reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago dokładnie to samo pomyślałam ze szybko się ogarnał po tym porodzie :-)

brackiee no to na szczęscie "tylko" oddziałowa i porodów się nie tyka :-)

mama trzyma póki co rekord oddziału - 15 porodów bez nacięcia :-D

Dziewczęta mam pytanie.
Czy któraś zna się na wynikach posiewu z moczu?
Wynik jest prosty: ziarenkowce-flora mieszana, grzybów drożdżo podobnych- niewyhodowane.
Czy mam lecieć z tym na gwałt do lekarza? Bo przyznam szczerze,że mam problem z wyjściem z domu, bo Zu choruje.

/martula - niesamowite ze teściowe nawet potrafią się w imiona dla psa mieszać..

pospałam 4 h w poludnie bylam nieźle wymęczona. słoneczko się schowało za chmurami , nadal duchota pewnie znowu burza będzie w nocy i znowu sobie nie pośpię.

dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak to że mogę chodzić, ale boję się że przegnę :( więc muszę się pilnować aby za 2 tyg nie okazało się że znów będzie mi kazał leżeć.

reklama
annie. fajny filmik :) a ta rodzaca to wyglada jakby w spa byla a nie po porodzie heh mamuska chyba sympatyczna babka co? ;p

ale sie wkurzylam wrocilam przed chwila ze spaceru z pesm i jakis koles z kamienicy na przeciwko mnie zaczepil ze nasz pies calymi dniami wyje a ja do niego ze skad wie ze to nasz pies wyje a on ze slyszy bo na przeciwko mieszak wiec ja na to ze nie mozliwe zeby wyla caly dzien bo ja jestem caly czas w domu a on ze jak wychodzimy wiec ja na to: to co ja mam z tym zrobc i poszlam ;/ co za dupek

Do góry