reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Maagsiaa- to dziewczyna ma chyba nie równo pod sufitem! Co za tępa dzida! Co ją Wasze życie interesuje? Niech patrzy swojego. A Twój M nie z nimi się hajtał, tylko z Tobą, więc powinien stać po Waszej stronie:no: No ja bym jej chyba w pysk dała. (Cos w tej ciąży agresywna się zrobiłam :) )

Wpadłam się tylko pochwalić jakie to mam szczęście. Idę dziś na panieński, więc postanowiłam kupić coś młodej. Ubieram buty i patrzę, że jakiś strupek na nodze mam i coś swędzi. Patrze bliżej- kleszcz! Podpasiony już, ale wbity do połowy. Więc wzięłam pęsetę i dawaj dziada. urwał się :/. więc wsiadłam do samochodu i pojechałam na całodobową, a tam lekarz zajebiście uprzejmy, nawet mi na dzień dobry nie odpowiedział, tylko pielęgniarka. Wytlumaczylam o co mi kaman, ale oni najpierw muszą sprawdzić, czy jestem ubezpieczona, papiery powypełniać, itp. Ok, czekam cierpliwie. W końcu łaskawie lekarz podszedł do mnie z jakąś dziwną igłą i zaczął dłubać, z 3 minuty mi ziulał po czy mówi, ze z taką główką nic by mi się nie stało, jakbym nie przyszła. Nosz ku**a, od zawsze moja rodzinna uczulała, żeby główka nie została, a ten mi, że bez sensu przyszłam. Pobełkotał coś jeszcze pod nosem i prócz tego, że obserwować 3 miesiące nie zrozumiałam nic :/ Mam nadzieję, że nic mi tam już nie zostało.

reklama
Witajcie ja się lenie u mamy w Tucholi:) spotkałam się z kumpela co urodzila bobasa który wazyl 4560 wspominalam wam ale slodziak i na zawolanie uśmiecha się przez sen hehe chyba dla cioci marty ;)
Co do termometra to ja na razie nie kupuje mam nadzieje ze ktoś zechce nam sprezentować ;p a pampersy kupie jak mój mezus wroci z Londynu jeszcze tydzień i kupimy te z rossmanna bo same dobre opinie o nich slyszalam i postanowiłam je kupować mam nadzieje z Kubus nie będzie buntować :)
annie. Sliczna ta pościel ale ja stwierdziłam ze nie będę kupować mam dla małego 3 spiworki takie male i chyba 2 powloczki na kołderke i kolderke trez ale mam zamiar uzywac tych spiworkow i ewentualnie cieniutki kocyk nie wiem czy to dobry pomysl zobaczymy
i_carrie ciesze się ze się lepiej czujesz :) oby tak do samego porodu
akaiah sliczny wozek :)
ursula ciesze się ze już w domku jesteś :)
laperedhil wspolczuje ci takiego pasożyta w domu ;/ oby szybko
avocado super ciuszki :)
maagsiaa brak slow na trakich ludzi ;/

fany fany ten wózior no i koteł made my day :-) ciekawe czy z dzidziorem tez się tak bedzie woził :-)

moja kolezanka jak szła z dzieckiem na dwór to jej psiak się wiecznie ładował do koszyka na dół i tak sobie spacerowali w trójeczkę :-D

reklama
Do góry