reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Wybudowaliśmy dom i mieszkamy tu prawie 2 miesiące:happy: i od razu po przeprowadzce zaczęliśmy działać w sypialni i udało się za pierwszym razem:-D
Ajka29 witaj! też mam synka z kwietnia 2009:-)

To my w grudniu się przeprowadziliśmy i w sumie też po wyprowadzce szybko poszło jak na nas :p

Dziewczynki założylam kalendarz. Bardzo proszę na priv terminy Waszych wizyt, kiedy II kreseczki byly itp.

reklama
Niestety ja też muszę się od Was wypisać :( Dzisiaj zrobiłam betę i nie jestem w ciąży ale wiem co odpowiadało za pozytywny wynik. Niestety jest to za wysoki poziom TSH. Tak, więc powodzenia i rośnijcie zdrowo :)

Ja to w porównaniu do pierwszej ciąży mdłości mam słabsze, ale za to słodkie przechodzi ciężkoo tzn wogole. Zapewne później to się trochę zmieni, ale myślę, ze nie drastycznie.
Tak poza tym juz po usg, na razie wskazuje, ze Dzidzia rozwija się prawidłowo, serducho bije i niby jest to 7 tydzień choć ja wiem, ze później pokaże, ze jednak Dzidzia mniejsza, ale starsza bo mam owu zaraz po okresie a z mężem później nie było możliwości zrobić :) także dalej nie za bardzo wiem na kiedy termin :)

A ja z kolei jednego dnia mam mdłości i nie mam ochoty na jedzenie, a następnego wszystko bym jadła. A największą ochotę mam na kapustę pod każdą postacią :-), słodkim też nie gardzę. U mnie dziś spokojnie, mąż wziął pracę w domu, żeby mi pomóc jak będę musiała podnieść Basię. Mi też nie chcę się wogóle pić, a pan doktor wczoraj mówił, że mam pić 2,5 litra !!!!!!

Ja póki nie zobacze fasoli na usg to nie uwierze chyba,ze w ciązy jestem,kompletnie sie na nią nie czuje:( az czasem załuje , ze nie mam mdłosci...staraba baba z dwojką dzieci a takie rzeczy pisze..wiem, wiem...ale jakos ogarnia mnie niepokój,jak jedna z Was traci dzidziusia, a kolejna nie jest w ciązy, a test pozytywny, a ja niestety szybko sie nakrecam, i widze wszystko w ciemnych barwach...

Rojku - jak tylko na wizycie 28 marca zobaczę na USG swoje Maleństwo prześle Ci dane do kalendarza :-)

Colormania - współczuję Kochana - TRZYMAM KCIUKI ZA KOLEJNE STARANIA!!!

JustynaNL - oh jak ja zazdroszczę Ci tego że już widziałaś dzidziusia na USG :-) niech zdrowo rośnie!
Jeśli u mnie wszystko się potwierdzi na moim USG to mogę pisać że z M mieliśmy wielkiego farta ;-) bo w zeszłym miesiącu za aktywni to nie byliśmy więc można by rzec "złoty strzał" by był ;-)

DoMisia1985- ja to z piciem nie mam problemu bo suszy mnie na okrągło :-)

KingaoO - nie jesteś sama w swych obawach, ja też ich mam cały ogrom tak długo marzyłam o drugim dziecku, że teraz patrząc na test z II kreskami nie chce mi się wierzyć, tym bardziej się boje bo w środę na USG nic nie było widać :-( mój organizm potrafił mi nie raz spłatać figla, miewałam objawy ciążowe: mdłości, senność, wrażliwość na zapachy, ale zawsze w końcu przychodziła @:-( teraz trzymam się nadziei bo cóż innego mi zostało....

reklama
Dziewczyny ja też mam wizytę na 28 marca na 12.30 na myśl o niej z jednej strony się cieszę bo wiadomo a z drugiej stresuję oby wszystko bylo w porządku.
Też mam te mysli co wy objawów prawie wcale jakby mdłości były to bym się uspokoiła(pewnie jak przyjdą to pożałuję że ich tak pragnęłam).
Weruś układa z tatuniem puzzle a mnie głowa boli oby to nie migrena

Do góry