reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Niki- Wszystkiego najlepszego. Ja bym mogła zaśpiewać, kiedyś to robiłam.

Co do remontu idzie hihi. Mąż po pracy kładzie gips, dzisiaj ma kłaść gładz a potem malowanie:) I potem mebelki:)

Byłam przed chwilką w Biedrze przy okazji(bo zabrakło mi 3 paneli na sufit do korytarza)i kupiłam małej Nivei krem na mróz, wiatr,itp, i majteczki sobie poporodowe ale tym razem wielorazowe.I ciesze sie jak głupia..:)No i wychodzi na to, ze prócz malutkich i nowych kilku ubranek do szpitala,mam wsio :)Przydala by sie jeszcze lampka koło łozeczka, ale to jak fonanse potem pozwolą, bo teraz ten remont nas wykancza.Ciągle im czegos brakuje, jeżdze dokupuje, i tak koperta juz cieniutka :(A to i tak z marnego kredyciuku...A tyle rzeczy jeszcze do kupienia, i pracownikom zapłacic, a ja sobie buty na allegro za 180zł zamawiam, niezła jestem co:wściekła/y:Powinnam w sandałach w zime przechodzic i na mieszkanie kazdy grosz odkładac..

Aaaa i kupiono mi ten termometr...sprawdzałam dziś w aptece z ciekawosic ile takie kosztuja,i minimum stówke trezba dac.Ciekawe jak ten sie sprawdzi, bo te 49zł tez jest nie mało, ale powiem, ze juz dano taki chcialam miec.

Ostatnia edycja:
zwolineczka !! :szok: omg !! ryczeć mi się chce.. :( i ten opis pod spodem..

a ja bede raczej kupować nowe łóżeczko..bo to co dostalam od kolezanki..jest za bardzo porysowane i jakoś niepewnie się dygocze..pozatym..kurde!! to nasz pierwszy dzidziuś...a jeszcze nasi rodzice oddali nam za wózek więc tak jakbyśmy na tym zarobili wiec jest okazja kupić nowe.

koniec konców nie mialam dzis zabiegu, bo lekarza dzis nie było :( musze sie przemęczyć do następnego tygodnia..

reklama
Do góry