reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Jolka- podobno chłopcy rodzą się później...Mam nadzieję, że nie zawsze bo chciałabym urodzić powiedzmy tydzień przed :p to już niedługo będziesz musiała zacząć pakować swoją torbę :)

reklama
Nie wiem, czy jest na to jakaś teoria, bo ja też jestem pierwszym dzieckiem. Miałam się urodzić 7 czy 8 listopada, a urodziłam się 18 :-D ale jak to prawda z tymi chłopcami, to na bank urodzę później. Chociaż moja kuzynka miała termin na 17.01. a urodziła 18 o 1 w nocy, tak więc jej synek miał tylko godzinę poślizgu:laugh2: a co do torby, to ja póki co nie mam nic do niej, znaczy żadnego wyposażenia :szok: ale od przyszłego tygodnia obiecuję sobie powoli kompletować

Witam Was dziewczyny, ja niestety znów w kiepskim nastroju, cos ostatnio wszystko mam pod górke...dziś prawie cały dzien przelezałam, chociaz czuje sie fizycznie ok.Nic nie zrobiłam, jedyne to wziełam nie dawno kapiel;/ mój młodszy synek zauwazyl moj nastroj i raczyj mnie lodami, i puszczam mi muzyczke(kochany).

Wiecie moze co u amethys-martiwe sie o nią, wiem z grupy zamknietej bo doczytalam, ze ma problemy, moze macie jakies aktualne informacje.

Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu. Dostała 3 kule w brzuch. Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi:
- Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją. Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić.
Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul. Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku:
- Co się stało córeczko?
- Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło.
- To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie.
Za chwilę do mamy przychodzi druga córka:
- Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło.
- Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać.
Nagle słychać krzyk z pokoju. Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku.
- Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał?
- Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem!

Jolka :) ja we wtorek zaczynam 30 :) chciałabym urodzić po terminie :) mam nadzieję że tak będzie, wolę po chociaż 1h niż wcześniej :)
Wciągnęłam dziś lody z MC magnum z migdałami :)))
Czy któraś z was miała może termometr z lidla? teraz w czwartek będą i zastanawiam się nad kupnem, będę wdzięczna za opinie.

Tak sobie pomyślałam, że ciekawa jestem, czy myślicie o jakiejś torbie na pierdółki do wózka i jak gdzieś będziecie z dzidziolem szły. Ja mam i bardzo chwalę, więc jak któraś sobie może pozwolić to polecam. Nie musi to być w sumie nic specjalnego, ale fajnie coś mieć jakąś torbę przeznaczoną tylko na to :)

1146524_592078420843968_713263261_n.jpg
1148747_588907067827770_573955246_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo.
Musiałam sobie humora poprawić i was też w lepszy nastrój wprowadzić.
Siedzę i trzymam się za brzuch.
2 dni była u mnie moja przyjaciółka Monia z chłopcami:-)
Spędziłam miło i pracowicie czas.
Teraz odpoczywam i nadrabiam zaległości.

Do góry