reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ja też dzisiaj wyjątkowo gotuje żurek, bo mamy nie ma cały dzień.
Piszę i piszę te zaproszenia i końca nie ma.Już brakuje mi sił hehe :-):-)
A i powiem wam że strasznie mnie bolą mnie plecy i tak jakby czuję że też miednica bo mi promieniuje pod pośladkiem :-(

reklama
Ja zamawiałam sobie na Allegro gotowe zaproszenia z drukowanymi danymi. Co do mojego ślubu za 2 tygodnie pierwsza rocznica;) Pamiętam jak dziś;)

Ja też zamówiłam całkiem fajne, przewiązane kokardką, w środku wydrukowany tekst - tylko nazwiska wpisywaliśmy. Mieliśmy ślub czerwcowy - kiedy to zleciało? W sumie chętnie poszłabym jeszcze raz na taką imprezę;P

Ja miałam wszystko na gotowe, ułatwiłam sobie. Najgorzej było listę zrobić i w niczym się nie pomylić. Nie zapomne jak robiłam album ze zdjeciami, całe 8 godzin:d pleców nie czułam.;)

witam wszystkie :-) ja dziś na obiad robiłam wątróbkę, tak mnie naszło :) właśnie odebrałam wyniki badań i są prawie idealne, więc w nagrodę kupiłam sobie lody :-D skusiłyście mnie, mniam

Ostatnio w Polo były lody Algida z nowej serii - Biscotta czy coś. Kupiłam, ale szału nie ma. Za to jestem niepocieszona, bo jakoś ze dwa-trzy lata temu Algida wypuściła takie lody mocno owocowe tylko w dwóch smakach truskawka i chyba jagoda. Takie połączenie sorbetu z kremowymi lodami - mega. Ale chyba już nie produkują, bo nigdzie tego nie ma. Szkoda;-)

ja niestety nie skosztuje lodów ... :-( przez te cukry nie wolno mi , a tak bym sobie zjadła. Dziś na obiadek pomidorówka :-) właśnie robię kartkę na przyjęcie ciekawe jak wyjdzie :-)

reklama
melonowa to ja bede solidarna z Toba i tez lodow nie bede jesc. Co prawda z innych powodow- mam 2,5 kg do przodu- no ale tez sobie odmawiam.

Dziewczyny ma ktorac kolczyk w pepku? Bo rozne rzeczy czytalam na ten temat. Ja wymienilam swoj na takie cieniutki i bardzo dlugi- specjany na ciaze, ale zastanawiam sie czy przypadkiem calkiem go nie wyciagnac.

Moj S pojechal w delegacje i siedze sama caly tydzien. NudI mi sie strasznie ,a po za tym sie bardzo boje. Nienawidze byc sama w domu! Nie uwierzycie ale mam 30 lat prawie i bylam na noc sama w domu moze ze 2-3 razy. byle do piatku:happy:

Do góry