maddlena
Fanka BB :)
Kurcze, siedzę, czytam to forum, piszę i podobnie jak REMEMBER o mały włos, a sp;aliłabym sos boloński, no ale niestety makaron się rozgotował. A ja wolę al'dente. No, ale cóż, trzeba będzie zjeść ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytałam, czy miałam przyjść jeszcze przed zajściem w ciąże i na co ja płacę te składki, na co pani zareagowała świętym oburzeniem.
LAski mam srakiete
fak, nie wiem czy dojade, pampersa od Ryska se wezme
mój najstarszy syn jak mu powiedziałam że jestem w ciąży stwierdzil tylko że urodzi sie nastepny szcęściaż który będzie miał najlepszą mame na świecie
Oj To muszę Ciebie zdetronizować Gdynianka niestety albo stety (zależy od punktu widzenia) w zeszłym miesiącu skończyłam 40 tkę i niedawno dowiedziałam sie ze będę mamą po raz szósty..... jestem w szoku bo prędzej spodziewałabym się menopauzy Jestem w 5 tygodniu +2