reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Część obecne i przyszłe mamusie:)
Pytanko z innej beczki, mój 7 miesięczny synuś właśnie zaczął ząbkować piszczy, krzyczy mój Skarbek, polećcie jakiś super ekstra sprawdzony kremik.
Dziękuję
8.04.2013 usłyszę bicie serca mojego drugiego szczęścia, każde USG jest dla mnie przeżyciem.

reklama
I kto się pierwszy odezwał :-) slodziak remember , jesteś mi szcególnie bliska bo moje pierwsze maleństwo straciłam w 25 tyg ciąży , nie mam suwaczka bo nie chce mi zaakceptować że to 20 lat temu , ale jak Ci smutno to wejdz na mój profil popatrz na suwaczki i pomyśl że kiedyś ciebie dopadnie cudowna brygada , to sie udaje naprawdę .

aaaaa pierwsza bo Moj Maz tak chrapie ze zasnac nie moge :eek: :-D
Wiem wiem... Kiedys sie uda :) jak sie zaczna sypac dzieciaki to nie bede wiedziala w co rece wlozyc :-D

A wszystkie suwaczki z kazda chyba data da rade zrobic na stronie lilypie com :)

tak jakby ktos chcial urozmaicenia i czegos innego :)

Ostatnia edycja:
jak tylko zajmiesz mysli czymś innym,walka o marcina trwała walka 1,5 roku i nic setki testów wylanych łez i nic , aż tu mój mąż rozbił samochod a ja wymyśliłam ze skoro nie mogę zajść w ciąże to ide do pracy no i znalazłam prace wybrałam sie na kurs kosmetyczny z nudu i do pracy nie poszłam i kursu nie skończyłam bo okazało się ze w ciązy jestem.
z mojej bajki morał jeden znajdz sobie zajęcie to szybko go odłożysz .

Haha zabawne :-D To samo uslyszalam wczoraj od przyjaciolki. Starali sie o drugie dziecko i nie mogla zajsc w ciaze . W koncu zdecydowali ze jej mama przyjedzie do coreczki zeby sie nia zajac a ona pojdzie do pracy i za rok zjezdzaja do Polski. W dniu umowionej rozmowy w sprawie pracy obudzily ja mdlosci i wymioty. Szybko policzyla, okres sie spoznial, zrobila test i na rozmowe juz nie poszla :-D Teraz mlody w maju konczy roczek ona sobie pracuje mama zostala zeby pomoc i sobie zyja szczesliwie wszyscy razem :) a sama tez 3 pierwsze ciaze stracila wiec jest dla mnie przykladem ze sie da :tak:

Dobry wieczór dziewczyny!

Czytam wasze posty..co niektóre mnie przeraziły,treści typu,aby nie pisać tu o swoich problemach,zmartwieniach,sprawach rodzinnych...
Czuję,że nie dotyczy to samej REMEMBER jak również i mnie.
Opisałam Wam swoją historię aby łatwiej było Wam zinterpretować moją tamtejszą sytuację i obecną.
Jeśli uraziło Was coś,przepraszam...
Ale po to tu weszłam,miałam dylemat,problem i chciałam sie poradzić dziewczyn w podobnej sytuacji,których dzieciątka mają tyle samo tygodni... ciąża jest praktycznie w jednakowym odstępie czasowym...
Niestety,mi się nie udało TYM RAZEM. Bardzo to przeżyłam, tak samo w jakimś stopniu jak Remember.
Ale mam nadzieję, że kiedyś mi się uda mieć to drugie dziecko-gdy moje życie będzie MOŻE bardziej poukładane.
A Wam,życzę z całego serca wszystkiego dobrego i dobrze rozwijających się serduszek.....
Będe z Wami na forum,w wątkach... w końcu 1 dziecko już mam. Tak więc co nie co obyta jestem. Zawsze mogę coś poradzić,doradzić,pomóc. Natomiast sama sobie ostatnio nie pomogłam i mam straszne wyrzuty ;( !

JA, niestety, nadal mam boleści,lżejsze ale są... czerwonawe upławy - resztki z Aniołka :( . Nie zrobił mi łyżeczkowania,bo stwierdził ze samoistnie wszystko ze mnie zejdzie,nie chce mi grzebać,komplikować bym mogła swobodnie jeszcze zajść w ciążę. Jestem młoda...

Został - bardziej już ból psychiczny. Ale jestem dobrej myśli że kiedyś mi się poszczęści.
TOBIE REMEMBER życzę tego samego,kochana...

Jak to mówią, na wszystko przyjdzie czas...nie ma nic na siłę...

Buziak ogromny dla Was przyszłe mamusie, DOBRANOC :*

reklama
kochane DINOZAURKI hihihi :-D piszcie częściej, chętni czytam wasze doświadczenia , przeżycia , to będzie mój pierwszy dzidziuś i chce byście mnie troszke pouczyły :tak:hihi

Do góry