reklama
meago super masz kota od razu wie, co dla niego najlepsze
dziś znowu naszło mnie na packi z cukinii, właśnie skończyłam smażyć
Jakoś znowu gorąco się zrobiło, gdzie ta jesień? ...
Mama zmierza do mnie, poplotkujemy sobie przy placuszkach
No i Piotruś zaczął robić oberki w brzuchu nareszcie, bo porządnie mnie nastraszyłtą ciszą.
dziś znowu naszło mnie na packi z cukinii, właśnie skończyłam smażyć
Jakoś znowu gorąco się zrobiło, gdzie ta jesień? ...
Mama zmierza do mnie, poplotkujemy sobie przy placuszkach
No i Piotruś zaczął robić oberki w brzuchu nareszcie, bo porządnie mnie nastraszyłtą ciszą.
ewelina0307
Fanka BB :)
Meago ja się nie przesłyszałam na pewno pytałam dla pewności dwa razy może ona źle zrozumiała może lekarzowi chodziło o luteinę czy coś podobnego. Też jest to dla mnie dziwne dlatego z ciekawości pytam was, no ale widzę że dla was to też nowość
Dziewczyny a mam pytanie za 100 punktów. Ile wypada dać kuzynce na wesele do koperty? Czy sugerować się tym że trzeba pokryć "talerzyk"? Mają tylko cywilny i jednodniowe przyjęcie ale idąc takim tokiem myślenia musielibyśmy włożyć około 1000 złotych a na chwilę obecną nas na to nie stać bo mamy ważniejsze wydatki
marys25
Cześć
meago super wózek i kotek też fajny
Ewelina też mi się wydaje że chodzi o Aspargin.
Maagsia co za matoł z tej laski współczuję nerwów. Z mamą będzie dobrze trzymam kciuki
W aptece znów zostało 80 zł masakra jak dużo kasy mi idzie na leki
meago super wózek i kotek też fajny
Ewelina też mi się wydaje że chodzi o Aspargin.
Maagsia co za matoł z tej laski współczuję nerwów. Z mamą będzie dobrze trzymam kciuki
W aptece znów zostało 80 zł masakra jak dużo kasy mi idzie na leki
ewelina0307
annie my również rok temu na ślub dostawaliśmy od takich gości po 500 zł tylko dziadkowie i chrzestni dawali więcej fakt jednak że wesele było dwudniowe. My nigdy nie patrzymy od tego ile kto płaci od osoby bo może ktoś jest milionerem i w nie wiadomo jakim lokalu jest wesele a nas po prostu nie stać dać tyle w koperte. Myślę że 500 jest to wystarczająca kwota a takim normalnym lokalu od osoby się płaci ok 250 zł od osoby ( przynajmniej w moich stronach)
reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, mam tylko Was Jedynie Wy mnie rozumiecie
Idę na mieszkanie, teściu zażyczył sobie kawę... Muszę się rozchmurzyć, mam tyle problemów na głowie, że zapomniałam o urodzinach przyjaciela męża, a kilka dni temu przyszedł i Nas zapraszał Trochę się odprężę w dobrym towarzystwie
Idę na mieszkanie, teściu zażyczył sobie kawę... Muszę się rozchmurzyć, mam tyle problemów na głowie, że zapomniałam o urodzinach przyjaciela męża, a kilka dni temu przyszedł i Nas zapraszał Trochę się odprężę w dobrym towarzystwie