reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Tak sobie pomyślałam, że ciekawa jestem, czy myślicie o jakiejś torbie na pierdółki do wózka i jak gdzieś będziecie z dzidziolem szły. Ja mam i bardzo chwalę, więc jak któraś sobie może pozwolić to polecam. Nie musi to być w sumie nic specjalnego, ale fajnie coś mieć jakąś torbę przeznaczoną tylko na to :)

Pisałam o takich torbach 2 tyg temu, wiec jesli ktos czytał mój post i był zainteresowany to były wtedy po 12złw Biedronce.Ja sobie taką zakupiłam, torba na ramie, a w srodku jeszcze była mata do przewijania, i pokrowiec na butelkę.

reklama
Kinga ja po Twoim poście odwiedziłam Biedronki okoliczne i nie było... :( a szkoda :)

pół pokoiku dla Juniora już pomalowane :)
a ja dziś przeszukuje wózki... i coś takiego mi się spodobało, słyszałyście/czytałyście coś może na jego temat? BLACK&WHITE 3w1 EMJOT POŚCIEL+ PARASOL GRATIS (3450111617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 27.jpg

Załączniki

• 27.jpg
    27.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 22
Nie wiem jak to jest z tymi Biedronami, czy wszystkie produkty pojawiają sie w kazdym sklepie.Byc moze juz zostały wykupione jak szukałyscie.Ale takie torby mozna kupic wszedzie, takze spokojnie jeszcze na pewno bedziecie miały okazje na kupno ich.

Kiedyś rozmawiałam z szefem biedronki i on mówił że każda ma inne zamówienia, mi akurat chodziło o smak trufelków.

no wiec własnie, ja tez podejrzewałam..ze nie ma tych samych produktów w Biedrach, kiedys czegos szukała..i w poraktycznie kazdej było co innego..Oczywiscie produkty przewazaja z regóły te same, ale na takie "dodatki"moze byc roznica w sklepach.

Ja mam taką torbę do mojego xlandera - w środku jest dodatkowo saszetka i mata do przewijania

x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg

a wózek wygląda mniej więcej tak (zdjęcie z neta)

85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg

cieszę się, bo torba jest duża, dużo tam naupycham, po bokach jest miejsce na butelki itp itd ;) Najchętniej już bym wylazła na drogę z wózkiem, ale sąsiedzi powiedzą, że jakaś chora jestem :crazy:

Załączniki

• x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg
    x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 27
  • 85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg
    85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
zwolineczka dokładnie tak jest.Moja koleżanka jest kierowniczką w biedronce i rozmawiałam z nią na ten temat.Dużo zależy od tego co kierownik zamawia i w jakich ilościach.U mnie raczej nie ma problemu z towarem gazetkowym.Zresztą zauważyłam że ludzie teraz jak by mniej kupują przemysłówki w biedronce.Co zresztą koleżanka potwierdziła.
Natomiast w Lidlu jeszcze nigdy nie udało mi się kupić przemysłówki z gazetki.Już nie wspominając o odzieży.Mam tam znajomą i od niej wiem że u nich w sklepie dostają tak mało towaru z promocji że kilka pracownic wezmie i na sklep zostaje czasem dosłownie kilka sztuk

dehaira wózek fajny a ten w grochy cudo

Do góry