pani architekt, zapłaciłam za projekt domu

Indywidualny? Chwalić się proszę :)

Wreszcie, w grudniu wprowadziliśmy się do naszego domku a teraz na wiosnę odkrywamy zalety mieszkania poza miastem :) Tym bardziej, że własny ogród to dla maleństwa najlepsze dobrodziejstwo:)

To tak jak u nas, tyle że krajobraz na razie księżycowy i niunia dziś sobie podbiła oko na nierównościach. A wszystko przez to, że teściu nie ma czasu podjechać i zrównać terenu, a mąż nie chce nikogo wynająć, bo mu szkoda kasy i boi się, że się na niego ojciec obrazi :| więc zazdroszczę jak już Wasz ogród wygląda jak ogród a nie jak pobojowisko :)

Co do wózka to ja też jestem zdania, że lepiej kupić coś używanego dobrej firmy, niż all in one jakiegoś no name'a. Ja kupiłam używany i nadal jest w super stanie i myślę, że jeszcze spokojnie by w nim dwójka dzieci pojeździła. A mam Jane Slalom Pro
ta wersja Wózek dziecięcy JANE SLALOM PRO zest.3w1 LICYTACJA (3159368165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super zwrotny, koła duże pompowane, dość szeroka i długa gondolka jak na to, co teraz na rynku jest, spacerówka tez nie mała Spacerówka jedynie ma minus, ze nie da się jej zamontować tyłem do kierunku jazdy i nie da się zamontować maxi cosi (właśnie ten fotelik mamy)

Jeśli ktoś szuka gondoli na wahaczach paskowych to bardzo mi się podobają wózki navington, ale jednak dość ciężki jest i jak ktoś musi wózek znosić/wnosić, to jest za ciężki.

Dzieki dziewczyny za rady. Soczek malinowy mam roboty mojej mamy, wlasnie wypilam mleko z miodem. Jeszcze sobie o propolisie przypomnialam i zaraz bede gardlo plukac.
Mam nadzieje, ze mnie bardziej nie wezmie.
Milej nocy

Jezeli chodzi o wózek to ja mam bo tata handlowal wózkami rok temu i coś zostało a za ubrankami powoli sie juz rozgladam bo nie mam nic, ani tez dzieci nie ma w rodzinie wiec nie mam po kim dostac.

Dziewczyny z Krakowa i okolic jutro w bonarce w sklepe smyku jest darmowe badanie 3D/4D nie wiem czy iść czy w 11 tyg można takie badanie zrobić ? czy nie za wczas ?? jak myślicie ??

reklama
Do góry