reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Kaskaleczna- no masz do mnie tylko 366 km, więc teleportacja wyjdzie szybciej i taniej:-D zapraszam

Laperdhil- współczuję mdłości, bo sama wiem, jak to jest, jak wracają. Tylko u mnie było to spowodowane cholestazą. Trzymam kciuki, aby Ci się szybko polepszyło:tak:

DoMisia
-wyśpij się! I niech te leki Ci pomogą!

reklama
Do gabinetu ginekologicznego wchodzi młoda kobieta.
W środku zastała dwóch mężczyzn w białych fartuchach.
- Ja na badania!
- Niech się pani rozbierze.
Najpierw jeden z mężczyzn ja przebadał, a potem drugi.
- I co? W porządku? - pyta pacjentka.
- Nic złego nie zauważyliśmy, ale niech pani lepiej poczeka na lekarza, bo my tu tylko okna malujemy!

maz wraca. Ta liga czy co to to bylo, to zespoly grajace :) i udalo sie mojemu przejsc dalej - jest basista :-) jeszcze jedne eliminacje polfnal i final? cos w tym stylu, o pieniazki graja :tak:
a mdlosci to ja mam male, gorzej z wymiotami bo ledwo nad nimi panuja jak juz sa :-p dzisiaj poki co bylo ok, teraz mi troche gorzej.
zjadlam paczke ciasteczek moze dlatego :zawstydzona/y:

Ja dziś dziewczyny tonę w chusteczkach i co chwilę psikam, od pt mnie rozkłada zaczeło się od gardła, naszczęście dziś mnie już gardło nie boli ale za to mam podwyższoną temperaturę no i ten nieszczęsny katar:/ leczę się domowymi sposobami czyli ciepła herbatka z cytrynka i sokiem, witamina C, aliofil i paracetamol. A jutro idę do lekarza żeby mnie osłuchała i może dała coś mocniejszego żebym szybko wróciła do formy.
Maagsiaa gratuluje obrony licencjataJ podziwiam Cię ja bym się bała że z tego stresu urodzę tam przed tą komisją:p a mężem się nie przejmuj pewnie tak samo jak Ty denerwuje się zbliżającym się porodem.i jak zobaczy małego szkraba co nosisz w brzuszku zmieni sięJ
Ja też mam koszulki brudne na brzuchu, najbardziej wystaje. Już się nie mieszczę w moje bluzki , muszę ubierać już takie zwykłe t-shirty większe, dobrze że już do pracy nie muszę chodzić bo nie miałabym w co się ubrać a takto ubiorę bluzę większą i będzie. Muszę przetrzymać jakoś te półtorej miesiąca bo szkoda mi kasy na takie większe ubrania wolę coś dziecku kupić.
Domisia1985 przesrane musi być z tymi hemoroidami, na razie tego paskudztwa nie mam ale kto wie może jeszcze przede mną. Ty nie możesz spać przez hemoroidy a ja przez zgagę nawet już renni nie pomaga. Masakra to jest jakaś. Ale dobrze że lekarz Ci coś przepisał i jest lepiej w końcu się wyśpisz.
Brackiee dobre kawałyJ zawsze to humor się nam wszystkim polepszy
laperedhil to gratuluje takiego utalentowanego męża, pewnie wasze dziecko też będzie muzykalneJ oby wygrał jego zespół zawsze to jakiś grosz. Mi odpukać jeszcze nie wróciły mdłości i wymioty i mam nadzieje że nie wrócą bo to co miała na początku ciąży to była jakaś porażka, nic nie mogłam zjeść bo po wszystkim wymiotowałam a rano standardowo z rana. Jak sobie przypomnę to mi nie dobrze. I dość długo się męczyłam bo do 4 miesiąca. Więc może już mi da żyć :p

Anna O.... ja ci proponuję zrób sobie taką miksturę sok z całej cytryny do tego czosnku pół pałki jak duża a jak mała to cała ze 3 łyżki miodu prawdziwego i to zalej szklanka wody
pij jak naj częściej po łyżce albo 2
ja tym sie wyleczyłam a już mi lekarz antybiotyk przepisał.Starałam sie taką miksturę wypić w ciągu dnia czasem 2 połowę mi się udało wypić do czasu aż poszłam spać.Po 3 dniach mi przeszło

Witam porannie :)

Dziecko zaprowadziłam i z kawka poczytuje co u was...

Weekend nam zleciał na obijaniu sie lezeniu i ogladaniu filmow :tak: odpoczelam bardzo ale mimo to wczoraj mnie zlamalo zaraz po 20tej... a maz jeszxcze cos ogladał:confused2:

W sobote patrzylismy za rowerkiem dla mlodego bo teraz przeceny a jemu jak na zlosc w czwartek popsuł sie rower:no: wkoncu zamowilismy ze sklepu intrernetowego i mam nadzieje ze pojezdzi chociaz do komuni:cool2:

Mala daje czadu kopie nozkami:rofl2: wypycha pupine:happy:

Anna Orlowska Wspolczuje przeziebienia ja narazie sie trzymam ale Adama rodzilam wlasnie tydzien po paskudnym przeziebienuy:confused2:

maagsiaa Gratuluje obrony!!!!!!!!

1235982_204051659773458_2067268473_n.jpg

hej ! :) nadrabiam zaległości... gratuluję obrony... współczuję hemoroidów, wymiotów, mdłości i zgagi- mnie póki co omija to wszystko łukiem. Czujemy się dobrze...

Dziękujemy za listę do szpitala- okazała się bardzo pomocna- już w zasadzie torba gotowa :)

Dzisiaj bierzemy się za marynowanie papryki... ciężki dzień się zapowiada ;p

reklama
Brackie- wczoraj czytałam ten kawał mężowi, to zwijał się ze śmiechu:-D

A ja jestem dziś zła...:crazy: no idzie furii dostać, miałam pisać spokojnie pracę, to mnie listonosz wkur**ł, a dokładnie to, co mi przyniósł! Po raz kolejny odesłali mi zwolnienie, bo kadrowej się znów nie podoba! Nie wiem jak ja napiszę ten rozdział, ale do jutra musi być skończony:no:

Do góry