reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
akaiah- teraz już musi być dobrze! ale dren mnie powalił
annie- no to gratulacje! masz już co dźwigać:-)
ja cały dzień u rodziców na dole siedziałam, bo mieli tak fajnie chlodno....znów zaliczyłam dziś mdłości i zgagę, masakroza jakaś. jutro jak będzie w miarę fajnie to może się do Krakowa przejadę. Dawno nie byłam;-) i o ile nie zaspie, to pójdę na morfologię.
annie- no to gratulacje! masz już co dźwigać:-)
ja cały dzień u rodziców na dole siedziałam, bo mieli tak fajnie chlodno....znów zaliczyłam dziś mdłości i zgagę, masakroza jakaś. jutro jak będzie w miarę fajnie to może się do Krakowa przejadę. Dawno nie byłam;-) i o ile nie zaspie, to pójdę na morfologię.
PS : lekarz powiedział ze wcale tak szybko się nie zagoi a opuchnięcie moze zostac <niewielkie> do konca życia. Mój M musi znowu wygrać w totka zeby mi załatwić po tym wszytkim, plastyke wadżajny..bo mam masakre teraz..
dziewczyny wiem ze juz gdzieś pisalismy o wkładkach laktacyjnych ale nie wiem gdzie wiec ponawiam pytanie jakie najlepsze? takie niewidoczne pod ubraniem i chlonne? bo dzis mialam juz sobie kupic ale nie wiedzialam jakie wiec postanowiałam poradzić się pierw was
dziewczyny wiem ze juz gdzieś pisalismy o wkładkach laktacyjnych ale nie wiem gdzie wiec ponawiam pytanie jakie najlepsze? takie niewidoczne pod ubraniem i chlonne? bo dzis mialam juz sobie kupic ale nie wiedzialam jakie wiec postanowiałam poradzić się pierw was
Jolka6621
dehaira- witamy nową mamusię:-) opowiedz nam coś o sobie
R
rojku
Gość
akaiah ja wielu firm nie próbowałam, ale po dobrych piniach w necie przy tamtym karmieniu używałam Lansinoh i byłam zadowolona.
dehaira witaj i czekamy na parę słów o Tobie
dehaira witaj i czekamy na parę słów o Tobie
Jolka6621 - nie wiem co bedzie interesujace :-) to moja pierwsza ciaza i poczatki na forach. Spodziewamy się chłopca Jak na razie wszystko przebiega bardzo dobrze... Młody rośnie zdrowo... badania są ok. Jedyna moja bolączka to L4 od połowy kwietnia. Nic się z nami złego nie działo - ale pracuję jako terapeuta z małymi dziećmi i jak na złość na początku ciąży dzieciaczki atakowały mnie wszystkimi możliwymi chorobami - trafiło mi się maleństwo z cytomegalią, 3 dzieci z ospą, różyczką, rumieniem, opryszczki... itd. itd. Nie było wyjścia - musiałam się odizolować Zawsze dużooo pracowałam i ciężko mi do tej pory się pogodzić z wolnym... całe dnie to czekanie na męża i do tego baaardzo tyjemy Ale nie skarżę się ! Czekam z utęsknieniem na Maleństwo
Podobno czeka nas cesarka.
Pozzdrawiam Was Mamusie
Podobno czeka nas cesarka.
Pozzdrawiam Was Mamusie
Ostatnia edycja:
dehaira - Witaj:-)
akaiah - dobrze, ze juz po wszystkim i ze jesteś juz w domu. Mam nadzieje, ze teraz będzie juz tylko lepiej:-)
Ja tez sie zastanawiałem nad tymi wkladkami i tez czytałam o tych, co rojku, ze dobre. U nas trochę chlodnego wietrzyku sie pojawiło, więc siedzę na balkonie, bo w mieszkaniu sie wytrzymać nie da - jeśli padać nie będzie, to chyba będę tu spała
akaiah - dobrze, ze juz po wszystkim i ze jesteś juz w domu. Mam nadzieje, ze teraz będzie juz tylko lepiej:-)
Ja tez sie zastanawiałem nad tymi wkladkami i tez czytałam o tych, co rojku, ze dobre. U nas trochę chlodnego wietrzyku sie pojawiło, więc siedzę na balkonie, bo w mieszkaniu sie wytrzymać nie da - jeśli padać nie będzie, to chyba będę tu spała
reklama
Jolka6621
dehaira- widzę, ze jesteś kolejną krakowską mamusią:-) w listopadzie dużo dzieci urodzi się w małopolsce a czemu cesarka?