reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Ja tez wpadam dopiero do Was jak przyjde z pracy, chwile poprzytulam sie z Aniela i zjem. Ale powiem Wam, ze w pierwszej ciazy siedzialam na forum sporo i lubilam to jak sie wspieralysmy. Nikt nas nie rozumial tak jak my siebie nawzajem bedac na tym samym etapie ciazy.

To mamuski listopadowe widze ze same spiewajace :)

reklama
Hej! Jestem Kinga 27 lat, Wrocław. Okazało się, że i ja dołączyłam do Waszego grona :) Poza śpiewającymi koleżankami, jest szansa że utworzy się druga koalicja - nadpobudliwych ćwiczących, amatorek sportu i biegania - to ja :) Niestety też musiałam dać sobie na wstrzymanie, musiałam chciałam? Chyba tak jak Ty Burza, boję się trochę ryzykować na tak wczesnym etapie rozwoju bobaska. Trudno, zrzucimy później to sadełko ;)

Co do moich objawów - bardzo wrażliwe piersi rozmiaru XXL (boję się co będzie później...), delikatne skurcze podbrzusza i uczucie podwyższonej temperatury. Jeśli chodzi o jedzenie to mam dziwne uczucie ciągłego głodu, a po niewielkim posiłku głodu z przepełnieniem. Ot wybryk :)

Hej dziewczyny to i ja bym chciała do Was dołączyć :-)
Wg obliczeń naszego dzidziusia powitamy na świecie 3 listopada 2013 :-)

Hej moje brzuchatki :-D i witam wszystkie nowe listopadówki.

Ja już siedzę w pracy od 7. Nic u Was nie piszę bo ostatnio nie mam siły na nic. Wracam do domu, jemy obiad i padam na twarz. Wczoraj spałam już o 20 :szok:

Z objawów to strasznie zaczęły mnie swędzieć sutki i bardzo mnie cyckonosz drażni który i tak mam juz za mały. Ja nie wiem z jakim rozmiarem wyląduję na końcu :-D
co do talentów to ja bardzo lubię pisać - wiersze i inne takie :tak: w liceum nawet wygrałam złote pióro prezydenta naszego miasta :-)

Hej dziekuje za mile powitanie :):-) musicie mi wybaczyc bede starac sie zagladac jak najczesciej ale moja kochana córeczka nie zawsze daje mi tyle wolnego :) w sobote mam wizyte u ginia na 12 wiec dokladnie sie dowiem na keidy termin bo ostatnia @ 20 stycznia. Co do chipsow kochana jedz jeszcze poki czas nie zdrowe ale raz kiedys mozna poszalec:) ja jedynie mam ochote na kiszone ogorki i szynki zupelnie inaczej niz poprzednia ciaza hihi moze chlopak teraz poki co zadnych ciazowych objawow jak w poprzedniej jedynie pod koniec zgaga i pichnace nogi ale to juz upaly byly

Cześć Dziewczyny! Mam nadzięję , że nie zapeszę... jutro mam zacząć miesiączkę... staramy się z mężem o dzidziusia i mam nadzieję, że okresu nie będzie... test zrobiłam ale o wiele za wcześnie bo tydzień temu ..wyszedł negatywny... jutro mam dostać kolejny i mam nadzieję, że będzie to szczególny prezent na dzień kobiet :)
Jak się uda to będzie to nasz 3 skarbek... Córeczka w październiku skończy 7 lat a synuś w lipcu 5.. bardzo chcemy by się udało.. jak na razie od tygodnia mam dziwne pobolewania u dołu pleców i brzucha, wzdęcia powodujące ucisk od spodni...co prawda mam na plusie jakieś 5 kilo. Poprzednie ciąże rozpoczynałam tak samo od wagi 60/61 kg a dziś 65... no zobaczymy...na razie ciiii.... :))lecę gotować obiadek dzieciakom a później do szkoły by ich odebrać... :) Pozdrowienia dla wszystkich Mamusi :):-):happy:

klz9uay3bzs9i8mc.png

Ostatnia edycja:
Witaj Caroline! Trzymam kciuki i czekamy tu na Ciebie...

ja dzisiaj pierwszy raz puscilam pawia. Wystarczyly 2 lyzeczki jogurtu zeby mi sie odechcialo go jesc do konca ciazy haha

Cześć Dziewczyny! Mam nadzięję , że nie zapeszę... jutro mam zacząć miesiączkę... staramy się z mężem o dzidziusia i mam nadzieję, że okresu nie będzie... test zrobiłam ale o wiele za wcześnie bo tydzień temu ..wyszedł negatywny... jutro mam dostać kolejny i mam nadzieję, że będzie to szczególny prezent na dzień kobiet :)
Jak się uda to będzie to nasz 3 skarbek... Córeczka w październiku skończy 7 lat a synuś w lipcu 5.. bardzo chcemy by się udało.. jak na razie od tygodnia mam dziwne pobolewania u dołu pleców i brzucha, wzdęcia powodujące ucisk od spodni...co prawda mam na plusie jakieś 5 kilo. Poprzednie ciąże rozpoczynałam tak samo od wagi 60/61 kg a dziś 65... no zobaczymy...na razie ciiii.... :))lecę gotować obiadek dzieciakom a później do szkoły by ich odebrać... :) Pozdrowienia dla wszystkich Mamusi :):-):happy:

klz9uay3bzs9i8mc.png

widze ze razem bedziemy testowac to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro wszystko sie okaze:) ja jutro termin spodziewanej @ test i wizyta u ginka wszystko naraz na USG sie dowiem co i jak i moze dolaczymy to obie a moze nie,nadzieje trzeba miec...

reklama
Do góry