reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Tak sobie pomyślałam, że ciekawa jestem, czy myślicie o jakiejś torbie na pierdółki do wózka i jak gdzieś będziecie z dzidziolem szły. Ja mam i bardzo chwalę, więc jak któraś sobie może pozwolić to polecam. Nie musi to być w sumie nic specjalnego, ale fajnie coś mieć jakąś torbę przeznaczoną tylko na to :)

Pisałam o takich torbach 2 tyg temu, wiec jesli ktos czytał mój post i był zainteresowany to były wtedy po 12złw Biedronce.Ja sobie taką zakupiłam, torba na ramie, a w srodku jeszcze była mata do przewijania, i pokrowiec na butelkę.

reklama
Kinga ja po Twoim poście odwiedziłam Biedronki okoliczne i nie było... :( a szkoda :)

pół pokoiku dla Juniora już pomalowane :)
a ja dziś przeszukuje wózki... i coś takiego mi się spodobało, słyszałyście/czytałyście coś może na jego temat? BLACK&WHITE 3w1 EMJOT POŚCIEL+ PARASOL GRATIS (3450111617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 27.jpg

Załączniki

• 27.jpg
    27.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 18
Nie wiem jak to jest z tymi Biedronami, czy wszystkie produkty pojawiają sie w kazdym sklepie.Byc moze juz zostały wykupione jak szukałyscie.Ale takie torby mozna kupic wszedzie, takze spokojnie jeszcze na pewno bedziecie miały okazje na kupno ich.

Kiedyś rozmawiałam z szefem biedronki i on mówił że każda ma inne zamówienia, mi akurat chodziło o smak trufelków.

no wiec własnie, ja tez podejrzewałam..ze nie ma tych samych produktów w Biedrach, kiedys czegos szukała..i w poraktycznie kazdej było co innego..Oczywiscie produkty przewazaja z regóły te same, ale na takie "dodatki"moze byc roznica w sklepach.

Ja mam taką torbę do mojego xlandera - w środku jest dodatkowo saszetka i mata do przewijania

x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg

a wózek wygląda mniej więcej tak (zdjęcie z neta)

85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg

cieszę się, bo torba jest duża, dużo tam naupycham, po bokach jest miejsce na butelki itp itd ;) Najchętniej już bym wylazła na drogę z wózkiem, ale sąsiedzi powiedzą, że jakaś chora jestem :crazy:

Załączniki

• x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg
    x-lander-x-bag-i-green.242179.2.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 22
  • 85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg
    85359001_8_644x461_wozek-x-lander-xa-_rev004.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
zwolineczka dokładnie tak jest.Moja koleżanka jest kierowniczką w biedronce i rozmawiałam z nią na ten temat.Dużo zależy od tego co kierownik zamawia i w jakich ilościach.U mnie raczej nie ma problemu z towarem gazetkowym.Zresztą zauważyłam że ludzie teraz jak by mniej kupują przemysłówki w biedronce.Co zresztą koleżanka potwierdziła.
Natomiast w Lidlu jeszcze nigdy nie udało mi się kupić przemysłówki z gazetki.Już nie wspominając o odzieży.Mam tam znajomą i od niej wiem że u nich w sklepie dostają tak mało towaru z promocji że kilka pracownic wezmie i na sklep zostaje czasem dosłownie kilka sztuk

dehaira wózek fajny a ten w grochy cudo

Do góry