reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

magda no ceny są powalające. Ja właśnie kupiłam potem taki droższy (Medela Swing), ale tylko dlatego, że musiałam na każde karmienie odciągać, więc z ręcznym bym nie wydoliła :)

reklama
ursula - to przerażajace... wszystkie te maluszki potem mam w terapii... jednej lepiej sobie radzą inne czasem dramatycznie źle... dlatego ja się boję nawet oglądać takie programy... :)
ale jakiś czas temu oglądałam wszystkie możliwe porodowe programy jak tylko Michała nie było w domu... bo on nawet jak słyszy w TV poród to nie jest w stanie znieść :)

hej dziewczyny :) jestem po wizycie doktor powiedzial ze się goi , ze dobrze wygląda , nie napuchło s powrotem i ma nadzieje że nie pojawi się na nowo bo miał kobiete ktora byla rekordzistą i ponawiało jej się to 17 razy :szok: ale u mnie sa nadzieje. za 2 tygodnie na porządną wizyytę dzidziusiową razem z wynikami. i konczy mi się 12stego L4 wiec ciekawe czy mi przedłuzy ;) tylko po 2 tygodniach pracy to nie wiem czy bedzie takie dobre..:baffled:

i oczywiscie jestem nie wyspana, masakra, latam w nocyy co chwila do kibelka śpie niespokojnie..:-:)crazy: i chodze wkurzona juz dwa dni.. musze odespać po pysznym spaghetii :)

a co do laktatora ja bede miala pozyczony. bo rzeczywiście ceny powalają..

cześć kobietki :)
ja właśnie od rana oglądam ten program na TLC a ten maluszek co urodził się 25 tyg, pokazywali go po kilku tygodniach w inkubatorze rósł ładnie.
Dziś wraca moje dziecię z wakacji :)) a M jutro jedzie sobie na woodstock :(
Mam taki syf w domu że już patrzeć nie mogę :( muszę poprosić M żeby ogarnął bo wstanę i sama to zrobię :(
Andzia trzymaj się :* łączę się w bólu leżenia ;) już świruję :(
Ursula mam podobnie z wyborami, M też robi to za mnie :) a z mamą - super! coś jeszcze miałam Tobie napisać i nie pamiętam :(
Mój M twierdzi że nie będzie ze mną rodził bo po co ma lekarzom dodatkową robotę dawać jak zemdleje :D
Gdzie ta Kinga?

reklama
Do góry