reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

mnie się ta podoba
My Baby TORBA do WÓZKA + MATA do PRZEWIJANIA 581 (3415696942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
3415696942

reklama
Pisałam o takich torbach 2 tyg temu, wiec jesli ktos czytał mój post i był zainteresowany to były wtedy po 12złw Biedronce.Ja sobie taką zakupiłam, torba na ramie, a w srodku jeszcze była mata do przewijania, i pokrowiec na butelkę.

Z ciekawości też patrzyłam, ale u mnie też nie było. Ja mam taką wyglądającą na zamszową:
21lyGLesZJL.jpg

Załączniki

• 21lyGLesZJL.jpg
    21lyGLesZJL.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 32
Ja mam taki plecak do wózka :) dopiero go odkryłam, bo był zawinięty folią w gondoli :D koleżanka od której dostałam tak zabezpieczyła :) w środku jest też mata do przewijania :) tylko ja mam niebieski.
espiro-vector-04-gondola-1305821788.jpg

Załączniki

• espiro-vector-04-gondola-1305821788.jpg
    espiro-vector-04-gondola-1305821788.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 58
zwolineczka - osobiście bardzo mi sie ten model podoba :) Jeżeli nie mieszkasz na wsi, czy na jakichś dziurach to bym kupowała. Co do stabilności czy jej braku to kwestia gustu, bo ile osób tyle opinii.

Maryś - kochana to ty cała się zapakujesz w taki plecak :) zmieści się wszystko łącznie z zakupami:-)

Mama Kangura właśnie tu gdzie mieszkam to albo jest asfalt albo kostka, tylko boje się krawężników...

Maryś fajny ten plecaczek a powiedz nie będzie przeszkadzał przy prowadzeniu wózka??

meago ale ten wózek jest na licytacji a nie kup teraz 4 dni do końca więc nie pójdzie tanio na bank licytacje takich rzeczy są bardziej korzystne niż kup teraz bo wtedy włacza się odruch o ta f***** przebiła mnie wiem to z własnego doświadczenia:))))

reklama
Mama Kangura no właśnie nie wiem jak będzie z tym plecakiem, tak jak pisała zwolineczka obawiam się czy będzie to wygodne, zobaczymy w "praniu" , ale nie marudzę :) dostałam więc jestem cała szczęśliwa, bo ceny wózków są duże.

Do góry