reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

A poza tym jestem kosmetologiem, mieszkam w UK, a jak chodzi o pasje mialam ich troche
laugh.gif
Gralam na pianinie, gitarze, spiewalam, tanczylam, a obecnie pozostaje przy zajeciach plastycznych typu dekoracje, kartki itp.
yes2.gif

reklama
A propos konfliktu, myślicie że powinnam się martwić? Otóż ja mam grupę A RH-, mąż A RH +, synek ma A RH+, w ciąży chyba 3 razy miałam badane przeciwciała, żadnych nie wykryto, po porodzie dostałam immunoglobinę. Więc moje pytanie, czy teraz powinnam się martwić konfliktem, czy raczej nie. Pytanie szczególnie kieruję do meago.

Witajcie dziewczyny;-)
Mam nadzieję że i mnie przyjmiecie..;-) Dzisiaj skończyłam 5 tydzień. To moja druga ciąża. Mam synka 6 miesięcy skończył 4 marca. To maleństwo w pełni świadomie poczęte, jednak myśleliśmy ze nic z tego nie będzie i starania zaczniemy od wakacji. A tu taka niespodzianka:tak: Wszystko było by super, tylko właśnie tydzień temu miałam operecję- wycieli wyrostek i przy tym zapalenie prawego jajnika..Jak na razie wszystko jest ok. Choć lekarze wątpią że uda mi się donosić... Poczytałam jednak co nie co na necie i wiem że jest dużo kobiet które miały wycinany wyrostek w ciąży i z dzieciaczkami wszystko ok. więc staram się być dobrej myśli..W przyszłym tygodniu mam wizytę i zamierzam na niej zobaczyć pięknie bijące serducho, bo jak na razie widziałam pęcherzyk ;-)
Z moich obliczeń termin wychodzi na 3 Listopada, lekarz pewnie da na 7 A znając życie i tak urodzę ( jeśli wszystko będzie dobrze) przed terminem ;-)

czesc dziewczyny,
wszystko wskazuje na to, ze mam malego czlowieczka w sobie, jest to moja druga ciaza, synek ma juz 2,5 roku :) i jest najwspanialsza przygoda mojego zycia.
podobnie jak maddlena - mam grupę A RH-, mąż A RH +, synek ma A RH+, po porodzie dostalam immunoglobinę.

niestety nie tym razem :(
życzę wam cudnych 9 miesięcy!
i trzymać kciuki by się i nam udało

Ostatnia edycja:
Rojku! Pozdrow mnie w 1000 poscie :rofl2:

ja chyba sie jutro wybiore na emergency jak mi bol nie ustapi bo dzisiaj przeszedl sam siebie.

NO I JESTEM :) zgodnie z zapowiedzią... dwie kreseczki choć jeszcze słabo widoczna... przypomina mi się moja pierwsza ciąża... było podobnie:) okresu brak samopoczucie dziwne... brzuch nieco pobolewa wzdęcie się skończyło i .. spać się chce...apetyty jak na razie ogromny :) Powtórzymy za kilka dni test a do lekarza chyba zapiszę się dopiero po świętach... Pozdrowienia z Okazji Dnia Kobiet!! Choć za oknem w tej podkrakowskiej prowincji nie za ciekawie... leje jak z cebra.. :);-)

reklama
Ale super że nas coraz więcej :-) witam nowe brzuchatki.

Ja dzisiaj mam pełno powera do roboty ale pewnie jak wrócę do domu to znowu oklapnę i nic nie zrobię. Weekend mam wolny to jakoś sie musze zmobilizować do sprzątania tym bardziej że mój Ł ma popłudniówki to i tak mi się będzie nudziło.

Na co macie dzisiaj ochotę? Ja zjadłam juz kabanoski i poprawiłam Prince Polo :-D

Do góry