reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Cześć Dziewczyny.. zaraz Was poczytam i nadrobię zaległości, ale najpierw chciałam zapytać... macie jeszcze miejsce na tym pontonie?? niska jest, 1,50 w kapeluszu to się byle gdzie zmieści :-p dotąd mało narzekałam na teściową i szczerze mówiąc, przy Waszych teściowych moja to anioł :-p ale dzisiaj mnie wkur*ia chyba mnie krew zaleje........ imię jej się dla psa nie podoba więc woła na niego Tobi.. sieczkę będzie miał zamiast mózgu :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, że nie poczytam co u was, ale od rana nie było netu, a teraz muszę powoli szykować się na wizytę do ginka. Odebrałam wyniki z glukozy, mam podwyższoną, przed wypiciem 102 a po 2 h 127. Zobaczymy co powie ginek. No i w moczu nadal liczne bakterie, pomimo miesięcznego brania żurawiny

KingaoO super że drugi lekarz potwierdził że jest ok :)))
Byłam dziś na wizycie :) i mogę chodzić :)))))))) powoli i dużo odpoczywać ale mogę :D

Gdynianka- trzymamy kciuki za wizytę:tak: a co do bakterii, to nie wiem, czy to tak na prawdę działa, ale mi kazał lek. pić dużo wody i na ostatnim wyniku z bardzo licznych zrobiło się nieliczne. a co do żurawiny, to patrzcie dziewuszki na skład herbaty, bo te droższe firmy mają w składzie 1% żurawiny, a np. biofix ma jej 30% więc jest różnica.
Produkty rossmanowskie na prawdę są czasami lepsze niż te drogich firm. Pracując już długi czas w rossmannie przeanalizowałam i przetestowałam nie jeden ich produkt i mogę je szczerze polecić.
Dziewczynki, jadę do Krakowa. Samochodem. Trzymajcie kciuki, abym się nie ugotowała:-D

reklama
Do góry