reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny

Pol nocy spac nie moglam to sobie Was doczytałam:tak::-)

Bunny justynka odezwijcie sie....

Akaiah jeju ale cie spotkalo i co to za diabelstwo ze tak odrasta:baffled: naprawde wspolczuje mogli by zrobiuc coz z tym raz a porzadnie:-( co do chrzesniaka to wydaje mi sie ze zostaje wspolczuc rodzicom ich podejscia i wychowania... bo jakies reakcje juz tu nic nie zrobia:baffled: Choc ja to jestem cieta jak widze jakies odchyly od normalnosci to odrazu zwracam uwage a mam siostre ktora ciagle koryguje ze ona tak doprowadzila ze jej corka jest jaka jest:no: ale nie obraza sie bo widzi swoje bledy:sorry2:

avokado wlasnie u mnie dawali taka glukowe odrazu ze smakiem mieszna nie wiem ale dobre bylo tylko ja omalo nie usnelam po niej.. bo podlaczyli mnie pod ktg i tam lezalam 20 min i zasypialam a slabo mi bylo jak nie wiem:shocked2:

Co do rodzicow i tesciow.. hmmm u mnie juz ten temat daleko bo az 970 km ode mnie... Jak bylam w ciazy z Adasiem to rodzice i tesciowie zlozyli nam sie na wozek i lozeczko/... ogolnie sama sobie wiele rzeczy kupowalam ... ale teraz kiedy jestesmy tu ja nie prosilam ani prosic nie musze zeby mi cos ktos dokladal:tak: i szczerze bardzo mi z tym dobrze bo ja honorowa jestem.
Zreszta moi nie sa za bogaci i od nich to w ostatecznosci bym wziela a tesciowa zostala sama i jej ciagle malo kasy tzn ma duzo ale i tak ciagle malo.. i juz nie raz nam dogadala ze musi cos dolozyc cos zaplacic albo kupic i co to ona worek bez dna:confused::angry: to teraz nic a nic nie chce od niej !!!

reklama
Witam się i ja :)

akaiah
powodzenia kochana mam nadzieję że tym razem się uda, koniecznie zapytaj o metodę o której wspomina meago... a co do chrześniaka cóż sami wychowują i sami po tyłku dostaną, kwestia czasu...

Jolka niestety nie pomogę w sprawie wózka... ale wygląda stabilnie i ładny :)

Aga najlepszego :)

avocado czekamy na foty! ;)

rojku no ja ostatnio podobnie już spałam i nagle się obudziłam z płaczem siedzę i ryczę M wystraszony wstaje pyta co jest a ja mu że pomalować trzeba że firanka nie tak i listewki łączące panele miały być inne... szok...

A u nas jakoś leci wizyta w czwartek, myślę już pomału o zakupach do szpitala kupiliśmy trzy paczki pampków w promocji no trzeba zacząć kompletować... rozglądam się za fotelikiem
U Leosia pojawiła się alergia pokarmowa i muszę mu lecieć po jakąś delikatną karmę i umówić do weterynarza ale chyba dopiero jutro zobaczę jak się będzie czuł... Zimnooooooo miiiiii :o

Hej dziewczyny! Witam z kubkiem ciepłego kakao :) U mnie dziś jakoś tak smutno, pogoda do niczego :( Poza tym jestem niewyspana, o 1 obudziły mnie krzyki dobiegające ze środka wioski, no tak, wracali z poprawin, pijani i dalej w imprezowych humorach, ale żeby siedzieć na wiosce i drzeć się (śpiewać) do 4 nad ranem :szok: Małe przegięcie... Mąż pojechał do pracy i akurat wracali imprezowicze (młodsze pokolenie) i o g. 5.30 wrzucali chyba ze 30 butelek szklanych do śmietnika na szkło, dudniało chyba w wiosce obok! ;/
Z mężem jest ok, wczorajszą niedzielę spędziliśmy caluuuuuuśki dzień sami, taka niedziela nie zdarzyła się chyba od roku!
Z teściami wojna, w sobotę teściu był robić tynki na mieszkaniu, widziałam się z Nim przez chwilę, rozmawiał ze mną normalnie, zaczepiał mnie i śmiał się, aż byłam zdziwiona. Jak mój tato skończył robotę na mieszkaniu i pojechał do domu, to wtedy mój teściu obrobił mi du** przy moim mężu. Co najlepsze mówił, że ciągniemy Go po kieszeniach! (Obiecał, że kupi Nam grzejnik do pokoju, nie kupił, tylko moi rodzice Nam zafundowali. Teściu oddał mojemu tacie 300zł za grzejnik i to jest ten majątek, który od Niego wyciągnęliśmy!) Jak mi to Dawid powiedział, to myślałam, że na piechotę do Nich pójdę i Im wygarnę!!! Chora rodzina... Mam już dość tych nerwów, męczy mnie to wszystko, zawsze było dobrze, a od kiedy kupiliśmy mieszkanie i teściowie zobaczyli, że Nam super się powodzi bez nich, to ich cholera wzięła! To jest chyba zazdrość, bo jak dowiedzieli się, że kupiliśmy mebelki do Milenki, narożnik, sofę i garderobę, to też wielce burczeli... Bo oni Nam mieli dać meble po moim mężu, które już mają chyba z 10 lat! I cuchną fajami! Ale jak to mówi rodzina mojego męża ja wydaję niepotrzebnie pieniądze. Zapomniałam Wam dodać, że siostra męża dowaliła się do mnie o to, że nie chodzę do pracy, chyba zapomniała, że zaszłam w ciążę, gdy studiowałam i po studiach nie mogłam iść do pracy (dla mnie to logiczne, dla niej chyba nie...). I stęka, że nie mam wykształcenia (obronę mam 13.09). Dodam, że jest to dziewczyna, która ledwo co skończyła zawodówkę, ciągle miała poprawki ;/
Nie będę Was już zanudzać tym wszystkim :(
W środę do lekarza, nie mogę się już doczekać, aż zobaczę moją Calineczkę! <3

Ostatnia edycja:
Hej kochane

byłąm na badaniach z siuśkami i krwią u mamy na oddziale i się naczekałam bo akurat kobietka rodziła :-) wróciłam taka głodna że zjadłam dwie buły na poczekaniu z pasztetem a później z miodem :-D

idę dzisiaj moją córcię pooglądać i nie mogę się już doczekać :-D

Czesc. Ja dzis odbieram wyniki moczu, morfologii i glukozy.A w środe rano mam wizyte.U mnie bez zmian, remont, i przygotowania chłopców do szkoły.Po drodze oczywiscie nie obyło sie bez zmartwien io problemów, ale nie bede sie juz o nich tu rozpisywac, bo widze, ze nie jedna z Nas je ma , i moje dorzucanie nic nie da.
Przyszedł mi dzis przewijak, bardzo porządny i spory, takze jestem zadowolona.dal małej zostały jeszcze pampki, i kilka nowych ubranek.Ja juz w sumie wszystko mam.Chciałam z tymi akcesoriami dla małej i do porodu przygotowac sie wczesniej, bo wiedziałam , ze chłopców bedzie trzeba przed szkoła ogarniac i do mieszkania kupywac.Wiec chociaz nas mam z głowy.

Wspołczuje tego ropnia, musi to strasznie bolec, i jak czytam o tym to , az ciarki przechodzą,trzymaj sie kochana.Oby po porodzie skonczył sie Twoj koszmar..

Tesciowie-temat rzeka.

reklama
Do góry