reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

no i zaczynamy dzień :-D niedługo do dzieciaków do szkoły a po powrocie do domu sprzątanko .... zmusiłam wczoraj męża do przemeblowania w salonie jeszcze została sypialnia może dzisiaj się uda :happy:

kolejny dzień bez mdłości :tak: zobaczymy jak długo ;)

Miłego dnia wam życzę i do później

reklama
Ja dzisiaj zmusiłam się, żeby pójść do pracy, bo mdłości tym razem mi odpuściły. Na szczęście cały dzień siedzę dzisiaj na konferencji, więc się nie będę przemęczać, ale już marzę o powrocie do domu i śnie. Na razie nic mi się nie chce - gotować, sprzątać, nie mówiąc już o ogarnianiu ogródka, który woła o pomstę do nieba. Ale może za tydzień w końcu uda nam się z gabinetu zrobić sypialnię (to najcieplejszy pokoik obok salonu, więc jak wstawimy tam łóżko i łóżeczko dla malucha, to będzie już pierwszy krok) :) A wam jak mija dzień? Dzisiaj chcę upolować jagodowe lody, a na obiad zrobię piersi kurczaka z sosem grzybowym ze śmietaną i makaronem. MNiam :)

Hej dziewczynki

Ja właśnie wstałam, ale dziwnie się czuje mdli mnie ale naszczęscie nie wymiotuje. A dzisiaj planuje wysprzatać cały dom, bo juz nie mogę patrzeć na bałagan:)
A na obiad marynuje od 2 dni miesko, dzisiaj upiekę :)

nonek90 a jakie mięsko i w jakiej marynacie? Polewasz potem sosem?
A ja wczoraj przeglądałam sobie trochę wózków. Podobają mi się dwa modele - może macie jakieś doświadczenia albo opinie o nich? Z wózkiem będę mieć problem, bo na razie nie mam pojęcia na co zwracać uwagę...

Tu dwa linki:
GRANDER TUTEK 2W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (3153658244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2 w 1 LUCA BEBETTO 2013 NEW !!! WARSZAWA - DUDEK (3132687977) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzień dobry! Kurczę znów od rana smaka na jakieś pyszności robicie! A ja biedna głodna w pracy, bo latałam rano na badania krwi i moczu i nie zdążyłam sobie żadnego śniadanka zrobić :///

Mama Kangura

Jest to szynka, do marynaty dałam- wodę, 4 łyżki soli, 6 liści laurowych, 10 bobków, papryka czerwona w proszku, czosnek, pieprz. To mi się moczy od 2 dni. A do tego zrobie jakiś sosik, jeszcze nie wiem jaki :)

A u nas mega słonecznie, już pokazuje ponad 17 stopni:-) Noc miałam fatalną, budziłam się co godzinę, a śniły mi się koszmary związane z pracą.
Co do wózka to jeszcze się nie zastanawiałam, ale na pewno musi być lekki. Z Misiem miałam zbyt ciężki, a niestety aby wyjść muszę znieść z kilku schodów.
Nonek życzę smacznego, mięsko na pewno będzie pyszne. Ja dzisiaj robię na obiadek marchwiankę, ulubioną zupkę mojego dziecka (zaraz po zupie krem z dyni). Trochę męczę moją rodzinę obiadami, bo ciężko mi przyrządzać mięso, więc ostatnio mamy dużo ryb i zup.
Zaraz uciekamy na spacer, mam tylko nadzieję, że dzisiaj moje dziecko będzie na tyle grzeczne, że nie wrócę zmęczona jak po maratonie. A wieczorem uciekam z siostrzenicą na basen, dostałam lekkiego przypływu energii więc chcę to odpowiednio wykorzystać.

Hej dziewczyny

Mnie dzisiaj dluzej zeszlo bo musialam sobie naszykowac sniadanie.. i sie wykapac...

Dziewczyny jak macie jakies plany jedzeniowe na obiad snniadanie i dajecie przepis to wrzucajcie to na watek kuchenny:tak:

My wczoraj wybuylismy na zakupiy potem na lody na koniec wrocilam i chcialam zdazyc pranie wstawic na szczescie udalo sie przed zmierzchem dzisiaj jak doschnie to powtorka :tak:
Adas ma dzisiaj ostatnmi dzienn jutro maja wolne wiec trzeba bedzie wymyslic co z nim jutro robic :eek:

Hej!

Ja tylko na chwilę, bo zaraz wychodzę z synkiem na zakupy, do przedszkola nie poszedł i muszę mu kupić trochę ciuchów, bo z wszystkiego już wyrósł. Może przy okazji kupię coś dla siebie:-)

ale czuję się źle, nie mam w ogóle sił i mi niedobrze cały czas:wściekła/y: wczoraj poszłam z małym na plac zabaw i ledwo wróciłam, taka byłam zmęczona, a przecież głównie siedziałam na ławce! Mam już tego dość. Chodzę spać o 20, bo dłużej już nie daję rady siedzieć, a w domu bałagan, robię tylko to, co naprawdę muszę. Nie chcę narzekać, ale już mnie to psychicznie wykańcza:-(

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
A ja wczoraj miałam bóle brzucha w górnej części, nie wiem czym był spowodowany, może żołądek. Wzięłam aspargin i przeszło. Dziś wizyta o 16:30, już nie mogę się doczekać !!!

U nas też dziś super pogoda, zaraz zmykam z Basią na spacer. Miłego dnia :-)

Do góry