reklama
R
rojku
Gość
Pisałam o takich torbach 2 tyg temu, wiec jesli ktos czytał mój post i był zainteresowany to były wtedy po 12złw Biedronce.Ja sobie taką zakupiłam, torba na ramie, a w srodku jeszcze była mata do przewijania, i pokrowiec na butelkę.
Z ciekawości też patrzyłam, ale u mnie też nie było. Ja mam taką wyglądającą na zamszową:
Załączniki
zwolineczka
Fanka BB :)
a co myślicie o tym wózku?? MAXI COSI MURA 3 -MEGA ZESTAW 3w1- BAZA EasyFix (3473867813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
podoba mi się ale słyszałam że trójkołowce mogą być niestabilne np. przy podjeździe pod krawężnik...
podoba mi się ale słyszałam że trójkołowce mogą być niestabilne np. przy podjeździe pod krawężnik...
marys25
Mama Kangura
zwolineczka - osobiście bardzo mi sie ten model podoba Jeżeli nie mieszkasz na wsi, czy na jakichś dziurach to bym kupowała. Co do stabilności czy jej braku to kwestia gustu, bo ile osób tyle opinii.
Maryś - kochana to ty cała się zapakujesz w taki plecak zmieści się wszystko łącznie z zakupami:-)
Maryś - kochana to ty cała się zapakujesz w taki plecak zmieści się wszystko łącznie z zakupami:-)
zwolineczka
Mama Kangura właśnie tu gdzie mieszkam to albo jest asfalt albo kostka, tylko boje się krawężników...
Maryś fajny ten plecaczek a powiedz nie będzie przeszkadzał przy prowadzeniu wózka??
Maryś fajny ten plecaczek a powiedz nie będzie przeszkadzał przy prowadzeniu wózka??
meago ale ten wózek jest na licytacji a nie kup teraz 4 dni do końca więc nie pójdzie tanio na bank licytacje takich rzeczy są bardziej korzystne niż kup teraz bo wtedy włacza się odruch o ta f***** przebiła mnie wiem to z własnego doświadczenia)))
reklama