reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
kaskaleczna fajny psiak :)
Gusiak88 super!!!!!!!!
ja jestem mało przytomna, dzidziol tak kopał w nocy że M się obudził bo go skopał w plecy :D nie mogłam spać tak się wiercił :) i tak po 4 już było po spaniu, M o 6 wstawał więc zjadłam śniadanie i przed 8 zasnęłam a teraz jestem nietitata :(

annie - korzystaj z czasu z mezem, oj miał 2 tyg urlopu i dzis wrócil do pracy a ja musze leżec i taka nuda że hej
gusiak- lezymy grzecznie w domkach ;-) do szpitala isc nie chcemy ;-)

dziekuje dziewczyny za wsparcie
już czuje że tyje w tym lezeniu plackiem, z nudów jem

mam już 5,5 na plusie a czuje że to teraz skoczy

rojku dobrze że sie wygadałas, zawsze lepiej zrzucic ciezar co lezy na serduchu

moja tesciowa też mówiła, że kupi wszystko do łożeczka

jak narazie sama kupiłam ochraniacz, posciel a moja babcia kupiła podusie i pierzynke
a materaca jak nie ma tak nie ma i sie nie zanosi
wiec czekam jeszcze jakis czas i kupuje sama.łaski bez a co!

czekoladka, nonek- już prawie koniec remontów ;-)

aga84 - najlepszego

Witam ma chwilke zaginełam ale czytałam was dzielnie moze nie codziennie ale staralam sie byc na bierzaco, teraz mnie dopadła jakaś ogolna niechec do wszystkiego nawet nie mam ochoty szukac rzeczy dla malej :( w domu armagedon mój A maluje kuchnie i jeszcze strasznie mnie meczy zapach tej farby nie wiem czemu zupełnie drzwi zamkniete okno otwarte ehhh....

Bylam w zeszlym tygodniu na wizycie z Zuzia wszystko dobrze ma ok. 1 kg główką w dół szyjka pozamykana wyniki ładne wiec wszystko w najlepszym porzadku.

Współczuje dziewczyny teściów ja naszczeście nie mam takich atrakcji ale to moze tez dlatego ze jestem z moim A dosc krotko w senise niecały rok ale za to jaki intensywny :)

Zgadam się z I_carrie co do teściów mamy swoje rodziny wiec to jest nasz obowiązek utrzymać i pokupować, ale rozumiem resztę dziewczyn bo jak ktoś obiecuje to sie czeka, napewno żadna z was nie chodzi i nie mowi kupcie mi zaoferowali się to teraz przykro ze tematu nie ma.

My kupujemy wszystko sami, mysle ze wynika to tez z tego ze niedawno mielismy ślub, ktory tez oplacilismy sami ale dali rodzice zarówno moi jak i A troche kasy do koperty wiec w sumie zwrocilo nam sie przyjecie i cos zostalo wiec teraz nawet bylo by mi glupio czegos oczekiwac. wydaje mi sie ze jak mala przyjdzie na swiat to sie zacznie kupowanie zabawek i ubranek...
Tak jak napisała anoula82 co córka to córka a synowa to synowa taki jest świat każda matka przeżywa bardziej ciąże swojej córki i w sumie nie jest to dziwne pewnie też bedziemy tak miały teściowe ciesza sie bardziej lub mniej ale mama to mama...

Akaiah bidulko strasznie współczuje, oby już skończyło się... powinnaś po porodzie na jakies wakacje relaksacyjne pojechać

Magda86Poznań trzymaj się będzie dobrze nogi do góry i wypoczywaj :)

Gusiak
​super ze do domku :) tam napewno bedzie wam lepiej :)

Magda- 5.5?! Ja mam drugie tyle! równo 11. Patrząc po suwaczku to jak Tobie jak przybędzie 5 do końca ciąży, to będzie góra.

Czekoladka- czasem swędzą, czasem nie. Nie wiem od czego to zależy. Ale dłonie i stopy mocno mi się wysuszyły ostatnio. Smaruję jakimiś kremami scholla na noc i jest lepiej.Nadal mam nadzieję, że to nie ta choroba.

A my z M właśnie jesteśmy po obiedzie. Robiłam dziś pierogi ze śliwkami. Dzwoniła teściówa i podniosła mi ciśnienie. Dzwoniła, żebyśmy zadzwonili do bratowej M, bo ma dziś imieniny. Nawet teściu kupił jej czekoladki i złożył, więc my też mamy pamiętać. No ku**a! Mój M miał imieniny w kwietniu, ja w czerwcu i nawet smsa nam nie przysłali, ani teściowie, ani brat M, ani jego żona! Na urodziny też nie składali nam życzeń, a my mamy o nich pamiętać! :wściekła/y: Niech się walą, nie złożymy jej!:cool2:

Rojku jestem, jestem ale jakoś tak coś się mnie wena nie trzyma. Po wyjściu ze szpitala cały piątek przespałam, w sobotę się kłóciłam z M. bo on nadal czeka nie wiem na co z kończeniem robót w domu. Słysze tylko że zdąży ze wszystkim ale nic z tego nie wynika a mi ciśnienie rośnie. W niedzielę spotkaliśmy znajomych, okazalo się że rodzą w kwietniu więc super wiadomość:) a wczoraj cały dzień znów w szpitalu, konttrola,wypis, odbiór wyników. Szyjka się wydłużyła, kolejna kontrola za 10 dni, usg mam robić za 3 tygodnie. Wyszło na to że bez sensu był ten pobyt bo wszystko ok nie licząc tego że lecę na lekach ale to akurat ma miejsce od 16 tc więc nic nowego...no i tyle. Mama klasycznie wyprowadza mnie z równowagi tylko ostatnio po prostu jej mówię że nie chce mi się gadać i się rozłączam;)) ale jak tu się nie irytować jak proszę ją żeby ubranek nie kupowała drogich tylko mi pomogła dokończyć wyprawke a ona zamiast mi pomóc to jedzie kupić kombinezon za 140 zl.... A ja k..wa nie mam wanienki i przewijaka:/ czytam Was ciąle ale jakoś do kompa mnie nie ciąnie
Dzięki Rojku za pamięć i troskę:))

reklama
Nonek ja sie czuje wysmienicie, i to jest własnie najgorsze. że jak zobaczyłam krew, to mnie nic nie bolało, nic a nic. kompletnie, mały sie ruszał i sama nie wiedziałam co sie dzieje. nie czuje zupełnie skurczy czy bóli.
i dlatego trudno mi lezec plackiem, bo mam wrazenie że lekarz sie myli... ehh
macie racje nie ma co panikowac z wagą- jestescie kochane, ja nie wiem co ja bez was zrobie jak przyjdzie nam opiekowac sie bobasami i nie bedzie czasu na forum

Ursula twoja mama jest szalona;-) dobrze że jestes w domu. a przewijak i wanienka to już mniejsze wydatki- ja płaciłam za przewijak 39 zł. na allegro uda sie upolować fajne promocje.

Do góry