Ja dziś dziewczyny tonę w chusteczkach i co chwilę psikam, od pt mnie rozkłada zaczeło się od gardła, naszczęście dziś mnie już gardło nie boli ale za to mam podwyższoną temperaturę no i ten nieszczęsny katar:/ leczę się domowymi sposobami czyli ciepła herbatka z cytrynka i sokiem, witamina C, aliofil i paracetamol. A jutro idę do lekarza żeby mnie osłuchała i może dała coś mocniejszego żebym szybko wróciła do formy.
Maagsiaa gratuluje obrony licencjata
J podziwiam Cię ja bym się bała że z tego stresu urodzę tam przed tą komisją
a mężem się nie przejmuj pewnie tak samo jak Ty denerwuje się zbliżającym się porodem.i jak zobaczy małego szkraba co nosisz w brzuszku zmieni się
J
Ja też mam koszulki brudne na brzuchu, najbardziej wystaje. Już się nie mieszczę w moje bluzki , muszę ubierać już takie zwykłe t-shirty większe, dobrze że już do pracy nie muszę chodzić bo nie miałabym w co się ubrać a takto ubiorę bluzę większą i będzie. Muszę przetrzymać jakoś te półtorej miesiąca bo szkoda mi kasy na takie większe ubrania wolę coś dziecku kupić.
Domisia1985 przesrane musi być z tymi hemoroidami, na razie tego paskudztwa nie mam ale kto wie może jeszcze przede mną. Ty nie możesz spać przez hemoroidy a ja przez zgagę nawet już renni nie pomaga. Masakra to jest jakaś. Ale dobrze że lekarz Ci coś przepisał i jest lepiej w końcu się wyśpisz.
Brackiee dobre kawały
J zawsze to humor się nam wszystkim polepszy
laperedhil to gratuluje takiego utalentowanego męża, pewnie wasze dziecko też będzie muzykalne
J oby wygrał jego zespół zawsze to jakiś grosz. Mi odpukać jeszcze nie wróciły mdłości i wymioty i mam nadzieje że nie wrócą bo to co miała na początku ciąży to była jakaś porażka, nic nie mogłam zjeść bo po wszystkim wymiotowałam a rano standardowo z rana. Jak sobie przypomnę to mi nie dobrze. I dość długo się męczyłam bo do 4 miesiąca. Więc może już mi da żyć