A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja jeszcze nie potrzebuję lusterka, żeby się ogolić, ale to już pewnie ostatnie chwile.
KingaoO mi też jest ciężko, gorzej znoszę tę ciążę niż poprzednią i też trudno mi oddychać. Ale damy radę, zawsze może być gorzej;-)
Akaiah biedna, współczuję i trzymam kciuki, żeby teraz już wszystko było ok!
Witam nową mamę!
Ja wczoraj nadal ledwo dyszałam w tym upale, ale w nocy przyszła upragniona burza, ufff... Całą noc nie spałam, budziłam się co chwilę, bo był straszny wiatr, ulewa, ciągle coś trzaskało, mąż chodził po domu sprawdzać, czy wszystko ok, więc jestem mega niewyspana. Ale wreszcie mam czym oddychać!
Rano byłam zachwycona, bo na dworze tak ponuro, wietrznie, groźnie i złowrogo, uwielbiam takie klimaty:-) ale teraz już wychodzi słońce, szkoda
Ja mam termin wg OM na 5.11, ale też czuję, że mogę zahaczyć o październik:-)