reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

meago ja też jakoś nie jestem "rozrzutna" w dzieleniu się tą informacją, ale nie wytrzymałabym nie dzieląc się z nikim, wiec Ci najbliżsi wiedzą.

Nie wiem, czy mi już mózg płata figle, czy to możliwe, ale dziś mi się kręci w głowie. Zdziwiona wiec jestem, bo jezeli juz sie zaczyna, to ta ciąża to będzie coś zupełnie innego od tamtej.

reklama
Witam, dobijam do listopada. Jak na razie ciąża jeszcze nie potwierdzona przez lekarza. @ powinnam dostać 1.03, test robiłam 2.03, dwie kreseczki, bardzo się cieszę, staraliśmy się kilka miesięcy. Jak na razie żadnych objawów, dolegliwości.:-)

Maddlena witamy!

dobra Dziewczyny ... Wiemy czym sie kto mniej wiecej zajmuje zawodowo (ja wlasnie rozwijam powoli wlasny biznes) , a czym zajmujecie sie w wolnym czasie? Jakies hobby? Pasja? Moze sie tu nam cos przyda;) hehe pochwalcie sie troszke :) a co!

Witam ponownie. Po raz trzeci. pierwszym razem napisałam, nie było mojego postu, za jakiś czas umieściłam drugi i nagle pojawił się ten poprzedni, i tak to wyszło.

Coś o mnie. We wrześniu skończę 31 lat, mam półtorarocznego synka, z którym siedzę w domu. Jestem na urlopie wychowawczym. No i teraz będziemy czekać na drugą dzidzię.:-D

Pisałyście wcześniej o konflikcie serologicznym, też miałam. Mąż ma RH +, ja mam RH-, po porodzie dostałam immunoglobinę, Więc mam nadzieję, że tym razem też będzie wszystko w porządku.
PIerwsza ciąża była zupełnie bezobjawowa, tzn. żadnych nudności, mdłości, wymiotów, apetytów itp. Czułam się rewelacyjnie zobaczymy, jak teraz będzie. A, jedyne co to senność, w pierwszej ciąży i teraz też. Idę spać

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-)

remember- ja sie nie pochwale bo specjalnie czyms sie nie zajmuje tzn hobby wczesniej spiewałam teraz jedynie synkowi do snu lub pooprostu jak slucham muzyki;-)

Mowie wam jak mowilam ze nie chce mi sie spac to sie juz z tego wycofuje wczoraj musialam chodzic jak Zoombi przez synka bo on nie chce zeby mu tatus szykowal jedzenie czy go myl wiec musiałam na sile na oczy patrzec:dry:

Dzisiaj naszykuje jedzenie i ide w kime a potem po synka i na spacerek nad Dunaj... niech sie wyjezdzi to padnie a ja sie dotlenie:sorry2:

O widzisz kamilka! Ja tez spiewalam hihi zarobkowo :) ale zrezygnowalam ze wzgledu na wyjazd do uk... Czasem mi sie teskni do tego :)

Dzien Dobry wszystkim ! Wiedzialam ze to koniec pieknej pogody u mnie. Tak mnie w lydkach darlo w nocy ze spac nie moglam...

remember to fajnie mnie tez sie teskni bardzo za spiewaniem za cwiczeniami i wogole ale coz czasem trzeba z czegos zrezygnowac:sorry2:

Ja dzisiaj nie robie nic mam czysto potem wychodze a mezus niech skonczy jedzenie... bo ostatrnio to przychodzi je obiad posiedzi na lapku i idzie spac!!! a ja zasowam z jedzeniem kompaniem i sprzataniem:dry: musze go pogonic bo nie on jeden jest zmeczony:angry:

mam ochote zjesc salate z warzywami i z smazonym kurczaczkiem:sorry2: z tego wszystkiego mam tylko kurczaczka reszte musze dokupic;-)

reklama
Kamilka ale mi narobilas smaka na ta salate z warzywami i z kurczakiem :) od rana za mna chodzi kurczak tylko nie mialam pomyslu jeszcze jak go przyrzadzic myslalam zeby go zrobic w pomidorach ale teraz to juz nie wiem hehehehehe

uczylas sie spiewu? kurcze zazdroszcze takim osobom ktore mialy taka mozliwosc... zawsze chcialam uczyc sie spiewu , ale jestem totalnym samoukiem :) nie bylo nigdzie lekcji w okolicy... :)

Ostatnia edycja:
Do góry