reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Wrociłam dziewczynki od lekarza i z zakupów.Gin zbadał serduszko, i stwierdził, ze teraz moze powiedziec, ze jest ok.Miałam wrazenie , ze wie o mojej wizycie u tamtego, ale był sympatyczny jak zwykle, takze chyba go to nie zdziwiło, ze sie skonsultowałam.Teraz mam wizyte 28 z wynikami, mocz, morfologia i ta nieszczesna glukoza,TAK TAK jeszcze ja jej nie robiłam, wiec te ktore sie martwiły, ze juz same zostały, jeszcze same z tym nie sa:tak:

Uwaga w Biedronioe, są fajne torby na przybory dla dziecka, w srodku jest mata do przewijania, i taka ala kosmetyczka, to chyba jest na butelke, a cena 12zł.Kupilam ją, bo sie zawsze przyda na jakis wyjazd itp, a cena na prawde mała,wiec polecam , jesli macie gdzie koło siebie to wybierzcie sie.
A tak w ogole jestem mega szczesliwa niby z drobiazgu ale jednak.W Rossmanie wrocił moj podkład ktorego uzywam, był czas , ze go wycofali, i musiałam zamawiac na allegro i przeplacac prawie 20zł, a teraz znow MÓJ UWIELBIENIEC WROCIŁ.Tanio są kosmetyki dla mam i dzieci z serii BebyDream, ja kupilam sobie oliwke do ciała.Czytałam recencje i sa polecane i ceny rozsądne.

Hej dziewczyny mam pytanie dziś taki swkar u Nas czy wy się kąpiecie w jeziorze?? ja mam tak ogromną chęć zanurzyć się w wodzie ale się boję coś lekarka wspominała o szoku termicznym dla dziecka to sama nie wiem. POradźcie jak to jest z tym jeziorem....:-):-):-)

avocado sliczne porace :) ja chyba wezme się za album slubny bo już dawno sobie obiecałam ze go skoncze a jakos nie było kiedy i jak … ja pytalam o cytryne to mi powiedzialy babki ze nie wolno bo ma cukier i lepiej kwasek cytrynowy
nonek90 ja bym tez się zdecydowala na te ubranka :) zawsze czesc możesz sprzedac
KingaoO fajnie ze lekarz potwierdzil ze wszystko jest ok. :)
kika80815 ja się kąpałam

zdrzemnełąm sie przez godzinke i teraz siedze pod wiatrakiem i pochlaniam arbuza z lodówki ;p chwilka ulgi :)

O matko kobitki jest dramatycznie dziś. Postawiłam sobie miske z wodą i moczę nogi, gorzej bo woda zagrzała się w kwadrans i teraz mam zupę :/ Co do cytryny mi też babki zabroniły wciskać,ale czytałam że te 75 g powinno się rozpuszczać w 200 ml wody a mi dały w 125 i przyznam że po wypiciu łyczek zwykłej wody się napiłam bo aż mnie w gardło paliło. Ale wyszłam z założenia że lepiej 125 ml bo na 5 łyków poszło ;)
Dziś pogodowo jest dramat, przyznam że komp mi się tak nagrzał że trudno trzymać na nim ręce :/
Chłodu życzę i spadam pozaglądać do lodówki ;)

avocado sliczne karteczki :)

ja dziś bylam na wizycie, w sprawie tego torbiela, poweidział ze nie bedzie nacinał bo nie zebrała się ropa, i nie boli wiec nie widzi potrzeby. ale mam się zgłosić jutro jeśli zauważe znacznie powiększoną gulke, a jak nie to w poniedzialek bo konczy mi się zwolnienie no i jesli się nazbiera to mi to ponownie wyłuszczy..

ale na porpawe dnia byłam w nowym lumpiku, nie dość ze przecena 50 % na dzieciece rzeczy to kupiłam piękne body , i dwie koszulki za 6 zł z espirit :) :-D no i sie nachodziłam troche plecy bolą i nogi ja parówy, teraz odpoczywam i pozdrawiam :)

reklama
Cześć moje Kochane Dziewczyny!!! Umieralni gotowalni ciąg dalszy. Jutro ma być lepiej - OBY!!!!! Mam mieszkanie od strony północno-zachodniej, nie chcę sobie wyobrażać nawet ile stopni panuje w mieszkaniach po drugiej stronie, nie wspominając o tych na poddaszu z metalowym dachem :szok:

Co do wyprawki to ja nie szalaję ;-) Póki co zamówiliśmy szafę do wnęki na wymiar, ma być jakoś pod koniec miesiąca. Po jej montażu pewnie rozejrzymy się za innymi meblami. Troszkę ciuszków kupiłam na zasadzie "nie mogę się oprzeć" :-D Dużo takich małych rozmiarów dostałam od swojej siostry - nie jest to jednak wszystko co miała, gdyż ma 2 córeczki. Większych rozmiarów pewnie nie dostanę bo potem to już same sukienusie albo ciuchy po których widać, że damskie ;-) Aaa i z racji promocji na pieluchy kupiłam paczkę pampers premium care na początek wystarczy, zobaczymy jak Wojtek je stoleruje, ale słyszałam o nich same dobre opinie.

Też jestem przerażona tym ile co kosztuje. Idę do sklepu po chleb i podstawowe rzeczy i zostawiam 30 zl. Nie wspominając o zakupach z mięsem np.:szok:

Co do kierowania samochodem to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego nie robić!:-D

Avocado fajne prace :-) A co do cytryny to wg mnie można. Wg mojego gina też. Wg laboratorium w którym robiłam (w szpitalu wojewódzkim) także można było. Wiem, że są różne opinie dlatego najlepiej tak jak mówisz - zapytać swojego lekarza i jemu zaufać. Ja miałam cytrynę w kieszeni ale spróbowałam wypić bez i jakoś się udało. Gorzej było dla mnie zdecydowanie później kiedy po prostu miałam mdłości...

Kinga fajnie, że Twój lekarz potwierdził, że z serduszkiem ok :-) Bardzo się cieszę!
A jaki podkład jest Twoim ulubionym? Ja używam kilku w sumie zależy od dnia jakiego użyję i nie mam takiego jednego ulubionego niestety.

Akaiah fajnie, że to nie ropa :tak: A nogi to i mnie troche puchną :szok:

Manhattan Powder Mat Make Up (3443459405) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ja uzywam tych.Wiele lat próbowałam roznych i nie mogłam znaleźć swojego idealnego,az tu nagle:szok:...jest ON:-) Ja mam cere mieszaną.On super kryje i daje efekt taki pudrowy(nie swieci sie buzia)

Do góry