reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Witajcie! Ja również dzisiaj o dziwo zero mdłości od rana, może ta pogoda jakaś dzisiaj bardziej sprzyjająca dobremu samopoczuciu. Jak u was ze spaniem? ja uwielbiam spać na brzuchu :-p i już próbuję się oduczyć ale nie jest to dla mnie takie proste. Ja mam duży brzuch ale zwyczajnie przytyłam i u mnie idzie zawsze w brzuch :// niedawno kupiłam urządzenie do ćwiczeń na brzuszki - bardzo śmieszne... :eek:

reklama
A u mnie mdłości narazie minęły :-) Z kolei cały czas chodzę strasznie śnięta i taka słaba... nic mi się nie chce. Jutro wizyta, powiem szczerze, że się stresuje. Beta HCG robiłam tylko raz na początku, żadnych testów ciążowych, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i oczywiście, że będzie serduszko. Cały czas oglądam różne USG w necie i raczej powinno być widać serduszko. Cykle miałam w miarę regularne.

Zastanawiam się jak w oryginalny sposób powiedzieć rodzicom, że zostaną drugi raz dziadkami. W poprzedniej ciąży daliśmy skarpetki w pudełeczku jeden niebieski drugi różowy. Teraz trzeba coś innego wymyślić. Czytałam w necie, że można zrobić taką kartkę z gratulacjami i wkleić kopię zdjęcia USG. Zobaczę jutro jakie będzie zdjęcie.

Ja juz porobilam sobie wszystko:-) mam teraz troche czasu:tak: Za godzinke biegne po Adaska.

Tez mam jutro wizyte i powiem Wam ze swiruje juz troche rajciu byle do jutra:tak::cool2:

Witam się nieśmiało :)
Wszystko wskazuje na to, że też chyba do Was dołączę :))
Na razie cieszę się ,że @ nie przychodzi.... :-)

ja dzisiaj pierwszy raz miałam okropne mdłości, pawik nie poszedł ale byłam bliska, i to jeszcze na parkingu szkolnym. <studiuje> , to by nie wyglądało za dobrze :) a zaraz idę do pracy, boję się że w pracy może mi sie to przytrafić :eek:

obiad zrobiony, synek śpi, biedaczek przestraszył się reklamy ZELANDO, aż się popłakał.... od dwóch dni czuje się suuper, jedyny objaw ciążowy to lekki ból piersi... :) i mam nadzieje że zostanie tak do końca... jestem w 5 tygodniu i nikomu nie mówimy, czekamy do 12 tygodnia... jak wytrzymam, bo chętnie wykrzyczałabym całemu światu heeh :) dwu letniemu synkowi mówie, że mama ma dzidziusia w brzuszku to patrzy na mnie jak na wariatkę heehheh jescze nie rozumie :)

Moja Basia będzie miała 2 latka jak urodzi się dzidzia. Nie wiem jak to będzie, nie wyobrażam sobie tego... Kocham moją Basię całym sercem i nie chciałabym, żeby w jakimś stopniu czuła się odrzucona, tego się martwię...

DoMisia1985mój synek też będzie miał dwa latka, jak się urodzi maleństwo. Planuję zacząć mu tłumaczyć jak już będzie widać brzuch, może pokażę mu jak dzidzia kopie, no zobaczymy. W tej chwili jak widzi dzidzie np w telewizji lub u znajomych, to woła DZIDZI i chicałby wziąść. Zobaczymy jak to będzie ... Ale wydaje mi się, że nie ma co się zamartwiać za wczasu.
Będziemy musiały się "ROZDWOIĆ" he he...:-D:-D:-D

reklama
Witajcie;-)
Jeny ja to ledwo ogarniam ostatnio..forum czytam ale sił pisać brak:zawstydzona/y: Leniwiec ze mnie się straszny zrobił. Przez tydzień miałam mdłości ale teraz już w miarę ok. ale za to piersi bolą i nic tylko bym spała.. Dobrze że synek śpi co 2h to sobie z nim małe drzemki ucinam bo inaczej to bym nie wytrzymała.
Hehe ja mojemu to nawet jakbym chciała potłumaczyć że mama ma dzidzie to i tak nie zrozumie :-D jak urodzę to synek będzie miał 13 m-cy. strasznie się boję że zacznę go traktować doroślej..tzn. na więcej niż będzie powinien być traktowany. Bo tak często jest że urodzi się dziecko kolejne to te starsze to już się duże i takie samodzielne wydają. Mam nadzieję że jakoś to ogarnę i synek nie odczuje niczego co by mu sprawiło przykrość z mojej strony.
U mnie dzisiaj wiosennie ale jutro juz podobno ma padać:crazy:

Do góry