reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja sie juz wyrobilam:tak: Obiadek zrobiony pozniej po synka zjesc i na loidy i rower:tak::-)

Jak ja uwielbiam ciepelko.. wczorraj nie kupilam balerinek mysle ze je dzisiaj kupie bo wczoraj nie bylo mojego rozmiaru takze mam jeszcze jedne upatrzone:tak:

synek śpi, a mama odpoczywa, bolą mnie ostatnio krzyże, może z dzwigania Filipa, już sobie troche waży 14kg... :) wzięłabym
no-spe, ale jakoś jestem niechętna do wszelakich leków zażywanych w ciąży... no nie wiem nie wiem....

Cześć dziewczyny! Jestem już po wizycie,wszystko jest w jak najlepszym porządku usg na 13.05.Też oglądam sobie wózki i bardzo mi się spodobał właśnie ten ULTRALEKKI ROAN 4RUNNER 2013 3w1 + gratisy (3148024624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ticker.php

Rosea i DoMisia powodzenia na wizytach, czekam na relacje:-)

Pirat super wózek, taki lekki właśnie mi się marzy. A przy tym wydaje się taki zgrabny, może nie koniecznie te kolory (poza tym fiolotewom, bo śliczny).

Moje dziecko zasnęło godzinę temu bez obiadku (a właśnie mu nakładałam), po prostu padł w trakcie zabawy - chyba spacer swoje zrobił. U nas 24 stopnie, ale teraz zaczęło mocno wiać.

Witam Was dziewczynki. Padam na pyszczek, dlatego tylko krótki wpis(nie mozliwe a jadnak w moim wykonaniu :D)
Jestem po wizycie, wsio ok,malenstwo rosnie,cytologia pobrana, wyniki badan mam wzorowe.Teraz wizyta 11 maja, najwazniejsza bo w 12 tyg, tz genetyczne ktore bedzie mnie kosztowało 270 zł ,bardzo duzo, ale ciesze sie, ze jest w ogole mozliwosc zrobienia takiego badania ktore wykrywa tak wczesnie jakies wady u dziecka. Widziałam dziś malenstwo w 4 d mega sprawa, lekarz zrobił mi za free:), powiedział tez , ze na sprzecie ktore ma, a ma najlepsze jakie moze byc, mozna juz czasem płec rozpoznac w 12 tyg,oczywiscie nie 100% ale mimo wszystko i tak fajnie.To na tyle uciekam , ciesze sie Waszym szczesciem , i do juterka kochane :*

reklama
Do góry