reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Witam wszystkie przyszłe listopadowe mamy :) 20.03 dowiedziałam się że noszę w sobie nowe życie. Jesteśmy z Wrocławia czy są jakieś mamuśki z Wrocka? Pozostawiamy wszystkie mamy:)

reklama
Witam listopadowe mamuśki 2013 ;)

21.03.2013r. zrobiłam test Beta HCG ... mój wynik to 190.04 ... który to tydzień, dziewczyny?

Pierwszy dzień ostatniej miesiączki u mnie to 15-02-2013r.....

6 tc ?

Pozdrawiam gorąco!!

1 synek ma 3.5 roku! - 02.02.2009r.

Hej dziewczyny! Chciałabym się przywitać!
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to też zostaną listopadową mamusią :tak: już drugi raz, bo moja Amanda jest z listopada 2010.

Troche się martwie i denerwuje, dużo więcej myśle niż jak byłam w pierwszej ciąży, myśle że wtedy nie zdawałam sobie sprawy ile rzeczy może pójść nie tak.. i teraz stres jest tym większy :happy2:

Kilka słów o mnie, mieszkam w UK od dobrych kilku lat, uczyłam się, pracowałam, teraz głownie czas poświęcam Amandzie :-)

Mam nadzieję że wszystkie zostaniemy do końca razem :tak:

glamour 15.02 ja miałam pierwszy dzień swojej ostatniej miesiączki, mam krótkie cykle i mi wypada termin na 20 listopada, teraz jestem 5 tygodni i 3 dni w ciąży, czyli zaczął się 6 tydzień (ja tak licze)

Cześć Dziewczyny, w takim razie i ja dołączam- dowiedziałam się w zeszłym tygodniu 14/03, zrobiłam 3 testy i zaraz potem w sobotę betę, po dwóch dniach wzrosła ponad 2 razy, więc chyba wszystko ok. Wychodziłoby mi, że Maleństwo pojawi się w listopadzie. Pospieszyłam się chyba z wizytą u lekarza- bo byłam wczoraj, lekarz stwierdził, że to 5 tydzień i 4 dzień, zrobił usg dopochwowe i niestety zarodka jeszcze nie widać - trochę się tym martwię, widać pęcherzyk i ciałko żółte. Mam przyjść znów za dwa tygodnie, ale chyba poszukam innego lekarza, bo jakoś wczoraj ta wizyta zupełnie nie przebiegła tak jakbym chciała. Nie dostałam np karty ciąży- a wydawało mi się, że powinnam dostać. Nie wiem, poradźcie - dostałyście karty na pierwszej wizycie? Ten lekarz to trochę przypadkowy, bo niedawno zmieniłam gina i akurat zaszłam- byłam w sumie czwarty raz, ale jakos nie czuję się przy nim bezpieczna.
uff..ale się rozpisałam.. reasumując Witajcie Koleżanki, trzymam kciuki za Wasze Maleństwa i jestem dobrej myśli:)

Cześć dziewczyny ... przed chwilą dosłownie wstałam, moje dzisiejsze "poranne" samopoczucie jest w porządku :) . Dobrze się czuję, zero mdłości itp... pojadłam trochę orzeszków z 3.5 letnim synkiem w łóżku, i teraz piję słabą kawę z mlekiem - wiem nie powinnam,ale nie mogę się powstrzymać :no:
A wy jak się czujecie ..?

Później Wam powiem, co mnie trapi i z czym mam teraz MEGA problem !!! :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Witajcie

Meago ja mam tak ze wstaje i mnie mdli i mnie pomaga zjedzenie czegos najlepiej dziala kanapka z serem.. Jakbym byla tylko na wodzie to kiepsko by bylo :/

Ja dzis leze mezul zajmuje sie synkiem a ja odpoczywam:)
Choc prasowania mam troche ale to pozniej...

Do góry