reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Faceci... te dni po kłótni są najlepsze... A mój powiedział mi ostatnio, że takie nasze kłótnie, moje chimery i jego narzekania to przez brak orgazmów... bo ostatnio to kiepściutko u nas z tym pomimo, że nie ma przeciwwskazań, ale ciąża już na tyle zaawansowana, że i ciężko i w ogóle jakoś się tak nie chce, albo jak mi się chce to jemu nie... z resztą skoro sperma ma mi skurcze wywołać to ja szczerze się boję... tak z dwa miesiące po porodzie sobie odbijemy... a co tam !

Dzisiaj po raz pierwszy zawiodłam się na zakupach przez internet... zamiast ochraniacza w komplecie pościeli przysłali mi prześcieradło :crazy: chociaż o tyle dobrze, że prześcieradło podobno ma u mnie zostać a ochraniacz mi doślą, ale zobaczymy.

Ja dziś poszłam do lekarza i przepisał mi same lekarstwa bez recepty więc kto tam jest przeziębiony to może też z nich skorzystać, na gardło bolące roztwór do płukania gardła GLIMBAX 3 razy dziennie 15 ml płukać, do ssania Isla, a syropy na kaszel to DROSETUX, STODAL albo MALIA. Ja sobie kupiłam ten ostatni bo jest o smaku malinowym dobry no i mam dużo pić ciepłych herbatek itp. i po prostu muszę to wyleżeć. I tak zrobię. Jak mi nie przejdzie to za tydzień mam przyjść i mi da antybiotyk…oby mi przeszło.
kaskaleczna do połowy jest dobre:pnie dowie się o tym…przecież nie czyta forum:p
maagsiaa to dobrze że już jest wszystko ok z Twoim mężem i zrozumiał swój błąd i zachowuje się tak jak powinien się zachowywać szczęśliwy przyszły tatuśJ mój M też się cieszy że nasze dzidzi jest aktywne w moim brzuszku i może go poczuć i zobaczyć jak się rusza częściej, a wierci się niemiłosiernie szczególnie jak coś zjem albo jak leżę spokojnie
kika80815 ja przed pójściem do lekarza brałam paracetamol bo miałam lekką gorączkę, płukałam wodą z solą gardło, łykałam aliofil (to jest czosnek w tabletkach) i witaminę C. No a teraz biorę to co mi przepisała lekarka. Kuruj się tam bo musimy być zdrowe na przywitanie naszych maleństwJ
Gnosia24 nie zazdroszczę twoich dolegliwości, to już wolę tą moją zgagę, ale dziś się dowiesz i ci lekarz powie co masz robićdaj znać jak będziesz po wizycie.

Dobra ja spadam pod kołderkę i kocyk się wygrzewać:-)

Kaska Twój patencik jak najbardziej okazał się rewelacyjny! :D
Lefkowa my z mężem nie współżyjemy gdzieś z 3 tygodnie przed założeniem pessara, bo lekarz zabronił, to u Nas jest dopiero abstynencja! Mój już liczy dni do porodu i dodaje do tego miesiąc, mówi, że tyle musi wytrzymać xDD
Ja też czasami mam taką ochotę, że najlepiej bym ściągnęła ten cholerny pessar, a po wszystkim założyła z powrotem hehe
No ale jeszcze myślę racjonalnie, choć czasem jak patrzę na mojego Dawida, to On, gdy ma ochotę wgl nie myśli haha
A co do zakupów, to ciesz cię z gratisowego prześcieradełka! :D

Nie martwcie sie u mnie libido spadlo ponizej 0 ... jeszcze jak sie dowiedzialam o moejej skracajacej sie szyjce to wogole nnie mam ochoty albo panicznie sie boje ale zablokowalam sie bardzo... i ostatnio zmusilam sie dla przyjemnosci meza ale naprawde nie w glowie mi te rzeczy:no::no: zreszta na szczescie i on zauwazyl ze ciezko teraz i postara sie poczekac:tak: choc od polowy pazdziernika bedziemy sie tym spopspbem starali sie wygonic mala:tak::-)

Nie wiem co mój lekarz planuje w związku z moim pessarem, jeśli ściągnie mi go w 38tyg, to z mężem od razu będziemy próbowali wygonić Milenkę z brzuszka :D

reklama
Do góry