A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć moje Kochane Dziewczyny!!! Umieralni gotowalni ciąg dalszy. Jutro ma być lepiej - OBY!!!!! Mam mieszkanie od strony północno-zachodniej, nie chcę sobie wyobrażać nawet ile stopni panuje w mieszkaniach po drugiej stronie, nie wspominając o tych na poddaszu z metalowym dachem
Co do wyprawki to ja nie szalaję ;-) Póki co zamówiliśmy szafę do wnęki na wymiar, ma być jakoś pod koniec miesiąca. Po jej montażu pewnie rozejrzymy się za innymi meblami. Troszkę ciuszków kupiłam na zasadzie "nie mogę się oprzeć" Dużo takich małych rozmiarów dostałam od swojej siostry - nie jest to jednak wszystko co miała, gdyż ma 2 córeczki. Większych rozmiarów pewnie nie dostanę bo potem to już same sukienusie albo ciuchy po których widać, że damskie ;-) Aaa i z racji promocji na pieluchy kupiłam paczkę pampers premium care na początek wystarczy, zobaczymy jak Wojtek je stoleruje, ale słyszałam o nich same dobre opinie.
Też jestem przerażona tym ile co kosztuje. Idę do sklepu po chleb i podstawowe rzeczy i zostawiam 30 zl. Nie wspominając o zakupach z mięsem np.
Co do kierowania samochodem to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego nie robić!
Avocado fajne prace :-) A co do cytryny to wg mnie można. Wg mojego gina też. Wg laboratorium w którym robiłam (w szpitalu wojewódzkim) także można było. Wiem, że są różne opinie dlatego najlepiej tak jak mówisz - zapytać swojego lekarza i jemu zaufać. Ja miałam cytrynę w kieszeni ale spróbowałam wypić bez i jakoś się udało. Gorzej było dla mnie zdecydowanie później kiedy po prostu miałam mdłości...
Kinga fajnie, że Twój lekarz potwierdził, że z serduszkiem ok :-) Bardzo się cieszę!
A jaki podkład jest Twoim ulubionym? Ja używam kilku w sumie zależy od dnia jakiego użyję i nie mam takiego jednego ulubionego niestety.
Akaiah fajnie, że to nie ropa A nogi to i mnie troche puchną