reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Strata na kazdym etapie ciazy jest wstrzasajaca. Brawa dla Ciebie glamur!! Dasz sobie rade. Synek juz jest na tyle kumaty ze siusiu zawola I cos rozumie. A moj jest jeszvze taki malusi I potrzebuje mamy I nie kuma ze mama z kazdym miesiacem jego zwiekszonej aktywnosci bedzie coraz bardziej gruba I do dupy :( dlatego nie wyobeaAn sobie tej ciazy I tego maluszka itd :(

reklama
Niedawno skonczyl 11miesiecy. Za miesiac swietujemy roczek. Maly raczkuje jak wyscigowa I chodzi podtrzymujac sie mebli a najlepiej jak mama trzyma go za racKi to wtedy popierdziela jak szalony. Jesli jestem....... to bedzie mial poltora roku. Bedzie najpewniej sam fajniechodzil a ja bede uwieziona na cycu z jego rodzenstwem. No strasznie mi zal tego mojego rysia :(

Kurcze, człowiek ma takie poukładane życie, dom, mąż, rodzice i nie zdaje sobie sprawy jakie ludzie mają problemy. Że nie wie jak i czym pojechać do lekarza, czy szpitala. Oby wszystko było dobrze z glamour1105.
Kurcze ja w pierwszej ciąży o godz 23 zauważyłam plamienie, zadzwoniłam do mojego lekarza, od razu z mężem pojechaliśmy i wszystko skończyło się dobrze. Cholera, jak ważne jest mieć wokół siebie bliskich ludzi, którym również zależy, możesz im ufać i na nich polegać...
Smutne to takie, że nie wszyscy potrafią i nie wszystkim się udaje normalnie ułożyć sobie życie.
glamour1105. trzymam kciuki za ciebie i twoją fasolkę
Niedziela minęła na lenistwie siedzieliśmy w domu nie chciało nam się nigdzie jechać, tylko spacerek zaliczyliśmy przed południem.
W sumie to też specjalnie nie czuję tej ciąży, brak objawów, chociaż....naszło mnie dzisiaj na lody... waniliowe... hmmm...były pyszne...:-D

W poprzedniej ciazy mon maz sie smial ze dostane bana w pobliskim szoitalu :p jdzdzilam ze wszystkim !! Ale ja miala ciagle jazdy ze dzidzia sie nie rusza :( taka trauma z pierwszej ciazy :( sttasznie sie tego boje :(

a u mnie tez przechodza bóle piersi i nudnosci , mam nadzieje ze sie nie nasili w dalszej ciazy :no: mam tylko mdłosci jak mój M sie za bardzo wyperfumuje :eek::-D

Agairys dasz radę , ja mam dziewczynkę 11 miesięcy i chłopców 9 lat i 5 lat. Ciążę planowaliśmy więc wiedzieliśmy co nas czeka, ale pamiętaj że każda sytuacja jest do ogarnięcia. Będzie dobrze!

reklama
glamur- Trzyma kciuki żeby wszytsko dobrze było! Głowa do góry!
Agairys- Ja mam teraz prawie 7 miesięcznego synka..i też ciut jestem przerażona jak dam rade za nim nadążyć:tak: Ale na dzidzię się cieszę bardzo ale porodu się boję bardzo bo ten miałam ciężki..Dasz radę zobaczysz ;-) Z drugiej strony też fajnie mieć rodzeństwo myśle że synek będzie prze szczęśliwy :tak:

Do góry