reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
:-:)-:)-( Siedzę, obok synek bawiący się zabawkami ... łzy mi ciurkiem lecą ... miałby rodzeństwo, wymarzone, które tak chciałam mu dać .. Idealny wiek, fajna pora na drugie dziecko. Dziewczyny, jestem załamana... długo zostanie mi to w pamięci. Chciałam Wam podziękować mimo to, za dobre rady,internetowe zainteresowanie i współczucie ...
TRZYMAM ZA WAS KCIUKI,obyście donosiły swoje maleństwa do końca, zdrowe i całe dzieciaczki...
Cały czas będe z WAMI na forum...
Odezwę się później ... muszę pobyć chwilę sama.

Pa, pa.... :-:)-:)-:)-(

Glamour bardzo, bardzo mi przykro.... :-( Szkoda ze nie mialas wsparcia od poczatku moze bez tych nerwow , stresu , majac pomoc ze strony faceta i rodziny wszystko potoczyloby sie inaczej... Ale niestety tak sie zdarza. Masz synka , masz dla kogo zyc. Trzymaj sie i zastanow nad swoim zwiazkiem....:-( Buziaczki imienniczko :)

Glamour, bardzo współczuję! A co do Twojego partnera, to w pełni podzielam zdanie meago. Jak widać na tego człowieka nie można liczyć, a w kim masz szukać oparcia, jak nie w swoim mężczyźnie.

Oj, dopiero teraz przeczytałam wszystkie zaległości i powiem szczerze jestem w szoku, współczuje...

U mnie wczoraj super dzień. Wszystkim bliskim powiedzieliśmy o dziecku, byli bardzo szczęśliwi. Cudowne uczucie.

Ja dziś mam taki sobie apetyt, kupiłam sobie wreszcie te ogórki maksymalnie ukiszone, już prawie kg zjadłam :-)

Któraś z Was się pytała jak przejść z wychowawczego na L4. Jestem w podobnej sytuacji.
W dniu dzisiejszym wysłąłam rezygnację z wychowawczego (30 dni trwa), a za jakieś 3 tygodnie wyślę zwlnienie L4. Na początku wiadomo zwolnienie L4 nic nie daje na wychowawczym, ale jak upłyną te 30 dni przejdę na płtane zwolnienie L4. Można tu poczytać Prawo do wynagrodzenia i zasi

Glamour - bardzo współczuję :( Jesteś młodziutka, Twój synek jeszcze na pewno będzie miał rodzeństwo. A facet nie jest Ciebie wart, tak się nie robi kobiecie którą się kocha. I jak się zdecydowało na sex to niestety ale trzeba się liczyć z konsekwencjami - Ty jak widać umiesz do tego podejść odpowiedzialnie, on ....... Trzymaj się!

A mnie męczą koszmarne mdłości, mam jadłowstręt i ogólnie czuję się fatalnie :( Za to zobaczyłam dzisiaj bicie malutkiego serduszka :)

reklama
Do góry