meago, Basia witajcie w klubie żon programistów. Już od dawna myślę o tym żeby sobie na cycki tableta powiesić...coś co nie ma ekranu nie ma znaczenia :/ w przypadku awarii internetu ja czekam aż włączą a ten biega jak szalony, wisi na infolinii, rozłącza wszystkie kable i klnie co najmniej jakby mu ktoś dokumenty ukradł
reklama
Melonowa i annie jak ja Wam zazdroszczę Mój M. niby od czas do czasu dotknie brzucha i czasem zapyta jak tam Milenka, ale nie czuję zainteresowania z jego strony... Nie wiem co się zmieniło, ostatnio wieczorem powiedział takie słowa, że całą noc nie spałam, pól przepłakałam Nie wiem co się stało, chyba nagle by nie przestał się cieszyć, że będzie miał dzidziusia? ;((((((((((((((((((((((
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Nonek - własnie wczoraj położna odradzała nam ujastek bo jej koleżanka tam pracuje i 20 cięć w jednym dniu, żeby szybko zwolnić miejsce.Więc teraz dla mnie trudna sprawa byłam nastawiona na ujastek.W Narutowicza wszystko bezpłatne ??
Czekoladka z tego co wiem tak. Poród rodzinny jest bezpłatny, położne są bardzo fajne, ogólnie wszyscy mi chwalą. Ja tam rodzę na 100%. Ja chodzę do dr Jankiewicza. Tutaj jest jego strona lek. med. Michał Jankiewicz – ginekolog, USG 3D/4D Kraków
Wszyscy mówią, że dobrze mieć lekarza ze szpitala bo inaczej na Ciebie patrzą i chyba to prawda. Moja siostra chodziła do tego lekarza i chodzili koło niej strasznie cały czas.
To może spotkamy się razem na porodówce
Wszyscy mówią, że dobrze mieć lekarza ze szpitala bo inaczej na Ciebie patrzą i chyba to prawda. Moja siostra chodziła do tego lekarza i chodzili koło niej strasznie cały czas.
To może spotkamy się razem na porodówce
czekoladka21
Mama Nadzi :*
nonek- ja lekarke mam z kopernika ale nie ma tam dobrych opini dlatego sie waham nad narutowicza a żeromskim w sumie mam jeszcze troche czasu ale napewno nie UJASTEK.
rojku, nonek, czekoladka - ja właśnie też skłaniam się na Żeromskiego, a lekarza mam z Kopernika, ale tam za bardzo nie chcę rodzić, chyba że wcześniej by się okazało, że z jakiś medycznych względów byłoby lepiej. Znam jedną kobietę, która rodziła na Żeromskiego i była bardzo zadowolona, no ale to pojedyncza opinia. Właśnie mało mam znajomych, które rodziły w Krakowie i trudno mi zasięgnąć opinii.
meago, ursula - no ja już przez 6 lat mieszkania razem do pewnych, nazwijmy to komputerowych nawyków mojego M., zdążyłam się przyzwyczaić, ale i tak mi ciężko zrozumieć jak po 8 godzinach siedzenia przed kompem, pierwsze co robi po powrocie do domu -to włącza komputer... Jak u nas netu nie ma, to po prostu żałoba:-) On na wakacje nie pojedzie, jak nie ma wifi Kiedyś padłam, bo poszłam z nim na firmowego grilla i trzech kolegów przyniosło ze sobą laptopy
Kurczę, nie wiem, czy się martwić - ale nam takie kłucie w dole podbrzusza, teraz właściwie nad spojeniem łonowym. Miałam tak w czw, przeszło, ale teraz mi się tak co trochę pojawia. Takie lekkie wbijanie szpilek. Wczoraj na dodatek miałam te skurcze Braxtona Hicksa, mówiłam o nich już wcześniej lekarzowi, powiedział, że kilka dziennie może być, ale wczoraj miałam 7 w przeciągu trzech godzin i się trochę przestraszyłam. W ogóle mam wrażenie, że się Mały przemieścił, bo w innym miejscu go czuje, tak wyżej. W każdym razie nie wiem, co myśleć o tym kłuciu...
meago, ursula - no ja już przez 6 lat mieszkania razem do pewnych, nazwijmy to komputerowych nawyków mojego M., zdążyłam się przyzwyczaić, ale i tak mi ciężko zrozumieć jak po 8 godzinach siedzenia przed kompem, pierwsze co robi po powrocie do domu -to włącza komputer... Jak u nas netu nie ma, to po prostu żałoba:-) On na wakacje nie pojedzie, jak nie ma wifi Kiedyś padłam, bo poszłam z nim na firmowego grilla i trzech kolegów przyniosło ze sobą laptopy
Kurczę, nie wiem, czy się martwić - ale nam takie kłucie w dole podbrzusza, teraz właściwie nad spojeniem łonowym. Miałam tak w czw, przeszło, ale teraz mi się tak co trochę pojawia. Takie lekkie wbijanie szpilek. Wczoraj na dodatek miałam te skurcze Braxtona Hicksa, mówiłam o nich już wcześniej lekarzowi, powiedział, że kilka dziennie może być, ale wczoraj miałam 7 w przeciągu trzech godzin i się trochę przestraszyłam. W ogóle mam wrażenie, że się Mały przemieścił, bo w innym miejscu go czuje, tak wyżej. W każdym razie nie wiem, co myśleć o tym kłuciu...
reklama
magsiaa też tak troche mam mój M mało uczuć pokazuje, troche zazdroszcze tym co opowiadają jak ich M mówi do brzuszka, no ale mam nadzieje ze mu sie zmieni jak mala zacznie sie bardziej krecic i wyjdzie na świat...
basiaa, meago, ursula ja też mam męża programistę ale na szczęście oddziela dom od pracy i w domu już nie ma kompa, w sumie to ja częściej włączam po południu niż on. Ale bałam się tego że bedzie tak przed kompem ale ufff dobrze ze tak nie jest . Może to kiedyś poprostu przechodzi
znalazłam taką gotową wyprawkę skompletowana przez położną i taką ładną, cena to 280 zł co o tym myślicie drogo czy nie??? http://www.justbaby.com.pl/wyprawka_dla_dziewczynki.php
A i mam jeszcze dylemat co do szkoły rodzenia bo w szpitalu jest płatna 400 zł za 6 zajęć, jest też taka poza szpitalem z położną z tegoszpitala w tej samej cenie, ze zwiedzaniem tej porodówki gdzie chce rodzić. Albo sa darmowe tzn na nfz szkoły rodzenia ale położne nie z tego szpitala no i się szpitala nie poogląda co myślicie???
basiaa, meago, ursula ja też mam męża programistę ale na szczęście oddziela dom od pracy i w domu już nie ma kompa, w sumie to ja częściej włączam po południu niż on. Ale bałam się tego że bedzie tak przed kompem ale ufff dobrze ze tak nie jest . Może to kiedyś poprostu przechodzi
znalazłam taką gotową wyprawkę skompletowana przez położną i taką ładną, cena to 280 zł co o tym myślicie drogo czy nie??? http://www.justbaby.com.pl/wyprawka_dla_dziewczynki.php
A i mam jeszcze dylemat co do szkoły rodzenia bo w szpitalu jest płatna 400 zł za 6 zajęć, jest też taka poza szpitalem z położną z tegoszpitala w tej samej cenie, ze zwiedzaniem tej porodówki gdzie chce rodzić. Albo sa darmowe tzn na nfz szkoły rodzenia ale położne nie z tego szpitala no i się szpitala nie poogląda co myślicie???
Ostatnia edycja: