reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
akaiah- teraz już musi być dobrze! ale dren mnie powalił:laugh2:

annie- no to gratulacje! masz już co dźwigać:-)

ja cały dzień u rodziców na dole siedziałam, bo mieli tak fajnie chlodno....znów zaliczyłam dziś mdłości i zgagę, masakroza jakaś. jutro jak będzie w miarę fajnie to może się do Krakowa przejadę. Dawno nie byłam;-) i o ile nie zaspie, to pójdę na morfologię.

PS : lekarz powiedział ze wcale tak szybko się nie zagoi :no: a opuchnięcie moze zostac <niewielkie> do konca życia. Mój M musi znowu wygrać w totka zeby mi załatwić po tym wszytkim, plastyke wadżajny..bo mam masakre teraz.. :rofl2:

dziewczyny wiem ze juz gdzieś pisalismy o wkładkach laktacyjnych ale nie wiem gdzie :sorry: wiec ponawiam pytanie jakie najlepsze? takie niewidoczne pod ubraniem i chlonne? bo dzis mialam juz sobie kupic ale nie wiedzialam jakie wiec postanowiałam poradzić się pierw was :tak:

akaiah ja wielu firm nie próbowałam, ale po dobrych piniach w necie przy tamtym karmieniu używałam Lansinoh i byłam zadowolona.

dehaira witaj i czekamy na parę słów o Tobie :)

Akaih dobrze, ze już po. Dziwne, ze wcześniej drenu nie miałaś założonego. Nie wyobrażam sobie jak się musisz z tym męczyć przy takiej pogodzie, a dren z rękawiczki widziałąm:-) lepszy taki niż żaden.
Witam nową listopadówkę:-)

Jolka6621 - nie wiem co bedzie interesujace :-) to moja pierwsza ciaza i poczatki na forach. Spodziewamy się chłopca :) Jak na razie wszystko przebiega bardzo dobrze... Młody rośnie zdrowo... badania są ok. Jedyna moja bolączka to L4 od połowy kwietnia. Nic się z nami złego nie działo - ale pracuję jako terapeuta z małymi dziećmi i jak na złość na początku ciąży dzieciaczki atakowały mnie wszystkimi możliwymi chorobami - trafiło mi się maleństwo z cytomegalią, 3 dzieci z ospą, różyczką, rumieniem, opryszczki... itd. itd. Nie było wyjścia - musiałam się odizolować :) Zawsze dużooo pracowałam i ciężko mi do tej pory się pogodzić z wolnym... całe dnie to czekanie na męża :) i do tego baaardzo tyjemy :) Ale nie skarżę się ! :) Czekam z utęsknieniem na Maleństwo :)
Podobno czeka nas cesarka.

Pozzdrawiam Was Mamusie :)

Ostatnia edycja:
dehaira - Witaj:-)
akaiah - dobrze, ze juz po wszystkim i ze jesteś juz w domu. Mam nadzieje, ze teraz będzie juz tylko lepiej:-)

Ja tez sie zastanawiałem nad tymi wkladkami i tez czytałam o tych, co rojku, ze dobre. U nas trochę chlodnego wietrzyku sie pojawiło, więc siedzę na balkonie, bo w mieszkaniu sie wytrzymać nie da - jeśli padać nie będzie, to chyba będę tu spała:-D

reklama
Do góry