reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Jolka- podobno chłopcy rodzą się później...Mam nadzieję, że nie zawsze bo chciałabym urodzić powiedzmy tydzień przed :p to już niedługo będziesz musiała zacząć pakować swoją torbę :)

reklama
Nie wiem, czy jest na to jakaś teoria, bo ja też jestem pierwszym dzieckiem. Miałam się urodzić 7 czy 8 listopada, a urodziłam się 18 :-D ale jak to prawda z tymi chłopcami, to na bank urodzę później. Chociaż moja kuzynka miała termin na 17.01. a urodziła 18 o 1 w nocy, tak więc jej synek miał tylko godzinę poślizgu:laugh2: a co do torby, to ja póki co nie mam nic do niej, znaczy żadnego wyposażenia :szok: ale od przyszłego tygodnia obiecuję sobie powoli kompletować

Witam Was dziewczyny, ja niestety znów w kiepskim nastroju, cos ostatnio wszystko mam pod górke...dziś prawie cały dzien przelezałam, chociaz czuje sie fizycznie ok.Nic nie zrobiłam, jedyne to wziełam nie dawno kapiel;/ mój młodszy synek zauwazyl moj nastroj i raczyj mnie lodami, i puszczam mi muzyczke(kochany).

Wiecie moze co u amethys-martiwe sie o nią, wiem z grupy zamknietej bo doczytalam, ze ma problemy, moze macie jakies aktualne informacje.

Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi:
- Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić.
Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku:
- Co się stało córeczko?
- Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło.
- To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie.
Za chwilę do mamy przychodzi druga córka:
- Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło.
- Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać.
Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku.
- Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał?
- Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem!

Jolka :) ja we wtorek zaczynam 30 :) chciałabym urodzić po terminie :) mam nadzieję że tak będzie, wolę po chociaż 1h niż wcześniej :)
Wciągnęłam dziś lody z MC magnum z migdałami :)))
Czy któraś z was miała może termometr z lidla? teraz w czwartek będą i zastanawiam się nad kupnem, będę wdzięczna za opinie.

Tak sobie pomyślałam, że ciekawa jestem, czy myślicie o jakiejś torbie na pierdółki do wózka i jak gdzieś będziecie z dzidziolem szły. Ja mam i bardzo chwalę, więc jak któraś sobie może pozwolić to polecam. Nie musi to być w sumie nic specjalnego, ale fajnie coś mieć jakąś torbę przeznaczoną tylko na to :)

1146524_592078420843968_713263261_n.jpg
1148747_588907067827770_573955246_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo.
Musiałam sobie humora poprawić i was też w lepszy nastrój wprowadzić.
Siedzę i trzymam się za brzuch.
2 dni była u mnie moja przyjaciółka Monia z chłopcami:-)
Spędziłam miło i pracowicie czas.
Teraz odpoczywam i nadrabiam zaległości.

Do góry