reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziękuję rojku, tak zrobię, później opiszę rezultaty, mam nadzieję, że się nie wścieknie i nie zacznie krzyczeć, bo już tego nie zniosę ;(((((

Kaska cieszę się, że mogłam rozwiązać problem brudnych ciuszków na brzuszku :D

reklama
maagosiaa teraz najważniejsze jest dobro Twoje i Milenki, nie martw się tak o wszystko, jakoś będzie jakoś się ułoży. A jeśli chodzi o pieniądze to mój mąż bacznie obserwuje moje wydatki i jest gotowy w każdej chwili powiedzieć przystopuj, bo czsami wymyślam niemiłosiernie.

Ja też mam wszystkie bluzki brudne, a najśmieszniejsze, że sa to bluzki męża , bo te co nosiłam w poprzedniej ciązy już sie nie mieszczę.

Ja dziś miałam koszmarną noc. Tak mnie strasznie bolały hemoroidy, że aż płakałam z bólu. Dopiero trochę przestało boleć po 2 w nocy, a z kolei po 3 obudziła się Basia i nie chciała spać do 6. Zęby jej znów wychodzą, koszmar. Ledwo dziś żyję i do tego ten ból. we wtorek idę do mojego gina, może coś zaradzi....
Dziś mam już wszystkiego dosyć, jeszcze wytrzymać miesiąc....

DoMisia1985 nie zwróciłam uwagi że jest tam zamek :) sprytne :)
maagsia gratuluje obrony!! i ciesz się nią!! mimo problemów to jest Twój sukces!!

[h=5]Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, że córka nieustannie cierpi na mdłości.
Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, że jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży.
- Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko?
- Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wpatrywać w dal.
- Panie doktorze, czy coś nie tak? - pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic nie chcę tego przegapić![/h]

Maagsiaa gratuluję obrony! musisz na spokojnie porozmawiać z mężem, Ty najlepiej wiesz jak z nim się dogadać , żeby bardziej go nie zdenerwować.
Kaskaleczna to prawda, wszystkie musimy dać radę:-)
DoMisia a kiedy masz teraz wizytę, może gin coś doradzi żeby trochę Ci ulżyć.

domisia polecam nasiaówki z kory dębu która jest ściągająca na sluzówkę. mialam problemy tez moze nie az takie jak ty ale pomogły, są guzki ale już nie swedzą i nie bolą. koszt kory to ok 5 zł na kilka razy.

Witam dziewczyny!
Maagsiaa- po pierwsze gratuluję obronienia się! A M się nie przejmuj. Musisz z nim na spokojnie pogadać. Ale spokojnie, bo taka jest prawda, że my teraz odbieramy wszystko jakby mocniej. Sama nie dawno miałam ostre spięcie z moim M, bo zapytał z żartem "co tam obiboku?". Wpadłam w szał, skrzyczałam go, że śmie twierdzić, że siedzę w domu i nic nie robię, itp. Moja mama była przy tym i stała jak słup soli, a ja aż się trzęsłam z nerwów:eek:. Przez hormony odbieramy pewne rzeczy inaczej, a naszych chlopów też stresuje to, że za niedługo będą tatusiami;-)
DoMisia- współczuję :no: oby lekarz coś zaradził
A teściowie- temat rzeka:-p moja teściowa ma dziś wesele chrześnika, a teść olał ją i nie poszedł na nie, bo jemu się nie chce:eek: a wesele 2 km od domu..

Ja dziś nawet fajny dzień miałam. Zrobiłam obiad, sałatkę, upiekłam ciasto ze śliwkami, generalnie sporo rzeczy. Zaczęłam dziś liczyć ile razy mi twardnieje brzuch w ciągu dnia. Wg mojego lekarza do 10 razy to fizjologia. Naliczyłam 8. Oby na tylu się skończyło

reklama
1238868_637429152945170_444419399_n.jpg

Miło mi że ktoś tęsknił za moimi dowcipami.....kiepski tydzień miałam:crazy:

Do góry