reklama
Magda86Poznań
Fanka BB :)
ogladałam ten program, widziałyscie ile tam ludzi jest na porodówce!!! tłum.
a ta jedna murzynka 180 kg- szok.
a ta jedna murzynka 180 kg- szok.
Magda86 a wieź przestań, cyrki jakieś połowa rodziny zagląda rodzącej między nogi, jeden mąż widziałam jak w emocjach cały czas do ucha rodzącej liczy sekundy skurzczy wręcz krzycząc. Tylko popatrz że tam po porodzie taka kobieta zostaje na tej pojedynczej sali, u nas jeszcze daleko do tego. Ale ja i tak bym nie chciała takiego gremium, no może przy 2 dziecku zapragnę wiwatów i tłumu ale teraz jakoś nie bardzo
Dziewczyny nie jest dobrze...pisałam Wam ostatnio, ze lekarz nie moze małej zbadac serduszka, bo jak stwierdził, żle jest ułozona, i cien z kręgosłupa mu pada.Dziś miał to jeszcze raz sprawdzic, no i...dalej nie widzi, czegos tam w serudszku, jakies komory czy cos..nie pamietam dokładnie.Pokazywał mi jak powinno wyglądac seruszko, i jakiegos tam trojkącika nie widzi.Widziałam po nim, ze sie zdenerwował, swierdził, ze albo mam tak słaba przepuszczalnosc tkanek , ze tego nie widac, lub ciągle ten cien..albo małej cos jest.Jestem załamana!!!!!! W czwartek 8 ma mnie jeszcze raz oglądac, juz za darmo..i jesli znów nie zobaczy tego co chce, wysyła mnie do Wawy na jakies powazne badania.Nie moge znaleźć sobie miejsca, wyje ...Juz jedno dziecko z problemamy mam, ja nie wiem co zrobie jak małej cos jest....
Meago-tu pytanie do Ciebie, moze podpowisz mi cos...masz na tan temat jakąs wiedze????
Dziękuje Wam, ze tak sie o mnie martwiłyscie..na prawde bez Was było by mi jeszcze 100 cięzej!
Meago-tu pytanie do Ciebie, moze podpowisz mi cos...masz na tan temat jakąs wiedze????
Dziękuje Wam, ze tak sie o mnie martwiłyscie..na prawde bez Was było by mi jeszcze 100 cięzej!
reklama
amethys
mother of five
Kinga nie wiem co ci napisać aby cie uspokoić ....pewnie nic cie nie uspokoi.... Matyldy tez nie można dokładnie obejrzeć i będzie kolejne badanie za trzy tygodnie.... nie obejrzeli serca płuc ale jestem dobrej mysli.... tzn nie myśle za wiele .... z miłością i troska przyjmę cokolwiek sie okaże..... ale ja do takiego stanu ducha doszłam przy szóstym dziecku... Ja wierze ze będzie , ze jest dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!