Witam ma chwilke zaginełam ale czytałam was dzielnie moze nie codziennie ale staralam sie byc na bierzaco, teraz mnie dopadła jakaś ogolna niechec do wszystkiego nawet nie mam ochoty szukac rzeczy dla malej
w domu armagedon mój A maluje kuchnie i jeszcze strasznie mnie meczy zapach tej farby nie wiem czemu zupełnie drzwi zamkniete okno otwarte ehhh....
Bylam w zeszlym tygodniu na wizycie z Zuzia wszystko dobrze ma ok. 1 kg główką w dół szyjka pozamykana wyniki ładne wiec wszystko w najlepszym porzadku.
Współczuje dziewczyny teściów ja naszczeście nie mam takich atrakcji ale to moze tez dlatego ze jestem z moim A dosc krotko w senise niecały rok ale za to jaki intensywny
Zgadam się z
I_carrie co do teściów mamy swoje rodziny wiec to jest nasz obowiązek utrzymać i pokupować, ale rozumiem resztę dziewczyn bo jak ktoś obiecuje to sie czeka, napewno żadna z was nie chodzi i nie mowi kupcie mi zaoferowali się to teraz przykro ze tematu nie ma.
My kupujemy wszystko sami, mysle ze wynika to tez z tego ze niedawno mielismy ślub, ktory tez oplacilismy sami ale dali rodzice zarówno moi jak i A troche kasy do koperty wiec w sumie zwrocilo nam sie przyjecie i cos zostalo wiec teraz nawet bylo by mi glupio czegos oczekiwac. wydaje mi sie ze jak mala przyjdzie na swiat to sie zacznie kupowanie zabawek i ubranek...
Tak jak napisała
anoula82 co córka to córka a synowa to synowa taki jest świat każda matka przeżywa bardziej ciąże swojej córki i w sumie nie jest to dziwne pewnie też bedziemy tak miały teściowe ciesza sie bardziej lub mniej ale mama to mama...
Akaiah bidulko strasznie współczuje, oby już skończyło się... powinnaś po porodzie na jakies wakacje relaksacyjne pojechać
Magda86Poznań trzymaj się będzie dobrze nogi do góry i wypoczywaj
Gusiak super ze do domku
tam napewno bedzie wam lepiej