reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam dziewczynki:-)
Ja już po wizycie! Będzie synuś! Cieszę się ogromnie, a mój M z radości co chwilę patrzy na telefon i odczytuje mojego smsa, jejku jak on się cieszy:-D
Witam nowe mamusie!Któraś pytała o ułożenie dzieciątka, moja dzidzia tak była ułożona i chyba dopiero od niedzieli jest ułożona główką w dół. Przynajmniej tak odczuwam po kopniakach:-) Bo do soboty były po bokach, a od niedzielnych rewolucji kopie po górze.A to już 27 tydzień.

reklama
Jolka6621 gratulacje :)))
ja dziś mam marny dzień, ciągle słabo mi się robi :( duszno mi i skurcze też dziś częściej :( a grzeczna jestem i leżę :(

Mi też dziś wyjątkowo gorąco a na polu chłodno zresztą musze mieć otwarty balkon całą noc.
Bolą was już kopniaczki ?? Bo mnie dziś mega kopie strasznie na dole.

Mnie nie bolą,Lena robi to tak subtelnie póki co, ze sprawiają duzo radosci.Tylko skubana mogła by tak nie cisnac mi tam na dole...bo boje sie,ze mi zaraz wypadnie.Jakies mam złe prfzeczucia przed jutrzejszą wizytą :(

Kinga nie nastawiaj sie, bo ja wierze że sie przyciaga złe emocje.
musi byc dobrze bo to twoja wymarzona córeczka ;-)

skurcze też mam czasami, o wiele mniej jak nie chodze do pracy taka prawda

i od wczoraj mam zgage nawet mleko słabo pomaga...

Hej mamusie:-)
Kinga to bedą 2 Leny:-)Moja też Lenka:-D
A ja dziś pięknie leniuchowałam leżac i czytając książkę.Z rana szybko ogarnełam domek pózniej tylko szybko obiadek zrobiłam i babcię doglądałam w między czasie a resztę czasu odpoczywałam.
Po tak spędzonym dniu stwierdzam że tego mi trzeba było:-D

ursula faktycznie to TY powinnaś decydowac o tym w jakis sposob beda odbywac się odwiedziny i kiedy. Jeśli o mnie chodzi, to przy Anieli strasznie mi brakowało kogoś obok. Ja to jestem stworzenie stadne, więc mogliby u mnie siedzieć non stop, ale najbardziej mi brakowało tego, że nie było przy mnie męża non stop, a taką wręcz miałam potrzebę :)

kaskaleczna, MoniRz witajcie! Podeślijcie mi na priva dane do naszej listy, bo chcialam ja zaktualizowac w miare szybko, bo mam zaleglosci :)

MoniaRz tez mam termin na 16tego:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane jestescie, na Wasze wsparcie jak zwykle mozna liczyc, ale to nie tylko te skurcze i bóle mnie niepokoją, teraz miałam jak by sluz rózowy, sama nie wiem.Zauwazyłam to przy załatwianiu sie...martwie sie, bo własnie dlatego, ze to moja wymarzona córka, tak sie boje.Z chłopcami zero stresu, nie to, ze mi nie zalezało, ale jakos na spokojnie do tego podchodziłam...a teraz ciagle źle sie czuje.

reklama
Do góry