reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

A ja dziewczynki już kiedyś wpomianałam o wątku z kalendarzem, więc jeszcze razy pytam, bo wtedy mi ze dwie osoby odpowiedzialo. Zapisywałybyśmy wizyty, ew. badania i jak już by było po wizycie to dopisywalybyśmy co się dowiedziałyśmy. Co Wy na to? Byłby to wątek bez komentarzy, tylko kolejne posty to kolejne miesiące.

reklama
no wlasnie nigdy nic nie wiadomo :)

mam do was pytanie, bierzecie jakies suplementy diety dla kobiet w ciązy ? z witaminami, kwasem foliowym i omega 3 ?

ginekolog kazał mi kupić femibion natal 1 ma dużo kwasu foliowego i tylko te witaminy które niezbędne są dla kobiet do 12 tygodnia ciąży....

dziewczyny bolą mnie plecy u dołu z prawej strony ... aż się położyłam.. nie wiem czy to normalne.. dzieciaki w pokojach u siebie się bawią a mama leży... kurcze... nie przypominam sobi by bolały mnie krzyże we wczesnej ciąży.. mąż każe mi się nie przejmować a ja nie wiem jak psychicznie wytrwam do 1 wizyty....

meago przy poprzednim porodzie nie trafiłam akurat na mojego, ale przyszedł do mnie jak miał już dyżur. I chyba faktycznie zostanę u niego, bo do innych się nie potrafię przekonać... :sorry2:

ok mi się trochę polepszyło dziadkowie kupili kurczaka z rożna i tak się nim objadłam+bułka i napój gazowany, hmm może niezdrowo ale przynajmniej minęły mdłości

Witam Was dziewczynki..ja własnie wrocilam z pracy,i wiecie co nie mam zadnych młdłosci, itp...jak Wy, az zaczełam sie bac, ze ja w tej ciązy to chyba nie jestem ,w dniu 14 marca i był to tez termin@ wyszła mi druga słaba kreska, wiec dziś wracając z pracy kupiłam test tak dla swojego spokoju, no i 2 mocno bordowe krechy jedna identyczna jak druga..to chyba oznacza, ze ciąza sie rozwija, i nie mam sie czym martwic, prawda..a z mdłosciami jest tak,ze raz sa raz ich nie ma, ja przy 2 swoich synach praktycznie nie miałam,moze z raz zwymiotowałam...28 mam dopiero wizyte i jak Wy doczekac sie nie moge,chociaz dwie ciąze mam juz za soba, to tak jest dla mnie jakas magiczna ,jakby inna i w zadnej tak sie o fasolke nie martwiłam jak teraz...Ps.ja juz nie moge doczekac sie juz takiego brzuszka jak kolezanka na zdjeciu wstawiła :)

remember.me mam podobnie :) jak nie bardziej wystający. Tylko rano zanim zjem lub wypije to jest w miarę mały. Ale myślę, ze u mnie to z powodu poprzedniej ciąży, która w sumie nie tak dawno była :)

Dziewczyny właśnie wlazłam na stronę szpital, do którego się przeniósł mój lekarz i w opisie widzę, że mają jakieś koło porodowe. obaczyłam co to i mówię Wam kosmos :D Widziała któraś?

reklama
Do góry