reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ja tez wpadam dopiero do Was jak przyjde z pracy, chwile poprzytulam sie z Aniela i zjem. Ale powiem Wam, ze w pierwszej ciazy siedzialam na forum sporo i lubilam to jak sie wspieralysmy. Nikt nas nie rozumial tak jak my siebie nawzajem bedac na tym samym etapie ciazy.

To mamuski listopadowe widze ze same spiewajace :)

reklama
Hej! Jestem Kinga 27 lat, Wrocław. Okazało się, że i ja dołączyłam do Waszego grona :) Poza śpiewającymi koleżankami, jest szansa że utworzy się druga koalicja - nadpobudliwych ćwiczących, amatorek sportu i biegania - to ja :) Niestety też musiałam dać sobie na wstrzymanie, musiałam chciałam? Chyba tak jak Ty Burza, boję się trochę ryzykować na tak wczesnym etapie rozwoju bobaska. Trudno, zrzucimy później to sadełko ;)

Co do moich objawów - bardzo wrażliwe piersi rozmiaru XXL (boję się co będzie później...), delikatne skurcze podbrzusza i uczucie podwyższonej temperatury. Jeśli chodzi o jedzenie to mam dziwne uczucie ciągłego głodu, a po niewielkim posiłku głodu z przepełnieniem. Ot wybryk :)

Hej dziewczyny to i ja bym chciała do Was dołączyć :-)
Wg obliczeń naszego dzidziusia powitamy na świecie 3 listopada 2013 :-)

Hej moje brzuchatki :-D i witam wszystkie nowe listopadówki.

Ja już siedzę w pracy od 7. Nic u Was nie piszę bo ostatnio nie mam siły na nic. Wracam do domu, jemy obiad i padam na twarz. Wczoraj spałam już o 20 :szok:

Z objawów to strasznie zaczęły mnie swędzieć sutki i bardzo mnie cyckonosz drażni który i tak mam juz za mały. Ja nie wiem z jakim rozmiarem wyląduję na końcu :-D
co do talentów to ja bardzo lubię pisać - wiersze i inne takie :tak: w liceum nawet wygrałam złote pióro prezydenta naszego miasta :-)

Hej dziekuje za mile powitanie :):-) musicie mi wybaczyc bede starac sie zagladac jak najczesciej ale moja kochana córeczka nie zawsze daje mi tyle wolnego :) w sobote mam wizyte u ginia na 12 wiec dokladnie sie dowiem na keidy termin bo ostatnia @ 20 stycznia. Co do chipsow kochana jedz jeszcze poki czas nie zdrowe ale raz kiedys mozna poszalec:) ja jedynie mam ochote na kiszone ogorki i szynki zupelnie inaczej niz poprzednia ciaza hihi moze chlopak teraz poki co zadnych ciazowych objawow jak w poprzedniej jedynie pod koniec zgaga i pichnace nogi ale to juz upaly byly

Cześć Dziewczyny! Mam nadzięję , że nie zapeszę... jutro mam zacząć miesiączkę... staramy się z mężem o dzidziusia i mam nadzieję, że okresu nie będzie... test zrobiłam ale o wiele za wcześnie bo tydzień temu ..wyszedł negatywny... jutro mam dostać kolejny i mam nadzieję, że będzie to szczególny prezent na dzień kobiet :)
Jak się uda to będzie to nasz 3 skarbek... Córeczka w październiku skończy 7 lat a synuś w lipcu 5.. bardzo chcemy by się udało.. jak na razie od tygodnia mam dziwne pobolewania u dołu pleców i brzucha, wzdęcia powodujące ucisk od spodni...co prawda mam na plusie jakieś 5 kilo. Poprzednie ciąże rozpoczynałam tak samo od wagi 60/61 kg a dziś 65... no zobaczymy...na razie ciiii.... :))lecę gotować obiadek dzieciakom a później do szkoły by ich odebrać... :) Pozdrowienia dla wszystkich Mamusi :):-):happy:

klz9uay3bzs9i8mc.png

Ostatnia edycja:
Witaj Caroline! Trzymam kciuki i czekamy tu na Ciebie...

ja dzisiaj pierwszy raz puscilam pawia. Wystarczyly 2 lyzeczki jogurtu zeby mi sie odechcialo go jesc do konca ciazy haha

Cześć Dziewczyny! Mam nadzięję , że nie zapeszę... jutro mam zacząć miesiączkę... staramy się z mężem o dzidziusia i mam nadzieję, że okresu nie będzie... test zrobiłam ale o wiele za wcześnie bo tydzień temu ..wyszedł negatywny... jutro mam dostać kolejny i mam nadzieję, że będzie to szczególny prezent na dzień kobiet :)
Jak się uda to będzie to nasz 3 skarbek... Córeczka w październiku skończy 7 lat a synuś w lipcu 5.. bardzo chcemy by się udało.. jak na razie od tygodnia mam dziwne pobolewania u dołu pleców i brzucha, wzdęcia powodujące ucisk od spodni...co prawda mam na plusie jakieś 5 kilo. Poprzednie ciąże rozpoczynałam tak samo od wagi 60/61 kg a dziś 65... no zobaczymy...na razie ciiii.... :))lecę gotować obiadek dzieciakom a później do szkoły by ich odebrać... :) Pozdrowienia dla wszystkich Mamusi :):-):happy:

klz9uay3bzs9i8mc.png

widze ze razem bedziemy testowac to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro wszystko sie okaze:) ja jutro termin spodziewanej @ test i wizyta u ginka wszystko naraz na USG sie dowiem co i jak i moze dolaczymy to obie a moze nie,nadzieje trzeba miec...

reklama
Do góry