reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Moich chłopaków woziłam quinni speedi sx. Trzy kołowiec z pompowanymi kołami.Wpinałam na początku maxi cosi fotelik... bardzo wygodne. Sprawdzał sie super w mieście jak i w lesie... byłam bardzo zadowolona.... w sumie nie planujemy zakupu nowego wózka .. ten nam wystarczy...później planuje kupic jakąś lepsza parasolke.

reklama
Witajcie listopadowe Mamuski:) poradźcie coś bo jakieś dziadostwo się do mnie przyplątało, kaszle, smarkam, czuje się strasznie, od kilku dni kuruje się miodem z cytrynką, czosnkiem, paracetamolem,rutinoscorbinem ale nadal wyglądam nie wyrażnie. Poza tym martwie się o Maleństwo. Pomocy!!! czy przeziębienie w pierwszym trymestrze nie jest niebezpieczne???

Apropo wózka my mamy Tako Laret z pompowanymi kółkami, gondola, spacerówka i nosidełko ja jestem bardzo zadowolona jest bardzo zwrotny i fajnie się go prowadzi całość kosztowała około 1500 zł jest dość duże eksploatowany, składany do auta i rozkładany, zupełnie nic się z nim nie dzieje ciągle jak nowy :)

j
byłam dziś u Pani architekt, zapłaciłam za projekt domu

Indywidualny? Chwalić się proszę :)

Wreszcie, w grudniu wprowadziliśmy się do naszego domku a teraz na wiosnę odkrywamy zalety mieszkania poza miastem :) Tym bardziej, że własny ogród to dla maleństwa najlepsze dobrodziejstwo:)

To tak jak u nas, tyle że krajobraz na razie księżycowy i niunia dziś sobie podbiła oko na nierównościach. A wszystko przez to, że teściu nie ma czasu podjechać i zrównać terenu, a mąż nie chce nikogo wynająć, bo mu szkoda kasy i boi się, że się na niego ojciec obrazi :| więc zazdroszczę jak już Wasz ogród wygląda jak ogród a nie jak pobojowisko :)

Co do wózka to ja też jestem zdania, że lepiej kupić coś używanego dobrej firmy, niż all in one jakiegoś no name'a. Ja kupiłam używany i nadal jest w super stanie i myślę, że jeszcze spokojnie by w nim dwójka dzieci pojeździła. A mam Jane Slalom Pro
ta wersja Wózek dziecięcy JANE SLALOM PRO zest.3w1 LICYTACJA (3159368165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super zwrotny, koła duże pompowane, dość szeroka i długa gondolka jak na to, co teraz na rynku jest, spacerówka tez nie mała Spacerówka jedynie ma minus, ze nie da się jej zamontować tyłem do kierunku jazdy i nie da się zamontować maxi cosi (właśnie ten fotelik mamy)

Jeśli ktoś szuka gondoli na wahaczach paskowych to bardzo mi się podobają wózki navington, ale jednak dość ciężki jest i jak ktoś musi wózek znosić/wnosić, to jest za ciężki.

Dzieki dziewczyny za rady. Soczek malinowy mam roboty mojej mamy, wlasnie wypilam mleko z miodem. Jeszcze sobie o propolisie przypomnialam i zaraz bede gardlo plukac.
Mam nadzieje, ze mnie bardziej nie wezmie.
Milej nocy

Jezeli chodzi o wózek to ja mam bo tata handlowal wózkami rok temu i coś zostało a za ubrankami powoli sie juz rozgladam bo nie mam nic, ani tez dzieci nie ma w rodzinie wiec nie mam po kim dostac.

Dziewczyny z Krakowa i okolic jutro w bonarce w sklepe smyku jest darmowe badanie 3D/4D nie wiem czy iść czy w 11 tyg można takie badanie zrobić ? czy nie za wczas ?? jak myślicie ??

reklama
Do góry