reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Brackie, Meago- nie wiedziałam nawet, że istnieje coś takiego:szok: a wizytę mam dopiero 18 września. A mój lekarz poszedł od wczoraj na urlop i lipa:no:

Gusiak88- nie przejmuj się, niech se gada. Jeszcze te kilka dni i w domciu będzie Ci lepiej:tak:

Niki- sto lat i lekkiego porodu!:-)

Meago- Chodziło mi o swędzenie pochwy, wiesz ostatnio brałam macmirror na jakieś świństwo, ale ostatnio jak byłam na badaniu to lekarz powiedział aby już przestać brać bo podobno wszystko ok.

[h=5]Facet postanowił wybrać się z żółwiem do kina.
Trzyma zwierzątko pod pachą, podchodzi do kasjerki i prosi o bilet:
- Poproszę jeden normalny i jeden ulgowy, dla żółwia.
- Przykro mi, ale to nie jest zoo, nie może pan wejść z żółwiem!
- Ależ to mały żółw, zachowuje się cichutko, przecież nikomu nie będzie przeszkadzał.
- To porządne kino, proszę nie blokować kolejki!
- Ależ proszę pani, kupię dwa normalne.
- Nie i już. Następny!
Facet odszedł jak niepyszny, za zakrętem wsadził sobie żółwia w spodnie i po chwili wrócił do kasy - pod pachą miał już tylko pudełko z popcornem, w ręce kolę.
Tym razem dostał normalny bilet bez większych problemów.
W środku seansu postanowił pozwolić biednemu zwierzęciu pooddychać trochę świeżym powietrzem.
Rozpiął więc rozporek aby żółw mógł w końcu wychylić szyję.
Kilka siedzeń dalej w tym rzędzie dwóch gości rozmawia:
- Stary - widziałeś?
- Co?
- Ten facet tam - ma fiuta na wierzchu!
- No i co z tego? To erotyczny film - ty też prawie masz.
- No... ale mój nie wpieprza popcornu![/h]

Pamiętam, że za pierwszym razem jak wyszłam ze szpitala to mój lekarz prowadzący powiedział, że luteina dopochwowa wpływa głównie na szyjkę np. w razie skracania, a ta pod język ma działanie ogólne - cokolwiek miałoby to oznaczać.

602457_209219859241083_1460940003_n.jpg

reklama
Hej dziewczyny. Ale ciężko było mi Was nadrobić po 2dniach nieobecności.
Nonek gratuluję udanej wizyty.
Rojku płytki wybierzemy jakieś w odcieniu brązu i może coś jasnego . A co do materacyka to się nie rozglądałam bo mąż tak pracował w tym tyg że nie mieliśmy jak pojeździec po sklepach.

Do góry