reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Mamusia gratuluję:-)
U nas w rodzinie w sobotę urodziła się córka mojego kuzyna, mała Nicola. W przyszłym tygodniu zamierzamy odwiedzić kruszynkę i jej rodziców.
A ja od dzisiaj wzięłam się za wicie gniazda;-) Rozpoczęłam generalne porządki, planuję rozmieszczenie mebli, oczywiście doszłam do wniosku, że trzeba rozejrzeć się za jakimiś meblami do dziecięcego pokoju, bo te co mamy ledwo dla Miśka starczają.
Kinga czekamy na wieści.
U nas w rodzinie w sobotę urodziła się córka mojego kuzyna, mała Nicola. W przyszłym tygodniu zamierzamy odwiedzić kruszynkę i jej rodziców.
A ja od dzisiaj wzięłam się za wicie gniazda;-) Rozpoczęłam generalne porządki, planuję rozmieszczenie mebli, oczywiście doszłam do wniosku, że trzeba rozejrzeć się za jakimiś meblami do dziecięcego pokoju, bo te co mamy ledwo dla Miśka starczają.
Kinga czekamy na wieści.
Magda86Poznań
Fanka BB :)
tak jak mówisz ula, wchodziłam, patrze mój wpis oststni, mysle co sie stalo nikt nie pise
tez stresuje sie kingą, nic nie napisała, a wizyta chyba z tego co pamietam na 9.00 rano miała
u mnie dzis mielone i fasolka szparagowa
nie chce mi sie sprzatac a powinnam....
tez stresuje sie kingą, nic nie napisała, a wizyta chyba z tego co pamietam na 9.00 rano miała
u mnie dzis mielone i fasolka szparagowa
nie chce mi sie sprzatac a powinnam....
melonowa89
ursula widzialam ten program i chyba sie przerazilam ;/
Mamusia2013 gratulacje
gdynianka1 ja juz mam meble poprzestawiane łozeczko juz czeka do ustawienia i jutro zabieram do domku przewijak z wanienka taki
regalik dostalam od rodzicow
kurcze ale pracowity dzien ... zrobilam tacie na obiady zeby mogl sobie zamrozic gulasz z warzywami caly gar i golabki mniami ;p a teraz
pieke sernik ;p
Mamusia2013 gratulacje
gdynianka1 ja juz mam meble poprzestawiane łozeczko juz czeka do ustawienia i jutro zabieram do domku przewijak z wanienka taki
regalik dostalam od rodzicow
kurcze ale pracowity dzien ... zrobilam tacie na obiady zeby mogl sobie zamrozic gulasz z warzywami caly gar i golabki mniami ;p a teraz
pieke sernik ;p
gdynianka no i u nas powoli zaczyna się wicie w sobotę wstawiamy meble na swoje miejsce, łóżeczko czeka na złożenie w niedzielę jedziemy do Ikei po przewijak bo jest w promocji a przyda się dodatkowa półka na Alicjowe rzeczy )
melonowa sernik! oszzzzz Ty też chce
melonowa sernik! oszzzzz Ty też chce
Magda86Poznań
dziewczyny a kupujecie laktator elektroniczny? czy reczny ?
czy żaden?
ja jeste w polu z zakupami, mam tylko ciuszki
czy żaden?
ja jeste w polu z zakupami, mam tylko ciuszki
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Melonowa jak na mnie to i tak wielki sukces, że się już teraz za to wzięłam;-) Bo ja mam taką cechę charakteru, której szczerze nie lubię u siebie, a mianowicie - robię wszystko na ostatnią chwilę. Walczę z tym, ale ciągle przegrywam;-)
Nie wiem czy pisałam, ale wczoraj dostałam od kuzynki dwa kartony ciuszków dla małej, roz.62-68, w tym dwa zimowe kombinezony. Połowa rzeczy w kolorze różowym, ale na szczęście nie w takim który daje po oczach;-) Co do rozm. 56 to kupię kilka sztuk, bo z tego co pamiętam to Misiek choć urodził się mając 54 cm to niemal od razu ubierałam go w 62. W Smyku są teraz fajne przeceny dla maluszków.
Magda ja nie kupuję laktatora, wierzę, że tak jak przy Miśku z łatwością sama będę ściągać sobie mleczko.
Nie wiem czy pisałam, ale wczoraj dostałam od kuzynki dwa kartony ciuszków dla małej, roz.62-68, w tym dwa zimowe kombinezony. Połowa rzeczy w kolorze różowym, ale na szczęście nie w takim który daje po oczach;-) Co do rozm. 56 to kupię kilka sztuk, bo z tego co pamiętam to Misiek choć urodził się mając 54 cm to niemal od razu ubierałam go w 62. W Smyku są teraz fajne przeceny dla maluszków.
Magda ja nie kupuję laktatora, wierzę, że tak jak przy Miśku z łatwością sama będę ściągać sobie mleczko.
R
rojku
Gość
Magda86Poznań ja miałam kupiony ręczny jakiś tak, żeby tylko był i to dość tanio. Dopiero jak się okazało, że muszę odciągąc, żeby mojego mleka mala coś piła to kupiłam elektryczny. Wg. mnie nie ma co od razu kupować elektrycznego. Ręczny może się od czasu do czasu przyda, ale nie ma co w niego inwestować nie wiadomo ile kasy. Polecam najtańszy laktator medeli. Koleżanka nawet wracając do pracy nim ociągała i dała radę
Magda86Poznań
no jak zobaczyłam rojku kwote 400 zł za laktator to mi oczy wyszły
reklama
melonowa89
ursula ZAPRASZAM NA SERNIK
gdynianka1 dobrze ci idzie ;p fajnie ze tyle ciuszkow dostalas
ja musze kupic laktator bo wracam na studia i tez mam z tym problem ;/
gdynianka1 dobrze ci idzie ;p fajnie ze tyle ciuszkow dostalas
ja musze kupic laktator bo wracam na studia i tez mam z tym problem ;/