Ja dziewczyny tak na chwilkę, bo ostatnie dni mi szybko minęły, M. ma urlop, więc cały czas coś robimy, gdzieś jeźdźmy. Jutro rano mam ortopedę i badania, ręka mnie nadal boli, no zobaczymy, co powie.
Kinga - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Jolka - bardzo się cieszę, że się synuś ujawnił i gratuluję:-)
dehaira - no siedzenie w domu i nic nierobienie też jest wbrew mojemu temperamentowi i momentami już kręćka dostaję, ale co zrobić... Co do imienia, to u nas też nie ma oczywistego wyboru, aktualnie jest Tomasz, ale jak będzie ostatecznie, to zobaczymy.
Nonek - jak ciśnienie?
Ja ostatnio mam dni pt. "słabo mi" i fatalnie śpię, mimo że się ochłodziło. Już nie wiem, co ze sobą zrobić Jutro przychodzi do mnie koleżanka, farbę mi położyć. Mam nadzieję, że będę czuła się lepiej we własnej skórze
Dobrej nocy, ja zmykam się kąpać!
Kinga - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Jolka - bardzo się cieszę, że się synuś ujawnił i gratuluję:-)
dehaira - no siedzenie w domu i nic nierobienie też jest wbrew mojemu temperamentowi i momentami już kręćka dostaję, ale co zrobić... Co do imienia, to u nas też nie ma oczywistego wyboru, aktualnie jest Tomasz, ale jak będzie ostatecznie, to zobaczymy.
Nonek - jak ciśnienie?
Ja ostatnio mam dni pt. "słabo mi" i fatalnie śpię, mimo że się ochłodziło. Już nie wiem, co ze sobą zrobić Jutro przychodzi do mnie koleżanka, farbę mi położyć. Mam nadzieję, że będę czuła się lepiej we własnej skórze
Dobrej nocy, ja zmykam się kąpać!