reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Cześć Dziewczyny.. zaraz Was poczytam i nadrobię zaległości, ale najpierw chciałam zapytać... macie jeszcze miejsce na tym pontonie?? niska jest, 1,50 w kapeluszu to się byle gdzie zmieści :-p dotąd mało narzekałam na teściową i szczerze mówiąc, przy Waszych teściowych moja to anioł :-p ale dzisiaj mnie wkur*ia chyba mnie krew zaleje........ imię jej się dla psa nie podoba więc woła na niego Tobi.. sieczkę będzie miał zamiast mózgu :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, że nie poczytam co u was, ale od rana nie było netu, a teraz muszę powoli szykować się na wizytę do ginka. Odebrałam wyniki z glukozy, mam podwyższoną, przed wypiciem 102 a po 2 h 127. Zobaczymy co powie ginek. No i w moczu nadal liczne bakterie, pomimo miesięcznego brania żurawiny

KingaoO super że drugi lekarz potwierdził że jest ok :)))
Byłam dziś na wizycie :) i mogę chodzić :)))))))) powoli i dużo odpoczywać ale mogę :D

Gdynianka- trzymamy kciuki za wizytę:tak: a co do bakterii, to nie wiem, czy to tak na prawdę działa, ale mi kazał lek. pić dużo wody i na ostatnim wyniku z bardzo licznych zrobiło się nieliczne. a co do żurawiny, to patrzcie dziewuszki na skład herbaty, bo te droższe firmy mają w składzie 1% żurawiny, a np. biofix ma jej 30% więc jest różnica.
Produkty rossmanowskie na prawdę są czasami lepsze niż te drogich firm. Pracując już długi czas w rossmannie przeanalizowałam i przetestowałam nie jeden ich produkt i mogę je szczerze polecić.
Dziewczynki, jadę do Krakowa. Samochodem. Trzymajcie kciuki, abym się nie ugotowała:-D

reklama
Do góry