reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

I ta gonitwa :( rys zostaje w przedszkolu kiedy ja mam zajecia to sa po godzinie czasem dwa razy. Z dwojka juz ciezej. Z reszta ciagle bede miala wurzuty ze jemu poswiecilam na pewno wiecej czasu I wszystkiego niz maluchowi :( jeszcze ten termim porodu. No kobiety nic mi nie pasuje :(

reklama
A wozek?blizniaczy mam kupic tersz? No istne szalenstwo!! W wiekszosc drzwi sie nie zmieszcze taka krowa a dosyawka buggypod nie pasuje do naszfgo mohelu wozka bo juz sprawdzalam :( koszmar...

agairys a nie myślałaś o wózeczku takim dla dzieci rok po roku ? jak tylko znajdę linka to Ci podeślę konkretny model one są zgrabniejsze a jak starsze odmówi poruszania się wózkiem ( u mnie np. odbyło się to na równe 18 m-cy więc możesz miec ten podwójny na chwilę:)) to likwidujesz pół wózka i masz normalny pojedynczy wózek.
Co to samej ciązy to teraz trzeba juz szukać tylko pozytywów, ja też jestem w nieustannym szoku, choć Adaś mój ma juz prawie 4 latka ale ja miałam tak ciężką ciążę że mam chyba jakąś traumę... Bo nic poza ciążą mnie nie stresuje, jakoś tak wszystko się jakoś uloży - tak mi się wydaje:) poza tym nie ma innego wyjścia :)

witam!
Dziewczyny ale sie dzieje na naszym forum.
Glamur kciuki zaciśnięte! Oby wszystko było w porządku!
agairys może nie bedzie tak źle twój synek teraz jest rzeczywiście malutki ale jak urodzisz będzie bardziej samodzielny a i jeszcze jeden plus odchowasz sobie dzieciaki i możesz sie w życiu realizować!
Dziewczyny stresuję się wizytą w czwartek a z drugiej strony nie mogę się doczekać....Moja córcia dziś w nocy dostala kataru bieda się kręciła pół nocy wstała o 6 rano. Wczoraj kupiliśmy jej z mężem kurtkę na wiosnę w 5.10.15 oczywiście fioletowa super jest tylko cena nie bardzo 149 zł ale zdzierstwo!
U mnie dziś brak apetytu ma dziś miejsce jestem głodna tylko jak o czymkolwiek pomyślę to odechciewa mi się jeść. A tak co czuję się oki.

wlasnie ostatnio spieralam sie z kolezankami z forum na temat super lekkich spacerowek... a to taki klops Musze sie wkopac w wielka podwojna krowe :( szkoda mi mojego wozia. Jest super, mimo ze codziennie uzywany, to jest czysciutki i wyglada jak nowy :( bardzo go lubie i nie chcialam sie go pozbywac. Ale w zaistnialej sytuacji.... Najgorsze jest to, ze pewnie latem-na przyszle lato- bede znowu chciala cos super lekkiego jako , ze moje drugie dziecie bedzie juz mialo jakies 8-9 miesiecy. A to pierwsze dziecie bedzie mialo dwa lata i pare miesiecy i moze nei bedzie chcialo wcale wozka? noz klops jak nie wiem co! Wynuralam dostawke -siodelko z oparciem, rozkladane siedzisko-taki chudzielec buggypod. Pech-nie pasuje do ramy mojego wozka obecnego :( a to by bylo rozwiazanie idealne :( szit :( dwoch przeciez nie kupie :(

jak tu patrze te brytyji trzymaja noworodki w spacerowkach, na pol siedzaco to az mnie boli :( Rysia wozilam do pol roku na plasko, choc w ostatnim mieisacu sie zaczal pierwszy bunt mojego syna i zmienilismy mu na czesc spacerowa.

reklama
i zeby poranek gozkich zali sie dopelnil- nie bede mogla leciec sma do polski :( sama z dziecmi znaczy sie :( z jednym -bulka zm aslem. Z dwojka to juz nawet nie wpuszcza mnei do odprawy, kazde nieletnie jedno ma miec jednego opiekuna :(

Do góry