reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witajcie

mam dzisiaj lenia totalnego i gdyby nie głód to bym jeszcze leżała w łóżku. Zapowiadają się u nas wielkie upały na dzisiaj znowu więc nawet nie ruszam się z domu.
Poza tym mam fazę na pomidory i wcinam jak jabłka :-p

gdynianka ale super t oferta, wychodzi mało za jeden dzień- wiec grzech nie skorzytsac.
Sebastian duży chłopak- gratuluje
Agatka fajnie że wózek okazał sie super
meago- odpoczywaj na urlopie
avocado- ale sie usmiałam z sióstr fok hahahaha

Kinga- mówie ci może to tylko wada sprzetu lub niedokładne badanie, musi byc dobrze

ja dzis na 12 umowiłam sie na kawke z koleznka która ma termin za 2 tygodnie ;-) oby mi ie urodziła w galerii ;-)
bardzo ciepły dzień w poznaniu
zamierzam dzis spacerować ;-)

Melonowa dzięki ruchom wiemy, ze Dzidzia ma się dobrze. A to jedyny sposób w który same możemy to sprawdzić bez wizyty u lekarza
I_carrie odpoczywaj nad wodą.
W tym tyg już drzwi u nas zamontowali, wczoraj nową instalację elektryczną założyli. Na razie na remonty poszło 7000 a efektów brak:crazy:. po niedzieli ma przyjść facet od gładzi i płytek i mam nadzieję, że stopniowo będzie to lepiej wyglądać.

andzia86- u nas za sam kaloryfer jeden i te wszystkie rury by to podłączyć wyszło 2 tys.Bo ja mieszkam u rodziców i mamy duży dom i trzeba podłączyć go do pierwszego kaloryfera by dobrze grzał.Poprostu szok a dziecku musi być ciepło w szczególności jak urodzi się zimą.

czekoladka my też z rodzicami mieszkamy, niestety tak to już jest z remontami i przeróbkami. najlepiej jak się samemu od podstaw robi wtedy się wszystko planuje po swojemu, a tak niestety układ pokoi mamy taki a nie inny , a już nic się nie zmieni.

andzia86- no tak to już właśnie jest chciałam sobie pralke dokupić bo my mieskzamy na piętrze to oczywiście łazienka nie jest pod pralke przygotowana i takie to znowu by pasowało zmieniać a to dużo wyjdzie i nie ma sensu ;/

reklama
1011409_498833573522187_997539200_n.jpg

to się nazywa zaradność:-):-):-):-D:-D:-D

Do góry