reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago super masz kota :) od razu wie, co dla niego najlepsze :)
dziś znowu naszło mnie na packi z cukinii, właśnie skończyłam smażyć :)
Jakoś znowu gorąco się zrobiło, gdzie ta jesień? ...
Mama zmierza do mnie, poplotkujemy sobie przy placuszkach :)
No i Piotruś zaczął robić oberki w brzuchu nareszcie, bo porządnie mnie nastraszyłtą ciszą.

Meago ja się nie przesłyszałam na pewno pytałam dla pewności dwa razy może ona źle zrozumiała może lekarzowi chodziło o luteinę czy coś podobnego. Też jest to dla mnie dziwne dlatego z ciekawości pytam was, no ale widzę że dla was to też nowość

Dziewczyny a mam pytanie za 100 punktów. Ile wypada dać kuzynce na wesele do koperty? Czy sugerować się tym że trzeba pokryć "talerzyk"? Mają tylko cywilny i jednodniowe przyjęcie ale idąc takim tokiem myślenia musielibyśmy włożyć około 1000 złotych a na chwilę obecną nas na to nie stać bo mamy ważniejsze wydatki :baffled:

Cześć :)
meago
super wózek i kotek też fajny :)
Ewelina też mi się wydaje że chodzi o Aspargin.
Maagsia co za matoł z tej laski :( współczuję nerwów. Z mamą będzie dobrze :) trzymam kciuki :)
W aptece znów zostało 80 zł :( masakra jak dużo kasy mi idzie na leki :(

annie my również rok temu na ślub dostawaliśmy od takich gości po 500 zł tylko dziadkowie i chrzestni dawali więcej fakt jednak że wesele było dwudniowe. My nigdy nie patrzymy od tego ile kto płaci od osoby bo może ktoś jest milionerem i w nie wiadomo jakim lokalu jest wesele a nas po prostu nie stać dać tyle w koperte. Myślę że 500 jest to wystarczająca kwota a takim normalnym lokalu od osoby się płaci ok 250 zł od osoby ( przynajmniej w moich stronach)

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, mam tylko Was :( Jedynie Wy mnie rozumiecie :(

Idę na mieszkanie, teściu zażyczył sobie kawę... Muszę się rozchmurzyć, mam tyle problemów na głowie, że zapomniałam o urodzinach przyjaciela męża, a kilka dni temu przyszedł i Nas zapraszał :szok: Trochę się odprężę w dobrym towarzystwie :)

Do góry